Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saoğol canım teşekkürler

hayriyecim inan ben yaptıysam herkez yapar halaa iştahım açık halaa görünce dayanamayıp yiyorum hala canım çekince dondurma alıyorum koca kadın dimiii dengelemeye çalışıyorum işte ve olduu inan mide amelyatı olsaydım bundan daha fazla sıkıntı çekicektim ileee çaba ileee azim başka yollu yok her yemeğin tadını biliyoruz hepsini yemesekte olur dün ben bir dilim böreği iki öğünde yedim akşam yemeğindede bir dondurma sağlıksız oluyor bağzen farkındayım ama istediklerimi böyle yiyebiliyorum ....

geçenlerde diyetisyenede sordum hocam ben çok iradesizim ne karatay yapabiliyorum ne dukkan hiç bir listeye uyamıyorum dedim ağır bir kahvaltı yapıyorum sonrasında atıştırma şeklinde geçiyor şu kadarda kilo verdim kızacaksınız biliyorum ama dedim yoooo dedi vucudunuzu tanımışsınız ona göre besleniyorsunuz aynen devam dedii

Vereceğiz canımm az kaldı 2 haftaya kalmaz inşallah 2 li rakamlarr

evet evet hep berabeeeer

Gunaydin kizlarrr
Kilom 96.6

Annemin tartisimi bozuk anlamiyorum dolabin uzerinde duruyor banyodan alip yere koyunca 0.0 gosteriyor sonra kendi kendine 1.4 1.6 1.5 gibi rakam gosteriyo ondan sonra sifirlaniyor oyle tartiliyorum
Bu hafta ici bi ara 97.9 gosterdi sok oldum tamam su anda dikkat etmiyorum ama cok absurtte beslenmiyorum normal yiyorum abircuburdan uzak durmaya calisiyorum
Bugun tartilmadan once tartiyi aldim koydum yere direkt 0.0 gosterdi o rakamlar cikmadi ve sonuc olarak bugunku kilom boyle cikti iste ☺

Yelizcim gozunuz aydin.

Asuman ablacim ins eksi bildircem söz sana :)
Bir rehavet bir duzensizlikti sadece asla birakmadim ve bu sabah kahvaltimla bitti bu durum. Daha fazla geciktirmeye vaktim yok.

Frida ne dilediysen yap kuzu yemesen bile temsili olarak al :) yahut pastaya verecegin parayi kuafore neyin verebilirsin bize her daim iyi gelir :)

Elif hanimlar bekleniyor.......

Karatay yapabilirim yine ekmek yemeden durabilirim. Ama meyveler olmadan olmaz sekerde almayinca meyve sekeri acayip cazip geliyo.

5 saat kuralina uyarak uymaya calisarak meyveyide ya sabah ya aksam yemekte yerim ins zaten bugun evde meyvede yok :)

3 yumurta, 2 kk kasar, 1 sb süt, domates, salatalik ile doydum cok sukur.

Mis gibi maydanoz nane vardida yikamaya firsatim olmadi cokta gergindim sofraya otururken. Bagirdim kizdim cocuklara.
Oglana dedimki sende boyle yiyceksin. Bu son uyarim ve gayretim senin icin.
Sende gayret et sisman olmak istemiyosan okul acildimi biraz gobegin insin istiyosan biraz sabret banada destek ol dedim.

Bak en zor benim isim dedim. Bu sabah mesela kalktigimda bisey yiyesim yoktu bi cay demleyip iceri gidip tv bakabilirdim ama olmuyo dedim. Bi sacimi taradim ördüm sicakta yapismasin diye o bile vakit kaybi oldu kardesin agladi susmadi gordun dedim.
Ben bi cay alicaktim yemeklede ugrasmayinca boyle sinirli olmiycaktim ama hepinizinkiyle ayri ugrasiyorum dedim. Bisey demedi dinledi oyle ben zaten celallenmisim :)

Neyse yedirdim sakinlestim.

Cay yapicam yaninda az kayisi cekirdegi ve dut yerim belki.

Hayirli cumalar
Kilom 129.1
Çok mutlu oldum kilo dersin ama bütün hayatimizi mahvediyor.çok mutlu oldum inşallah devami gelir..çok korkuyorum bir şeye sinirlenip bozucam diye...

Cok guzel derincim valla zaten bugun icin zaten kararliydim. Sizi boyle eksilmis ve mutlu gormek cok iyi geldi. Herseye ragmen devam. Bak o kadar sinirlendim ben ama bozmadim.

Bir daha 129 u gormeden in insallah.

Selamun aleyküm, hayırlı cumalar.. Bugün cuma olduğunu eşim namaza gidince hatırladım, kahvaltı yapmıştım ama yapmasam da böyle bi kilo bildirecektim. En son kaç bildirdim bilmiyorum ama epey artıyım ne yazıkki. Bu hafta tekrar asılıyorum bi daha bırakmamak üzere. Ağustos sonu bursaya gideceğim, o zamana kadar 3-4 hafta sıfır kaçamak hedefim.

Kilo 98
Spor yok

Bonus vallahi karataya 26 mayista basladim..iki ay oldu çok veremedim çünkü arada meyva karpuz kavun yiyordum..hamur isi pilav makarna agzima koymuyorum artik...çok sevdigim simitten bile Vazgeçtim..baslarda haftada birgün yiyordum..ben bu hafta iki kez karpuz yedim ama yinede verdim kilo korkma canim birşey olmuyor .,ben hayatimda ilk kez diyet yapi yorum hep korkardim lahana diyeti dükkân diyeti v.s.sana da tesekkur ediyorum karatay sayfasi beni asiri motive ediyor gün boyu her paylasimi yorumu okuyorum...neyse içerde t.v.PC kavgasi var..

Asuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…