eltimler geldi Düzce'den sabah kahvaltısina çağırmadklari halde arayıp neden gelmedik diye bır sürü laf işittm ve ben kaynanamla konuşurken telefonda eltim arkadan bas bas bağırıyor bana ben kaynanama kendimi ifade etmeye çalışıyorum eltim geriden hala bağırınca daha sabredemdm ona ne oluyor ya kessin sesini diye bağırdm baktı ki kaynanam bende sinirlendm o sakinlesti tamam neyse dedi bende telefonu o şekil kapattım 1bardak bile çay içmeden sofradan kalktk eşimle sinirden o anda ağrı girdi başıma ve hala geçmiyor ağrı kesici içiyorum hafif geçer gibi oluyo tekrar başlıyor.
Canım benim Allah hakkınızda en hayırlısını versin. İnsallah hakkiyla kazanan kimse bu şekilde bir durum yaşamazKızlar dua istiyorum.. 2010 kpss bi kaç adi yüzünden iptal edildi.. Eşim 2010 kpss ile atanmıştı, ve durumları belirsiz... Henüz kurumlardan bi açıklama yok ama, 2010da atanan herkesin memurluğu iptal edilebilirmiş..
aynen canim bu durum beni alt ust etti ne guzel kilo veriyordumburcu1983 geriye ne kaldi
Çok zormuş cidden önerebilecek bişey gelmedi aklıma kahvaltı için geriye reçel zeytin vs kalıyor bi.
Ekmek yememişsin hiç bulguru onun yerine sayabiliriz. Bi de bol. Yeşillik varsa bence çok kötü olmamış.Canlar bugunkı menum sabah 1 haslama yumurta 1 kk peynır donates salatalık ekmek yok ara bır bardak ayran ve karpuzoglen yemıyım defım ama esımle corva ıctım bır kase yarım haslanmıs patates ara bır bardak ayran 10 tane cubuk kraker aksam 1 tabak kısır ekmek yemedım ama kısırda kotumu ettım bulgur salata dedım ama kotu oldu bu sankı
Sağol canım hepimize kolay gelsin :))aynen canim bu durum beni alt ust etti ne guzel kilo veriyordum
Zorda olsa artik bisiler yapmam lazım.
Sanada cok gecmis olsun ve tekrar başladigim dukanda kolaylıklar :)
Ayy evet cnm bastım lımonu yıyın dedımEkmek yememişsin hiç bulguru onun yerine sayabiliriz. Bi de bol. Yeşillik varsa bence çok kötü olmamış.
Bol ekşili miydi o kisir
Artik ekmeği sinirlandirip yine böyle yapicam yoksa gidisim iyi degil emziriyorum diye kilo almadim yoksa alırdım bu kadar ekmek yemeğe :)Sağol canım hepimize kolay gelsin :))
Sabahları annem.hep bol yeşillik ve kepek ekmek yer salatalık falan güzel olabilir
Hayırlı geceler canımHepimize hayırlı geceler
İns esinde sorun cikmaz canm..o sene atanan cok tanıdığım var merak ediyorum ne olacagi i.ben de o yıl sınava girdim ama 2009 daki puanm 0.4 daha fazla oldugu icin 2009 u kullandm.ben o yıl ne stresler yaşamıştım.atanmak icin gece gündüz masa başında ders çalıştım ama o adiler yüzünden puanm işe yaramadı ve 2009 daki puanmi kullanmistm.onlar yuzunden bi dag köyüne atandm.survivar gibi yaşam yaşamıştım.lojmandaki her gün akrepler fareler görüyorduk.dahası yılan bile çıkıyordu.benim puanıma sebep olanlara zerre hakkımı helal etmiyorum.Kızlar dua istiyorum.. 2010 kpss bi kaç adi yüzünden iptal edildi.. Eşim 2010 kpss ile atanmıştı, ve durumları belirsiz... Henüz kurumlardan bi açıklama yok ama, 2010da atanan herkesin memurluğu iptal edilebilirmiş..
aynen öyle canım bende sinirim geçtikten sonra biri bana yaklaşınca yaptıklarını unutuyorum işte bunun yüzündendirki defalarca buna benzer durumlara maruz kalıyorumCanım ne kadar canının sıkıldıgı belli. ama surekli iyilik olsun diyip alttan alinca yaranamiyorsun ben öyleyim yani.
karsisindaki Sustukca kendini haklı sanıyor genelde ınsanlar.
Ben yinede Allah rizasi Icin aynı olmaya calisiyorum ama benim eşim tam tersi bana ızin vermiyor artik ben kin tutamıyorum ama artik o nerde Ole yapıyorum. Şu fani dünyada Allah ölmeden herkesin hatasını görüp dönmesini nasip etsin
Canım benim Allah hakkınızda en hayırlısını versin. İnsallah hakkiyla kazanan kimse bu şekilde bir durum yaşamaz
işte canım durum aynen senin dediğin gibi olacak çok konuşan kavga çıkaran olup haksız durumda olacam.Kendını anlatamazsın cnm yorulursun bıde suclu cıkarsın sınırlı sen olursun yanı kendını savundugun ıcın cok cvp verıyo olursun bosver en ıyısı susmak mesafe allah buyuk o goruyorya esınde bılıyor ya o yeter bosver gerısını esınle ıyı ol
canım kalbini ferah tut hakkı ile kazananlari mutlaka bır şekilde ayırtederler yani etmeleri lazımSağolun kızlar.. İnşallah dediğiniz gibi bişey olmaz hakkıyla kazananlara.. Hayırlısı artık.. Burdan nasibimiz yoksa rızkımız başka yerdedir dedik en son.... Allah cezalarını versin sebep olanların.. Dayımın oğlu bu sene mezun oldu harp akademisinden, pilot olacaktı..onun da geçersiz sayıldı.. Kurunun yanında yaş olayı çok kötü oldu.. Allah bu şekilde olanlara daha hayırlı kapılar açsın inşallah.
mezun olup ortada kalanlara da ayrı üzülüyorum , tamam mühendislik diplomaları da var ama sonuçta aldıkları eğitimin temeli askerlikSağolun kızlar.. İnşallah dediğiniz gibi bişey olmaz hakkıyla kazananlara.. Hayırlısı artık.. Burdan nasibimiz yoksa rızkımız başka yerdedir dedik en son.... Allah cezalarını versin sebep olanların.. Dayımın oğlu bu sene mezun oldu harp akademisinden, pilot olacaktı..onun da geçersiz sayıldı.. Kurunun yanında yaş olayı çok kötü oldu.. Allah bu şekilde olanlara daha hayırlı kapılar açsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?