İyii gelmez mii ya insan ister istemez şişiyorr.Burda can cana olduk Rabbim bozmasın .Hepimizz bütün kızlar çok iyiyiz çok şükürr dahada iyi olacağız inşallahhiyi geldi yazmak
aslında kafaya pek takmıyorum artık ben ama içten içten insan sinir oluyor yine de
Broken iyiyim canim sagolasiniz sayenizde gulumsuyorum artik :)
Cydnz bende de var o takintidan :)
Senin ismin ne.? Yazdin da unuttummu acaba..
elifcim dişiniz ciktigin da foto atarmisin cok severim ben oyle minicik beyazlığı gormeyi..
umarim rahat atlatirsiniz bu sureci..
Ne demekk canımm benimm hep gül gülen yüzün hiiiççç solmasınnBroken iyiyim canim sagolasiniz sayenizde gulumsuyorum artik :)
elifcim dişiniz ciktigin da foto atarmisin cok severim ben oyle minicik beyazlığı gormeyi..
Canımm öncelikle aramıza hoşgeldin burda bir aile gibiyiz hep birlikte birbirimizi destekleyerek kilo verme yolunda ilerliyoruz.Yani elimizden geldiğince yardımcıda oluruz yeterki azimli ve istekli ol.Bu arada geçmiş olsun o ilaçlar ister istemez kilo aldırıyor.rabbim şifa versin canım biran önce sağlığına kavuşursun inşallah .Merhaba hanimlar,
Konuyu biraz bölecegim sanirim ama forumu biraz kurcaladiktan sonra kendime uygun bu basligi buldum ve üye oldum. Benim ciddi bir motivasyon problemim var belki burdan güc alirim. On yildir kilo problemim var. Kortizon ve ilaclarla on yilda 40 kilo aldim. 99 ile 101 arasinda gidip gelmekteyim. Su an bir yildir kullandigim kortizonu birakali dört ay oldu ama bu bir yil bana 9 kilo olarak döndü. Hala bazi ilaclari kullanmak zorundayim.
Bir ara düzenli spor yaptim ama kortizon aldikca ve sonuc alamadikca günden güne motivasyonum düstü. Belki aranizda benim gibi ilac kullanan ve buna ragmen basaranlar vardir. Verebileceginiz her türlü fikir benim icin cok önemli.
Kızz ne güzelmiş isminn bak ben ilk duydum deniz felan diye tahmin etmiştimismim ceyda :) yazmamıştım daha önce ya da hatırlayamadım emin de olamadım şu an :))
Kızz ne güzelmiş isminn bak ben ilk duydum deniz felan diye tahmin etmiştimBendenizde Yeşim canım bir kez daha memnum oldum.Spor koçumm benimm
Buralar sıcaktan kavruluyorr canım Gebze ne alemdee buhar olcamm valla şimdii yaaben de tekrar çok çok memnun oldum canım
hoşgeldinnMerhaba hanimlar,
Konuyu biraz bölecegim sanirim ama forumu biraz kurcaladiktan sonra kendime uygun bu basligi buldum ve üye oldum. Benim ciddi bir motivasyon problemim var belki burdan güc alirim. On yildir kilo problemim var. Kortizon ve ilaclarla on yilda 40 kilo aldim. 99 ile 101 arasinda gidip gelmekteyim. Su an bir yildir kullandigim kortizonu birakali dört ay oldu ama bu bir yil bana 9 kilo olarak döndü. Hala bazi ilaclari kullanmak zorundayim.
Bir ara düzenli spor yaptim ama kortizon aldikca ve sonuc alamadikca günden güne motivasyonum düstü. Belki aranizda benim gibi ilac kullanan ve buna ragmen basaranlar vardir. Verebileceginiz her türlü fikir benim icin cok önemli.
hafif rüzgar var ama yakıyor yine de sıcağıBuralar sıcaktan kavruluyorr canım Gebze ne alemdee buhar olcamm valla şimdii yaa
hoşgeldinn
benim teyzem de aynı durumdaydı
ilaçlar yüzünden bir ara 110 lara çıkmıştı (ilaçlardan zaten kilo alıyorum diyerek hiç dikkat etmeden yemenin de etkisi var tabii)
ama spor ve diyetle kilolarının çoğunu verdi. biraz kilosu var hala ama diyet konusunda zorlanıyor şu an o yüzden kilosunu korumak için biraz dikkat ediyor sadece
motivasyon anlamında çok doğru yerdesin .diyet de yapıyor musun ?
Siz zaten konuşup olayı espriye bağlamışsınız alıntılamış bulundum bi kere :) kısacası takma yenam, hayat kısa..Bugun kayinvaldemin dogum gunü arayip kutladim konustuk vb.
Sonra bana sen evdemisin iştemisin dedi isteyim dedim..
Neden hic çocuklari gondermiyorsun kalmaya bak herkes burada bir tek seninkiler yok..
bir cemkirmesi var saşırdım .. yanim da birileri oldugundan rahat konusamiyorum hıhı anne gonderirim dedim..
çat dedi kapatti telefonu..
Ben oyle aval aval kalakaldim.Bir program yapildiysa sayet Yapilan programdan benim haberim yok.. cocuklar ev de nasil gidiyor varmi birseye ihtiyaciniz diye arayip soran yok.. sirf eglence girgir samata hayat felsefeleri bu.. canim sikildi fena. Ara verdim cıktim yan tarafta cafe var oraya oturdum simdi..
iyi ki varsiniz hemen yaziimda rahatlim dedim...
zaten kafamiz dolu ailecek tercihleri bekliyoruz..bunlarin dert ettigi konuya bak... Kesin beni konusup duruyorlardir kiziyla :)
Hakkinizi helal edin..
Tabiki atarım inşallh kolayca çıkar da :))Broken iyiyim canim sagolasiniz sayenizde gulumsuyorum artik :)
Hoşgeldiniz.. Topiğimizin şu sıra en çok spor yapanlarıMerhaba hanimlar,
Hayriyecim geçmiş olsunSelamun aleykum kızlar
Bu haftayida sabote ettim hafta başından beri hastanelerdeyiz küçük oğlum arada anne görmüyorum yagmurmu yağıyor falan diyordu ne zamandır kafama takılıyor su ben yemedigi için kani düşük o yüzden saniyordum pazartesi Dr görürdüm kan tahlilleri yapıldı birşey çıkmadı göze sevketti orada birşey çıkmadı çocuk nöroloji görecek dedi drumuz dun beyin mr çekildi tabi ben mahvoldum maşallah kuzum korkmadan girdi ama beni benden aldı bir hafta sonra çıkacak sonuçlar inşallah birşey çıkmaz gerçekten çok gerginim bir hafta nasıl geçecek hic bilmiyorum dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?