Valla aynen canım iyi diyelim iyi olalım .Hayat mücadelesi koşturmaca aynen devam bir de çoookkk sıcakk daha sabahtan sucuk oldumm
Aaaa ciğerimm söylee neyleyimmm .. Sevmeyelimde taşa mı dönelimm
bugün eskilere gidiyorum.. bu da benden olsun
sağol canım bunu da çok severim
Ne varsa eski şarkılarda duygu yüklü his yüklüü şimdikilerr ağlak şarkı bile oynakksağol canım bunu da çok severim
aynen valla , şimdilerde iyi olan bir kaç isim var sadece :SNe varsa eski şarkılarda duygu yüklü his yüklüü şimdikilerr ağlak şarkı bile oynakk
Aynen oyle rabbım goruyor o yeter de en ıyısı oişte canım durum aynen senin dediğin gibi olacak çok konuşan kavga çıkaran olup haksız durumda olacam.
az önce dinliyordum desemEskilerden birde bu şarkıyaa biterim.Klipteki hatun fena yaa
Bende boyleyım hıc kın tutamam ne kadar kırılırsam kırılayım unuturum hemenaynen öyle canım bende sinirim geçtikten sonra biri bana yaklaşınca yaptıklarını unutuyorum işte bunun yüzündendirki defalarca buna benzer durumlara maruz kalıyorum
Hadı ınsallah canım kalem gıbı olmak ahhh ahhh dolma kalemede razıyımEki Görüntüle 1865125
Sevgi dolu umut dolu musmutlu günlere hep birlikte inşallahh bir gün hepimiz kalem gibi olacağız
Cocuklugumuzun sarkısısağol canım bunu da çok severim
Kaybolupp gitti yaa ben hayrnaıyım sesinin yorumununn süper bir ses bencee canım bende en çok Tuana ve Karaağaç ve Zalimm şarkısını çok seviyorum.Nostalijeye benide attınaz önce dinliyordum desembu adamın her şarkısını severim zaten . :))
Olcazz olcazz şöyle ince kalem inşallahh azimle hırslaaHadı ınsallah canım kalem gıbı olmak ahhh ahhh dolma kalemede razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?