aynen asucum... Şuursuzluk zaar başka açıklaması yok :)
Senin yoğunluğun devam ediyor sanırım... Kolay gelsin tatlım..
evet haklısın ama ister istemez o an etkileniyorum... İyi tarafı daha kısa sürüyor artık üzülmem. :)
Senin de sorunların hallolur inşş.
Hoşgeldiniz aramıza... dilerim hepimiz istediğimiz kilolara ineriz sağlıklı bir şekil de...
Yok canım epey oldu ablamın,iyileşti çok şükür.. unuttunmu kızz beni iyi takip etmiyorsun diyorum haksız değilim yani..
Kolay gelsin elifçim.. Ailene sevgiler ve yanında ki cadıya öpücükler :)
Hahah evet bir miktar sosyeteyiz.. Kayınvaldem avrupalı bir kere

böyle şeylere çok önem verir evlilik yıldönümleri vb hediye elıp gelir özellikle kutlar yanımızda olur hep.

Tek kötü yanı ihtiyacımız olduğun da gelmez :) Olsun artık naapalım...
Esracım yeniden hoşgeldin.. İnşallah çok daha iyi olur ve bir ömür boyu birlikte huzurla yaşarsınız çocuklarınızla birlikte...
hayriyeciğim oğlanla ilgili bilgi vermeyi unutma lütfen...
arada gel ama ben seni çok merak ederim yoksa..
baharcım nasılsın yoğunsun sanırım.. İyi gezmeler...
Kesinlikle elifçim bir çoğuna göre saçma bir şekil de duygu bağımız var burayla ilgili.. :)
Kilo verip gidenler de çok ciddiye alıp başlığın hakkını vererek eylemlerini gerçekleştirip gittiler...
Hani arada bir selam verilebilir ama gerek görmüyorlar hatta çok eminim ki bizi küçümsüyorlarda..
aaaaa çok geçmiş olsun... İnşallah düzelir...
Menejit nasıl olabilir yaaa. Zaatürre olunabilir de menenjit çok ilginçç Boşuna her şey insanlar için denmiyor...
Çok zarifsin sen de.. sağol iyi görüşün için... bir miktar hassasiyet mevcut ben de.. Ne kadar hassaslık incelik o kadar fazla beklenti akabin de hayal kırıklığı :))
Olsun ne diyelim Allah başka keder vermesin...
Siz iyimisiniz.?
Çok geçmiş olsun...
Ahh daficiğim ahhh. Sen ve asu en yakın tanığımsınız bu konu da...
senin bu yoğunluğun ne olcak yaa artık dinlensen çok iyi olur...