Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleyküm güzeller
Bugün kacamaklı bir gün olacağı muhakkak. İnşallah fazla kaçırmam.
Yeğenim aradı akşam üstü bizim yakınımızda ki parka pikniğe geliceklermiş sizde gelin dedi. Aslında gitmezdimde çocuklar evde sıkılıyor .

Bende ablama inek peyniri yaptırdım. Ramazanda 3 kilo yaptırdım bitti.8 kilo daha yapmış yemeye başladık bile. Aslında bizde en çok Ezine ve çiçil gidiyor . Ama ablamın peynirini süper. Helede tereyağlı kızartınca kaşar gibi süne süne dayanılmaz birşey oluyor.

Izmir tulumunuda cok severin :))
İzmir tulum benimde en çok sevdiğim peynir çeşididir.

O erzurum peyniri yapanlardan biride benim teyzemdir :)) hem taze hem kuflendirip yerler.
O küflü peyniri bir kere birisi aç ağzını diyerek ağzıma attı. O anı hiç unutamam. Ne yutabildim ne çıkartabildim. Benim gibi bir pisboğazın yiyemediğini nasıl severek yiyorlar bilmiyorum.

Ohhh afiyet olsun bonusum sende bol bol yiyorsundur.Benim peynir Eskişehir Koyun peyniri tanıdık yapıyor.Ama kadının elinden mi koyunlardan mı bilmem müthişş lezzetlii
Bende koyun yoğurduna bayılıyorum. Helede çifteler de cuma pazarında bol bol bulunuyor. Bursada bulmak zor.
Çocukluğumda koyun sürümüz vardı. Annem yapardı. Alışık olduğumuz lezzet olduğundanmıdır bilmiyorum ama çok seviyorum.

dafi ablam ezineyi bende çok beğeniyorum.Kendi peynirim olmayınca ondan yiyorum.Mesela şimdiki peynirim yeni geldi garajda kuzu kuzuu yatıyor içimm gidiyorr yiyemedim diye
Canım birde bolvadinde çiftelerde köy pazarında çörek otlu peynir oluyor. Ekşimik gibi lor gibi görüntüsü var ama lezzeti süper. Bir gitsem oralara bol bol almak isterim

Canım birde bolvadinde çiftelerde köy pazarında çörek otlu peynir oluyor. Ekşimik gibi lor gibi görüntüsü var ama lezzeti süper. Bir gitsem oralara bol bol almak isterim
Bizim Eskişehirde de var Çifteler ama ora değildir herhal ablamm hiç denemedim onu da biraz sinamekiyim herhal mesela tulum peynir cesaret edip hiç yiyemedim.

Selamun aleyküm...

Günaydın canım aynen devam..

Günaydın canım..

Allah kolaylık versin hayriyee. İşin zor,toplan taşın.. Yardımcı olabilecek kimse yok mu

Afiyet olsun bonus :)
Sorma elif annemler falan var ama kiyamiyorum onlara tek taşınma isi olsa sorun olmaz da iste yaz günü çiftlik isleri yoğun hayırlısı olsun sen nasılsın prenses nasıl büyümüştür iyice :) nasıl tatlidir simdi o

Selamün Aleyküm canlar
Canım benim okuyorum kızı emzirirken firsat bulup, ama yazmak çok mümkün olmuyor..
Kızımla uğraşmaya devam ediyorum. 1,5aydir ek gidaya basladik ama yemiyor maalesef zaten yiyebilecekleri cok sınırlı onlarida yemiyor, sut ürünleri tuketemeyecegi için özel amino asit iceren mama verdi doktor ama asla yemiyor onuda vanilya surubu, pekmez, kendi sutume, meyvaya karıştırmak gibi bir cok sekilde denedim yok. Her seferinde zorladikca dahada krize girip katılarak agliyor.. günün 5-6 saati yedirmeye çalışıp yediremeyip sonrada etrafi temizle, kizimi Yika giydir le geciyor. Sadece meme emmek istiyor. en az bir okadarda memede zaman geciyor.Surekli kabız alerjiden dolayi, Ayrica dişide çıkmadı henuz ..

Bide gözünde Birsey cikmisti kızarik ve şişlik vardi Icinde,doktora gittik alerji dedi damla kullandık 10 gündür yeni geçti.
Kolunun durumu zaten var bide bunlar eklenince baya stres oluyorum.
Ama yinede herseye ragmen heran sukrediyorum Allaha onu bize verdigi icin

çocuk büyütmek zor ama Rabbim eksikliklerini göstermesin.boşuna cennet annelerin ayaklarının altındadir dememiş peygamber efendimz.öyle böyle büyüyorlar ama stres oluyo doğal olarak Rabbim sabır versin

devamli dahil olmak istiyorum buraya ama fırsat olmuyor.özledim sizlerle muhabbeti.bonus ve Asuman abla artık daha çok uğruyorsunuz çok güzel şenleniyor buralar

Aleyküm selam
Allah kolaylık ve şifa versin canım
devamli dahil olmak istiyorum buraya ama fırsat olmuyor.özledim sizlerle muhabbeti.bonus ve Asuman abla artık daha çok uğruyorsunuz çok güzel şenleniyor buralar
Fırsat buldukça gel sen de canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…