İnşallah canım. Bu arada geçen hafta izmirde spordan geri kalmayalım diye tanıdık bir spor salonuna 2 haftalığına yazilmistikSelamlar canım yine yeniden hoşgeldin kendini toparla seni spor sahalarında da görmek isterim
bir an önce iyileste canim spor şimdilik şöyle dursun.İnşallah canım. Bu arada geçen hafta izmirde spordan geri kalmayalım diye tanıdık bir spor salonuna 2 haftalığına yazilmistik
Tabi benim bu hafta yalan oldu
Sağol canım hep birlikte inşallahGözün aydınn canımmm helall tam gaz devamm müthişş azmin daim olsun tatlımm
Bende ablama inek peyniri yaptırdım. Ramazanda 3 kilo yaptırdım bitti.8 kilo daha yapmış yemeye başladık bile. Aslında bizde en çok Ezine ve çiçil gidiyor . Ama ablamın peynirini süper. Helede tereyağlı kızartınca kaşar gibi süne süne dayanılmaz birşey oluyor.Ben de diyarbakirdan sipariş ettim bakalim gelecekmi.. biz 4 kisiyiz muhakak farkli peynir cesitleri oluyor ben hepsinden yerim ama kizim ve esim daha tuzsuz ve yagsız suzme peynir gibi seviyorlar. Oğlum yumusak yahut kaşar istiyor. Ben de azar azar aliyorum karışık bir şekil de.. siparis ettigimi de ablamla boluşecegim sirf ben yiyeceğim icin fazla gelecek çunkü..
İzmir tulum benimde en çok sevdiğim peynir çeşididir.Izmir tulumunuda cok severin :))
O küflü peyniri bir kere birisi aç ağzını diyerek ağzıma attı. O anı hiç unutamam. Ne yutabildim ne çıkartabildim. Benim gibi bir pisboğazın yiyemediğini nasıl severek yiyorlar bilmiyorum.O erzurum peyniri yapanlardan biride benim teyzemdir :)) hem taze hem kuflendirip yerler.
Bende koyun yoğurduna bayılıyorum. Helede çifteler de cuma pazarında bol bol bulunuyor. Bursada bulmak zor.Ohhh afiyet olsun bonusum sende bol bol yiyorsundur.Benim peynir Eskişehir Koyun peyniri tanıdık yapıyor.Ama kadının elinden mi koyunlardan mı bilmem müthişş lezzetlii
Aman dikkat et birtanem fazla kaçırmamaya dikkat etSağol canım hep birlikte inşallah
Yalniz bugün doğum gününe gidecem inşallah fazla kacirmam
Canım birde bolvadinde çiftelerde köy pazarında çörek otlu peynir oluyor. Ekşimik gibi lor gibi görüntüsü var ama lezzeti süper. Bir gitsem oralara bol bol almak isterimdafi ablam ezineyi bende çok beğeniyorum.Kendi peynirim olmayınca ondan yiyorum.Mesela şimdiki peynirim yeni geldi garajda kuzu kuzuu yatıyor içimm gidiyorr yiyemedim diye
Bizim Eskişehirde de var Çifteler ama ora değildir herhal ablamm hiç denemedim onu da biraz sinamekiyim herhal mesela tulum peynir cesaret edip hiç yiyemedim.Canım birde bolvadinde çiftelerde köy pazarında çörek otlu peynir oluyor. Ekşimik gibi lor gibi görüntüsü var ama lezzeti süper. Bir gitsem oralara bol bol almak isterim
Eskişehir çiftelerden bahsediyorum canım. Bursada çifteler yok.Bizim Eskişehirde de var Çifteler ama ora değildir herhal ablamm hiç denemedim onu da biraz sinamekiyim herhal mesela tulum peynir cesaret edip hiç yiyemedim.
Ablamm bende yarı lazlık varyaaEskişehir çiftelerden bahsediyorum canım. Bursada çifteler yok.
Sorma elif annemler falan var ama kiyamiyorum onlara tek taşınma isi olsa sorun olmaz da iste yaz günü çiftlik isleri yoğun hayırlısı olsun sen nasılsın prenses nasıl büyümüştür iyice :) nasıl tatlidir simdi oSelamun aleyküm...
Günaydın canım aynen devam..
Günaydın canım..
Allah kolaylık versin hayriyee. İşin zor,toplan taşın.. Yardımcı olabilecek kimse yok mu
Afiyet olsun bonus :)
Canım benim okuyorum kızı emzirirken firsat bulup, ama yazmak çok mümkün olmuyor..Helloo friendss :))
Iyisiniz insallah geceden sabaha..
benim böğrüm de oturan bir oküz var cok sıkıldim ondan.. kalkmadi gitti nefes almakta bile zorlaniyorum..
Yeşimcim gozun aydin spor arkadaşin geldi.
Hayriyecigim kolay gelsin.. çok yogunsun sen de her daim.. o yuzden de bi kanalize olamiyorsundur beslenmene.. Bende oyleyim cünku...
Bonus kürt boreğini senmi yapiyorsun cok merak etmeme ragmen hiç yemedim.. borekle sekeri kafam da bağdaştiramadım sanirim ama tatmak istiyorum .. afiyet olsun yaramasın..
bengisu ve burcuyu merak ediyorum..
çocuk büyütmek zor ama Rabbim eksikliklerini göstermesin.boşuna cennet annelerin ayaklarının altındadir dememiş peygamber efendimz.öyle böyle büyüyorlar ama stres oluyo doğal olarak Rabbim sabır versinSelamün Aleyküm canlar
Canım benim okuyorum kızı emzirirken firsat bulup, ama yazmak çok mümkün olmuyor..
Kızımla uğraşmaya devam ediyorum. 1,5aydir ek gidaya basladik ama yemiyor maalesef zaten yiyebilecekleri cok sınırlı onlarida yemiyor, sut ürünleri tuketemeyecegi için özel amino asit iceren mama verdi doktor ama asla yemiyor onuda vanilya surubu, pekmez, kendi sutume, meyvaya karıştırmak gibi bir cok sekilde denedim yok. Her seferinde zorladikca dahada krize girip katılarak agliyor.. günün 5-6 saati yedirmeye çalışıp yediremeyip sonrada etrafi temizle, kizimi Yika giydir le geciyor. Sadece meme emmek istiyor. en az bir okadarda memede zaman geciyor.Surekli kabız alerjiden dolayi, Ayrica dişide çıkmadı henuz ..
Bide gözünde Birsey cikmisti kızarik ve şişlik vardi Icinde,doktora gittik alerji dedi damla kullandık 10 gündür yeni geçti.
Kolunun durumu zaten var bide bunlar eklenince baya stres oluyorum.
Ama yinede herseye ragmen heran sukrediyorum Allaha onu bize verdigi icin
Aleyküm selamSelamün Aleyküm canlar
Canım benim okuyorum kızı emzirirken firsat bulup, ama yazmak çok mümkün olmuyor..
Kızımla uğraşmaya devam ediyorum. 1,5aydir ek gidaya basladik ama yemiyor maalesef zaten yiyebilecekleri cok sınırlı onlarida yemiyor, sut ürünleri tuketemeyecegi için özel amino asit iceren mama verdi doktor ama asla yemiyor onuda vanilya surubu, pekmez, kendi sutume, meyvaya karıştırmak gibi bir cok sekilde denedim yok. Her seferinde zorladikca dahada krize girip katılarak agliyor.. günün 5-6 saati yedirmeye çalışıp yediremeyip sonrada etrafi temizle, kizimi Yika giydir le geciyor. Sadece meme emmek istiyor. en az bir okadarda memede zaman geciyor.Surekli kabız alerjiden dolayi, Ayrica dişide çıkmadı henuz ..
Bide gözünde Birsey cikmisti kızarik ve şişlik vardi Icinde,doktora gittik alerji dedi damla kullandık 10 gündür yeni geçti.
Kolunun durumu zaten var bide bunlar eklenince baya stres oluyorum.
Ama yinede herseye ragmen heran sukrediyorum Allaha onu bize verdigi icin
Fırsat buldukça gel sen de canımdevamli dahil olmak istiyorum buraya ama fırsat olmuyor.özledim sizlerle muhabbeti.bonus ve Asuman abla artık daha çok uğruyorsunuz çok güzel şenleniyor buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?