Haahaha olmaz rekabetle güzell oluyor yapmışsındır kesinneyse hadi sen ol o zaman
ben bu hafta olamam zaten haftasonu spor yapmadım
inan bende bu aralar böyleyim hiç yapasim yok işler birikti yarın misafir var ondan yapmak zorundayimPlynna bana ev isi deme kimseye deme
Aynıı valla canımm iyi idim şimdii çok kötüyümiyiyim canım çok şükür evde işim çok bugün onlarla uğraşıcam biterde kurtulurum.
sen nasılsın hızlı gonzales.
Aynıı valla canımm iyi idim şimdii çok kötüyümTam sana mesaj yazarken kalmışımm annem merdivenlerden düşmüş kolunu kırmışş şimdi acilde bende işi bırakıp gidemiyorum.Allahtan babam kardeşim yanında Öğlen menumde yok kızlar hiçbir şey yiyemedim canımda istemedii
Sağolasın canım Allah razı olsun kol diyordum şimdi öğrendim omzundan ve kolunda da varmışCanim yaaa.. çok gecmiş olsun Allah beterinden korusun..
Ablam da yere düsup ayak bilegi kirilmisti bir kac ay once.. cok dikkat etsin canım...
Canım ben tek çalışıyorum ve de alternatifim yok showrrom olunca ancak patron gelcekte gideceğim tamda sezon o da yok
anladım canımCanım ben tek çalışıyorum ve de alternatifim yok showrrom olunca ancak patron gelcekte gideceğim tamda sezon o da yokAllah razı olsun birtanemm mecburen beklicem akşama yat uzan dinlen dedim.
Şimdi kardeşim foto attı eve gitmişler şükür kadını cidden mumya yapmışlar bayağı fazlaa demekkianladım canım
sıkma canını baban ve kardeşin de varmış hem yanında, umarım ağrısı çok yoktur
Sağolasın birtanem teşekkür ederim. Görünmez kaza resmen kıyamam bir anda oldu anlamadım diyo garibim
Gecmis olsun ya icim bi tuhaf oldu okurken.Sağolasın birtanem teşekkür ederim. Görünmez kaza resmen kıyamam bir anda oldu anlamadım diyo garibim
Aynıı valla canımm iyi idim şimdii çok kötüyümTam sana mesaj yazarken kalmışımm annem merdivenlerden düşmüş kolunu kırmışş şimdi acilde bende işi bırakıp gidemiyorum.Allahtan babam kardeşim yanında Öğlen menumde yok kızlar hiçbir şey yiyemedim canımda istemedii
Çok büyük geçmiş olsun canımSağolasın canım Allah razı olsun kol diyordum şimdi öğrendim omzundan ve kolunda da varmışMumya gibi sardılar alçıladılar diyoo kıyamam tansiyonumu düştü nolduysaa
Allah razı olsunn birtanemm aynen bir sadaka verelim şükür daha kötü olmadıı.Gecmis olsun ya icim bi tuhaf oldu okurken.
Sadaka verin mutlaka allah beterinden korusun.
Sağolasın birtanemm Allah razı olsunn çok teşekkür ederim. İyi ki varsınızzÇok büyük geçmiş olsun canım
Allah şifa versin beterinden korusun
Çok geçmiş olsun canım zor gerçekten bayram arifesinden beri benim kardeşiminde eli kırık hergün iş yerinde birlikteyizde ilgilenebiliyorum işte.....Allah razı olsunn birtanemm aynen bir sadaka verelim şükür daha kötü olmadıı.
Sizede geçmiş olsun canım ablanın ayağı alcıdamı halaa ayak çok zorCanim yaaa.. çok gecmiş olsun Allah beterinden korusun..
Ablam da yere düsup ayak bilegi kirilmisti bir kac ay once.. cok dikkat etsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?