saoğol canım teşekkürlerSelamun aleykum hayırlı cumalar herkeze
Fridaaaaaaaa tebrik ederim canım valla kendim vermiş gibi mutlu oldum bir daha hic görme inşallah 3 lu rakamları
Ben tartilmadim korkuyorum beni ayni yada izinli yazarisin kasımpatı inşallah haftaya daha dikkatli olurum
Vereceğiz canımm az kaldı 2 haftaya kalmaz inşallah 2 li rakamlarr
kocaman bır amin ile birlikte inşallah diyelimTeşekkür ederim sağolun
Sağol tatlım AMiN diyelim tüm yüz kilo veüzeri olan arkadaşlarım artık kurtulsun sağlıklı ve güzel olalım inşallah
Hayirli cumalar
Kilom 129.1
Çok mutlu oldum kilo dersin ama bütün hayatimizi mahvediyor.çok mutlu oldum inşallah devami gelir..çok korkuyorum bir şeye sinirlenip bozucam diye...
sabah abimde evde olduğu için tartıya çıkamadm bas bas bağırıyor kaç kilo olduğumu ondan dolayı bu hafta
kilo bildirimi aynı diyelim
teşekkürler arkadaşımFrida tebrik ederim hem de çoookk boyun da uzun süzülmeye başlamışsındır epey :))
Fridaaaa çok sevindim canim ikili rakamlari gormussun..darisi bizlere insallah
Kolay gelsin :))ütü yapmam lazım eksiii 500 gr kesin netbir günde gelip yapmadınız yaaa şu ütüyüüü hem size yarasın hem banaa
Canim Allah kolaylik versin. Hic sevmem ben ütü yapmasini valla sevsem.kosar gelirimütü yapmam lazım eksiii 500 gr kesin netbir günde gelip yapmadınız yaaa şu ütüyüüü hem size yarasın hem banaa
AsuuuHayırlı cumalar
Bu hafta artılarımla barışayım bari birazı gitti birazı duruyor bahanem çok nasılsa gece yediklerimden olamaz malum beklenen 2 hafta gecikti kesin ondan
Kilom 77.2
220 dk yürüyüş
Yenacım kendimi iyi hissettiğim Zaman yürüyorum yoksa afakanlar basıyor evde durmak yaramıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?