Eyvahh eyvahh canım cips ve zeytin yaramazlıkk yapmış demekkiSabah oģlan ablasi uyurken civcivleri iceri almis salonda heryeri pislemisler ...
kizim ariyo anne haliyi gormelisin diyo
erken cikabilsem keşke ..
Anladim..Aşk ve şehrin aynalarini okudum ama olmadi dedigim gibi ben de etkili olmuyor ki ozellikle aşķ bestseler di bir donem sanirim ben de tuhaflik var.. :)
Havvanin 3 kızini alabilirim belki..
Sabah oģlan ablasi uyurken civcivleri iceri almis salonda heryeri pislemisler ...
kizim ariyo anne haliyi gormelisin diyo
erken cikabilsem keşke ..
Eyvahh eyvahh canım cips ve zeytin yaramazlıkk yapmış demekkiAyy kıyamamm yaa izin alma şansın yok mu yada inşallah erken çıkarsın.
Yena okuycam diye aldim ama hicte okumaya hevesim yok.
Badem agacini okuyorum o cok iyi gidiyo. Huzunlu duygulu agir bir tarafida var.
Kışin daha iyi okunuyor kitap..
tamda huzne duyguya ihtiyacin var..
Hahhahha canım benimm yaaa kıyma kızz çocuğaa zeytinle cipsin suçuIki ya da uc gibi ćıkiyorum.. artik yikamaya veririm haliyi shagi halilardan:)
gidince bir guzel doveyim oglani,civcivleride yiyeyim gorsun gununu
Hahhahha canım benimm yaaa kıyma kızz çocuğaa zeytinle cipsin suçu
İyiii şükür bonuscanımmm Kore gazisi gibi geziyorYavri annen nasil oldu?
Ya daa çarşaf gibi bir denizz sezlong ve buzz gibi bir limonota palmiye ağaçları gölge felannn off off misss gibi huzurr
Broken hayal ettim orda oldugumuzu 15 dk dir gunesten yandim golgeye gectim simdibirazdan kizgin kumlardan serin sulara yaparik
Hayal kurarken hd hayal kuruyorum resmen hatta uhd
OOo menüü iyimiş bonuscanım hemen gelelim topikçekBen yine kv ye gidicem birazdan :))
Bu sefer pattis kofte degil pattis tavuk yapcakmisim belim kalcam fena agriyo yine. Allah yardim etsin baga.
Kendi evimde belim kopuyo boyle kizartma falan yaptimmi birakiyorum mutfagi sonra yapiyorum. Ama orda oyle olamiyo bide mutfakta oda bir herseyi goruyolar hic olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?