Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaybolupp gitti yaa ben hayrnaıyım sesinin yorumununn süper bir ses bencee canım bende en çok Tuana ve Karaağaç ve Zalimm şarkısını çok seviyorum.Nostalijeye benide attın
şu an tuana yı dinliyorum bitsin sonra sezen aksu ya geçiyorum.
bizim burası o kadar gürültülü ki milletin sesini duymaktansa müzik dinleyerek çalışmak en güzeli :)

Günaydın kızlar coşturmuşsunuz buraları iyi olmuş dışardayım dinliyemiyorum bu sabah benim kızın idmanını farklı bir slona vermişlerdi onu idmana getirdim öğleden sonrada oğlanın pasaport işleri var onu heledicem herhalde bugün işe gidemem gibi gibi ......

Günaydın canım bugün sağlam koşturmaca desene Allah kolaylık versin her işin denk gitsin tatlım

Günaydınn canımm

cydnz_1 canım benim vallaa nostalji ile eskileree götürdün resmen gidip geldim yaa o günleree hangi ara geçmiş bu kadar zaman su gibi akıp gitmiş resmen yaaa ....Bu gece son şarkısındayım

cydnz_1 canım benim vallaa nostalji ile eskileree götürdün resmen gidip geldim yaa o günleree hangi ara geçmiş bu kadar zaman su gibi akıp gitmiş resmen yaaa ....Bu gece son şarkısındayım
aynen valla o zamanlar dert tasa yok o zaman bile ne kadar güzel gelirdi bu şarkılar :))
şimdi bora öztoprak - başıma belamısın kader diyorum

aynen valla o zamanlar dert tasa yok o zaman bile ne kadar güzel gelirdi bu şarkılar :))
şimdi bora öztoprak - başıma belamısın kader diyorum
Ohooo süper şarkıı yaa o daa Eeeee tatlım o zamanlar akıl 5 karış havada geçim derdim yok çalşın bekir oynasın tekir şimdii ise hepp genee dertt bıktımm dertten şarkısı gibi

Esselamu aleylum ve rahmetullah
1 haftadir canim acayip sıkkın o yuzden fazla ugrayamiyorum ne kadar daha surer bilmiyorum arada gelip okuyorum ama yazacak mecali bulamiyorum cumalari gelmeye devam edicem ama opuyorum hepinizi
Ve Aleykum Selam canım hayır mı canım sıkma kendini ne bu hayat bakii ne de ömür ben cumartesi günü duyduğum bir haberden ötürü canım acayip sıkıldı.Amann dediimm Rabbim rızkımızı kesse canımızı alır vardır her Şer de bir hayır dedim.Şİmdi gene aynen devam ediyorum.Yapacak bir şey yok hayat devam ediyor.Pekii seni bu kadar üzen nedir özel değilse...

Esselamu aleylum ve rahmetullah
1 haftadir canim acayip sıkkın o yuzden fazla ugrayamiyorum ne kadar daha surer bilmiyorum arada gelip okuyorum ama yazacak mecali bulamiyorum cumalari gelmeye devam edicem ama opuyorum hepinizi
Yelizcim her ne sebepten sikintidaysan bir an önce feraha kavusursun inşallah

Enemmm mantı mıııı ne kadar zamandır yemiyorumm Bu arada dışarıda banka işlerini hallettim dijital akıllı tartı da tartıldımm 38 kg yakın yağğ varmış vücudumda yaww yağğ çözz felan içsem söker mi kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…