Frida Yena sizlere de çok geçmiş olsun..
Bizim de güya asansörü tamire geldiler.
Ne yaptılarsa önce elektrik gitti ben tam duştayken .
Aradık geldi bi ekip yaptı.
Şimdi de uydu ve net yok..
Aynen Bonus cm, buuuz gibi dus aldıktan sonra geldi tabi :))Elentirik var oda bisey :))
Ayyy çok teşekkürler canım..elbisenin beyazida vardi giydim ama saks mavisini çok severim...inşallah bozmuycam canim ..su an adet donemindeyim üçüncü gün o yüzden bu hafta kilo veremedim..inşallah bitince devami gelir...aynen canim 120 de 90 gibi oluyorum 1 80 boy..heleDerincim masallah hic bozmadan boyle devam et. Elbisenide gule gule giy zaten guzelsin saks da yakisir :) uzun boylu olman avantaj 120 kiloda 90-100 arasi gibi duruyosun bence.
Biz pigmeler napalim 90 i gecince basliyoruz yuvarlanmaya
çok geçmiş olsun canım ya allah beterınden korusunAynıı valla canımm iyi idim şimdii çok kötüyümTam sana mesaj yazarken kalmışımm annem merdivenlerden düşmüş kolunu kırmışş şimdi acilde bende işi bırakıp gidemiyorum.Allahtan babam kardeşim yanında Öğlen menumde yok kızlar hiçbir şey yiyemedim canımda istemedii
Bonus uyudun mu :) hele mesajına bak bi
Teşekkür ederim canimm sağolasın aminn inşallahçok geçmiş olsun canım ya allah beterınden korusun
Aleyküm selam canim hayırlı cumalar dilerim. Rabbim hakkında hayirlisini nasip etsin. İnşallah herşey düzelir.
Aleyküm selam canim hayırlı cumalar dilerim. Rabbim hakkında hayirlisini nasip etsin. İnşallah herşey düzelir.
Iu iyi olur esracim. Cok zor isler cocuklar icin cok zor ayrilik
Belki bu sefer daha iyi olur.
hayırlısı olsun , inş her şey daha güzel olur sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?