Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geldi yazmak
aslında kafaya pek takmıyorum artık ben ama içten içten insan sinir oluyor yine de
İyii gelmez mii ya insan ister istemez şişiyorr.Burda can cana olduk Rabbim bozmasın .Hepimizz bütün kızlar çok iyiyiz çok şükürr dahada iyi olacağız inşallahh Birbirimize hep destek tam destekk

Broken iyiyim canim sagolasiniz sayenizde gulumsuyorum artik :)

Cydnz bende de var o takintidan :)
Senin ismin ne.? Yazdin da unuttummu acaba..

elifcim dişiniz ciktigin da foto atarmisin cok severim ben oyle minicik beyazlığı gormeyi..
umarim rahat atlatirsiniz bu sureci..

ismim ceyda :) yazmamıştım daha önce ya da hatırlayamadım emin de olamadım şu an :))

Merhaba hanimlar,

Konuyu biraz bölecegim sanirim ama forumu biraz kurcaladiktan sonra kendime uygun bu basligi buldum ve üye oldum. Benim ciddi bir motivasyon problemim var belki burdan güc alirim. On yildir kilo problemim var. Kortizon ve ilaclarla on yilda 40 kilo aldim. 99 ile 101 arasinda gidip gelmekteyim. Su an bir yildir kullandigim kortizonu birakali dört ay oldu ama bu bir yil bana 9 kilo olarak döndü. Hala bazi ilaclari kullanmak zorundayim.
Bir ara düzenli spor yaptim ama kortizon aldikca ve sonuc alamadikca günden güne motivasyonum düstü. Belki aranizda benim gibi ilac kullanan ve buna ragmen basaranlar vardir. Verebileceginiz her türlü fikir benim icin cok önemli.

Ne demekk canımm benimm hep gül gülen yüzün hiiiççç solmasınn Beterin beteri var gördün dimiii Enemmm bir dokun bin ah işittin he vallaa bizde ne dertliymişizz hahahha dimii kız cydnz_1

Canımm öncelikle aramıza hoşgeldin burda bir aile gibiyiz hep birlikte birbirimizi destekleyerek kilo verme yolunda ilerliyoruz.Yani elimizden geldiğince yardımcıda oluruz yeterki azimli ve istekli ol.Bu arada geçmiş olsun o ilaçlar ister istemez kilo aldırıyor.rabbim şifa versin canım biran önce sağlığına kavuşursun inşallah .

hoşgeldinn
benim teyzem de aynı durumdaydı
ilaçlar yüzünden bir ara 110 lara çıkmıştı (ilaçlardan zaten kilo alıyorum diyerek hiç dikkat etmeden yemenin de etkisi var tabii)
ama spor ve diyetle kilolarının çoğunu verdi. biraz kilosu var hala ama diyet konusunda zorlanıyor şu an o yüzden kilosunu korumak için biraz dikkat ediyor sadece
motivasyon anlamında çok doğru yerdesin .diyet de yapıyor musun ?

Sağolsun kızlar
Tedirginim annelik psikolojisi heralde onu o kocaman seyin içinde düşündükçe daralıyorum ama o çok kolay girdi maşallah
Bonus ona hic birşey demiyorum fotoğrafını cekecekler dedik mr girerken
Yenam 5 yasında oğlum yazın başladı iste önce yemediği için diyordum sonra dedesine babasinada demiş gine boyle birşey beklemeden goturdum Dr ama nöroloji deyince çok korktum inşallah temiz çıkar sonuçlar

Diyet konusunda cok istikrarsizim.
Esasen cok yiyen biri degilim En büyük zaaflarim
ekmek, seker ve tuz. Cayimi sekersiz icemiyorum.
Sekersiz bitki cayi icmem ise en fazla iki gün sürüyor Ücüncü gün midem bulaniyor. Tuz cok kullaniyorum ve en önemlisi de ekmek Siyah ekmek aliyorum basliyorum bir hafta falan gidiyor sonra hop yeniden beyaz ekmek ve öyle özlüyorum ki aman canim bir kere ye ne olacak falan derken yine sil bastan. Ama sofrada tek cesitle doyuyorum. Sabah normal bir kahvalti yaparim abartmadan Ögleden sonra 15:00 gibi günün ana ögünü oluyor bizim icin cünkü kizim okuldan o saatlerde geliyor Aksam ise hafif salata ve corba bazan kahvalti gibi iste öyle Ara ögünler olarak meyve, süt, kuru meyve tercih ediyorum.
Kosu bandim var mümkün oldugu kadar günde bir saat onunla spor yapiyorum ya da yarim saat kosup kalan yarim saatte step, pilates vb vücut hareketleri yapiyorum ama bunlar tartiya yansimayinca bazan o kosubandina cikacak motivasyonu da bulamiyorum acikcasi..

simeranya7 3 büyükler olmuş onlar :))
tuz çok önemli, 9 gram tuz 1.5 , 2 lt ye yakın su tutabiliyormuş vücutta . doğal olarak bize ödem olarak yansıyor hemen.
ben de çok tuz kullanırdım. özellikle salatada , salata yediğim her zaman ertesi gün artı çıkardım .
şu an tuzu çok çok azalttım. bir de böyle deniyorum . bence sizde bir deneyin en azında 2 hafta tuzu azaltın. sonuç değişecek mi görmüş oluruz.
ekmek yerine de yulaf kepeği önerebilirim. hem tok tutuyor hem sağlıklı.(dukan yapıyorum da ben yulaf kepeği olmazsa olmazlarım arasında :))
bu arada çok sıkı kahvaltı yapıp diğer öğünlerinizi azaltabilirsiniz. karatay diyetinde olduğu gibi. bir inceleyin derim ben

Siz zaten konuşup olayı espriye bağlamışsınız alıntılamış bulundum bi kere :) kısacası takma yenam, hayat kısa..
Tabiki atarım inşallh kolayca çıkar da :))
Hoşgeldiniz.. Topiğimizin şu sıra en çok spor yapanları cydnz_1 ve DelyDoly arkadaşlarımız :) onlara takılın derim. Bi de asumanzeynep ablamız varki yürüdükçe yürür :) inşallah azimle yapamayacağımız şey yok. Azmi ve motivasyonu da burdaki arkadaşlarla yakalarsınız, yakalarız inşallah.

Hayriyecim geçmiş olsun
Hayırlı güzel sonuç alırsın inşallah
Olumsuz düşünme önemli birsey yoktur canım benim
YENA cım sevgili kayinvalidecigin gelini evde mi işte mi haberi yok bir de çocukları neden gondermedin diye hesap soruyor demek şuursuzca :)
Hepsi aynı bu modellerin takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…