Valla canım ben yıllarca ne saygı ne sevgi ne de hizmet hiç kusur etmedim.Amaa güle güle gittim ağlaya ağlaya döndüm.Hep canımı acıttılar eşim için sustum.Sen küçüksün dedii gerçii pek susmadım bende laff soktumda hakettiler .Zaten komple sustumm desemm kimse inanmazBen de sık gidemiyorum canim hem uzaklik bakimindan hem vakitsizlikten...
yapi olarak hic uyusmuyoruz.. benim icin maneviyat saygi sevgi hürmet çok onemli.. Ama onlar ben merkezli yaşıyorlar...
Yine de sagolsunlar yapacak birsey yok :)
Valla canım ben yıllarca ne saygı ne sevgi ne de hizmet hiç kusur etmedim.Amaa güle güle gittim ağlaya ağlaya döndüm.Hep canımı acıttılar eşim için sustum.Sen küçüksün dedii gerçii pek susmadım bende laff soktumda hakettiler .Zaten komple sustumm desemm kimse inanmazŞimd gene desin giderim nedne eşimi sevmemden dolayı ve ona olan saygımdna dolayı o gidleim demiyor bende hiçç ses etmiyorum.Tıpkısının aynııı bizdekide öyle Rabbenaa hepbanaa resmen .... Nedek tatlım oğulları için bir nebze katlancaz..
biraz sıkıntılıyız :) aslında daha çok kayınpederim ile sıkıntılıyız .Neden acaba :))
Hahahhahaa valla nette fazla gezmenin zararlııAhaha sende ki bu bitmek tukenmek bilmeyen inci sözlermi desem betimlememi desem bayiliyorum :)))
rabbena hepbana :))
Benii bir onladıı canımdaa o da yanlışş anladııBroken bakiyorum takimlararası paylasilmayan sahsiyet oldun :)))
Bir kaynanan anlamadi seni :))
Kızz sorması ayıp olmasın kp döndü mü eve gitmişti dimii bayağı bir stres üzüntü yaşamıştın...biraz sıkıntılıyız :) aslında daha çok kayınpederim ile sıkıntılıyız .
son 1 yıldır hiç sevemiyorum kendilerini ne gitmek ne konuşmak hiiç içimden gelmiyor. ama sırf eşim üzülmesin diye ses çıkarmıyorum.
aynen canım
biraz sıkıntılıyız :) aslında daha çok kayınpederim ile sıkıntılıyız .
son 1 yıldır hiç sevemiyorum kendilerini ne gitmek ne konuşmak hiiç içimden gelmiyor. ama sırf eşim üzülmesin diye ses çıkarmıyorum.
Yuhhhhaynen canım
saman altında su yürütüyorlar ben de şu an saf ayağına yatıyorum :)
bana danışmadan tatil planları, programlar vs. vs.
biz izmirdeyken eve gelmişler mesela. aynı ildeyiz niye evinde kalmaz anlamıyorum.çok rahatsız oluyorum ben yokken birinin evimde olmasından. zaten kayınvalide kaç defa uyardım hala odama pat diye girer sormadan .
hala da söylemiyorlar biz size geldik siz yokken falan diye.
kumandanın yeri değişmiş bi kere , su şişelerim doluydu su içilmiş hemen anlarım ben
eşimde şaşırdı, o da sen söyle ben söylemem diyor
ay evet döndü canım . ama ne dönüşKızz sorması ayıp olmasın kp döndü mü eve gitmişti dimii bayağı bir stres üzüntü yaşamıştın...
amin Yenacım, hepimize bol sabırlar :)Hep birilerinin hatiri diye yasamak ne kotu ve yipratici aslin da ama akai yaşamakta cok yalnizliga iter insani..
sana da sabir diliyorum ..
eşim o kadar düzenli ki her şeyin yeri belli. bazen gıcık kapıyorum ama öyle yani yapacak bişey yokYuhhhhyaaa sen yokken senin evinde işii nee ayaa iyice aymazlığı ele almışş.Ben yokken benim evimde işi nee yaa komedii gibii yaww benimm anlamadığım zamanında onlarda çekmişş anla halden sen barii çektirmee dimiii..Amaa nerdeee daha katmerlisi yapıyorlar. Sizde maşallah mr.smith ve Mrs Smith gibisin hayaa maşallah kapıya kıl koyaydın filmlerdeki gibiii
Vayy bbeee size mi kasti avrr.Töbeee amann dönsünn dediğin gibii birde siz iki ara bir dere koştrucaktınız..ay evet döndü canım . ama ne dönüş
şimdi ailece tatile gittiler . aman iyi olsunlarda , her sorunları bize yansıyor tam da biz izmire falan gidecekken
Amannn amannn simetrii takıntısı mı var.İşin zor valla sende üzüm olayı olmuş baka bakaaeşim o kadar düzenli ki her şeyin yeri belli. bazen gıcık kapıyorum ama öyle yani yapacak bişey yok
o yüzden bir şeyin yeri 1 cm oynasın hemen anlıyoruz. bende de hastalık oldu.
bir örnek daha perdeyi de açmışlar ama düzgün kapatamamışlar
günahlarını almak istemiyorum ama , ne zaman bayramda bizimkilere gideceksek kesin bişey olmuştur.Vayy bbeee size mi kasti avrr.Töbeee amann dönsünn dediğin gibii birde siz iki ara bir dere koştrucaktınız..
Tuhaff bir durum yanlızz iyiki eşin çok aileci değil yoksa işin bayağı zordu.Günahlarını almak gibi olmasında denk gelmesii çok ilginçç var bi şey bencee baksana şimdi süt liman ohh tatill size buğuz ettikleriyle kaldırlar.günahlarını almak istemiyorum ama , ne zaman bayramda bizimkilere gideceksek kesin bişey olmuştur.
izinlerde de aynı, arada izmire toplantıya eğitime falan gidiyorum haftasonu ile birleştiriyoruz cuma da eşim geliyor.
kaç kere ya hastalandılar ya kavga ettiler . hep arada kalıyoruz o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?