Enemmm mantı mıııı ne kadar zamandır yemiyorummBu arada dışarıda banka işlerini hallettim dijital akıllı tartı da tartıldımm 38 kg yakın yağğ varmış vücudumda yaww yağğ çözz felan içsem söker mi kii
Valla bir deli cesaretii çıktımm
ben o tartılara çıkmaya korkuyorum
bence de kilodan çok vücutta ki yağ oranı önemli aslında :)Valla bir deli cesaretii çıktımmEnemmm dedim o ara benim tansiyon da ölçüyor yaa tavann hahahahaha 38 kg yağ nedirr yaww Amam gerçi iyi oldu cihazın yerini öğrendim önümüzdeki ay aynı gün bir daha Bakem kaç kg yağ gitmiş
Tartıl valla canım en azından görüp ona göre hareket etmek önemli şimdi ben daha da dikkat edeceğim ..bence de kilodan çok vücutta ki yağ oranı önemli aslında :)
ben de mi tartılsam bilemedim
iyi huy mu kötü huy mu çözmus değiliz dahaBende boyleyım hıc kın tutamam ne kadar kırılırsam kırılayım unuturum hemen
canım Rabbim gönlüne ferahlık versin .sıkıntın ne ise gidersin inşallah.Esselamu aleylum ve rahmetullah
1 haftadir canim acayip sıkkın o yuzden fazla ugrayamiyorum ne kadar daha surer bilmiyorum arada gelip okuyorum ama yazacak mecali bulamiyorum cumalari gelmeye devam edicem ama opuyorum hepinizi
Tarçın katıp içeydin bir nebze tok tutar canımm bu arada gerçektennnnnçokk sıcakkçok acıktım şu an .
sütten nefret ediyorum ama mecburen süt içiyorum
Ahhh kıyamamm sanaa desene tam takır kuru bekirDelyDoly kahveyi bastım canım içine ama yok o süt kokusu gitmiyor.
valla kaçamak yapacak bişey bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?