Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ne kadar canının sıkıldıgı belli. ama surekli iyilik olsun diyip alttan alinca yaranamiyorsun ben öyleyim yani.
karsisindaki Sustukca kendini haklı sanıyor genelde ınsanlar.
Ben yinede Allah rizasi Icin aynı olmaya calisiyorum ama benim eşim tam tersi bana ızin vermiyor artik ben kin tutamıyorum ama artik o nerde Ole yapıyorum. Şu fani dünyada Allah ölmeden herkesin hatasını görüp dönmesini nasip etsin

Canım benim Allah hakkınızda en hayırlısını versin. İnsallah hakkiyla kazanan kimse bu şekilde bir durum yaşamaz

burcu1983 geriye ne kaldi
Çok zormuş cidden önerebilecek bişey gelmedi aklıma kahvaltı için geriye reçel zeytin vs kalıyor bi.
aynen canim bu durum beni alt ust etti ne guzel kilo veriyordum
Zorda olsa artik bisiler yapmam lazım.
Sanada cok gecmis olsun ve tekrar başladigim dukanda kolaylıklar :)

Ekmek yememişsin hiç bulguru onun yerine sayabiliriz. Bi de bol. Yeşillik varsa bence çok kötü olmamış.
Bol ekşili miydi o kisir

aynen canim bu durum beni alt ust etti ne guzel kilo veriyordum
Zorda olsa artik bisiler yapmam lazım.
Sanada cok gecmis olsun ve tekrar başladigim dukanda kolaylıklar :)
Sağol canım hepimize kolay gelsin :))

Sabahları annem.hep bol yeşillik ve kepek ekmek yer salatalık falan güzel olabilir

Ekmek yememişsin hiç bulguru onun yerine sayabiliriz. Bi de bol. Yeşillik varsa bence çok kötü olmamış.
Bol ekşili miydi o kisir
Ayy evet cnm bastım lımonu yıyın dedım bulgur pırıncten daha masum dıye onu daha cok tuketıyoruz ama sabah tartıya yansırmı korktun cunkı cumadan berı eksıdeyım

Sağolun kızlar.. İnşallah dediğiniz gibi bişey olmaz hakkıyla kazananlara.. Hayırlısı artık.. Burdan nasibimiz yoksa rızkımız başka yerdedir dedik en son.... Allah cezalarını versin sebep olanların.. Dayımın oğlu bu sene mezun oldu harp akademisinden, pilot olacaktı..onun da geçersiz sayıldı.. Kurunun yanında yaş olayı çok kötü oldu.. Allah bu şekilde olanlara daha hayırlı kapılar açsın inşallah.

İns esinde sorun cikmaz canm..o sene atanan cok tanıdığım var merak ediyorum ne olacagi i.ben de o yıl sınava girdim ama 2009 daki puanm 0.4 daha fazla oldugu icin 2009 u kullandm.ben o yıl ne stresler yaşamıştım.atanmak icin gece gündüz masa başında ders çalıştım ama o adiler yüzünden puanm işe yaramadı ve 2009 daki puanmi kullanmistm.onlar yuzunden bi dag köyüne atandm.survivar gibi yaşam yaşamıştım.lojmandaki her gün akrepler fareler görüyorduk.dahası yılan bile çıkıyordu.benim puanıma sebep olanlara zerre hakkımı helal etmiyorum.

aynen öyle canım bende sinirim geçtikten sonra biri bana yaklaşınca yaptıklarını unutuyorum işte bunun yüzündendirki defalarca buna benzer durumlara maruz kalıyorum

işte canım durum aynen senin dediğin gibi olacak çok konuşan kavga çıkaran olup haksız durumda olacam.

canım kalbini ferah tut hakkı ile kazananlari mutlaka bır şekilde ayırtederler yani etmeleri lazım

mezun olup ortada kalanlara da ayrı üzülüyorum , tamam mühendislik diplomaları da var ama sonuçta aldıkları eğitimin temeli askerlik inşallah sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…