ay bonus valla sesli kahkaha attım mesajını okuyuncaSana dedimki bant yapistir deliklere :)
Canım çok spor yaptığın için kas yapıyorsundurTeşekkür ederim Nilücüm canım valla anlamadım ki vücudum hele bacaklarım karın bölgem inceldi. Ama tartıya yansıyan yok her gören aynen devam müthiş kilo verdin diyorr.
Tamam canım sağolasınKasimpati misafirlerinden dolayı listeyi gec hazırlayacakmis bilginize..
Ablacım vücudum acayip toparlandı.Göbişş göbiişimm dediğim iyice küçüldü bacaklarımda eridi.Ama tartıda böyle gerçi şuan bile görüntü hoş daa kilo da vereydim iyi idi.Frıdaaa tebrikler dahada eriyip süzülesin inşallah
Canım çok spor yaptığın için kas yapıyorsundur
Gözünüz aydınEsselu aleykum ve rahmetullah
Cok sukur bebegimize kavustuk bugun eve gecicekler ben gidemedim malesef kargo bekliyorum annede bebekte iyiler hamdolsun
Kilo konusundada artidayim malesef buradan ayri kaldigim zaman zarfinda yedimde yedim
Kilom 97
Sporum yok
dafi abla doğru söylüyor kas yapıyorsun muhtemelen sonuçta doğru yoldasin doğru besleniyorsun faydasını göreceksin er yada geç.Ablacım vücudum acayip toparlandı.Göbişş göbiişimm dediğim iyice küçüldü bacaklarımda eridi.Ama tartıda böyle gerçi şuan bile görüntü hoş daa kilo da vereydim iyi idi.
Yok Daficim menopoz yaklaşıyor ya ondan :))
iyi bıkmadin yulaf ezmesinden ben çabuk sıkılıyorm ondandir Çoktandır yerimde sayıyorumÖğlen menum yulaf ezmesi 1 tatlı kaşığı tarçın ve yoğurt
Ayyy inşallah canım benim ağzın bal yesindafi abla doğru söylüyor kas yapıyorsun muhtemelen sonuçta doğru yoldasin doğru besleniyorsun faydasını göreceksin er yada geç.
Valla canım işyerim güney cephe acayip sıcak birde kafayı kilo vermeyede taktım ya soğuk sütle bazen serin serin yogurtla iyi gidiyoriyi bıkmadin yulaf ezmesinden ben çabuk sıkılıyorm ondandir Çoktandır yerimde sayıyorum
daha kalorisiz şeyler yeseydm olmaz mı yahuAyyy inşallah canım benim ağzın bal yesin
topigmizin en zayıf bayanı nasılsınMeraba arkadaslar nasilsiniz?
Kilo bildirimi yapmayi unutmusum 67.9
senden kıskandım haftaya eksi olucam ya valla normal hayata döndüm hiç diyet kafası yok bende
Azimlen canım istediğimiz hedeflere ulaşalımmm bence bir an önce diyet moduna girmelisin.Sonra zaten miden küçülüyorr yesende yiyeymiyon ben gibisenden kıskandım haftaya eksi olucam ya valla normal hayata döndüm hiç diyet kafası yok bende
topigmizin en zayıf bayanı nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?