Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar.listeler iç.in tesekkürler.derece yapanları da tebrik ediyorum.bu hafta doktora gittim pıhtılaşmayla ilgili test verdm inş sonuç iyi çıkar.doktora sezaryandan sonra ne kadar 2.bebek için ne kadar beklemek gerekir diye sordum.bana yaşımı sordu hiç bekleme dedi.aaa ne var ki yaşmda?yaştlarm hala bekar hem.ya bu doktorları da anlamak zor.biri 2 ıl der biri 1 yıl öbürü 6 aydiğeri hiç bekleme der.yani bu dikişler ne oluyo böyle anlamış değilim.neyse Rabbim herseyin hayırlısını versin.en azından çok şükür rahmim sağlam diyorum.nasipte varsa olur yoksa da bu şekilde de hayat geçiyo işte.imtihan dünyası.bizim payımıza da düşen buymuş.dua edin benim için.

Aslm canım başka bir dr daha sor birtanemm inan üzülmeni istemem.Bana 1 yıl demişti benim kesiğim daha fazla 33 yaşındaydım.Şimdi yaş oldu 35 bende hala tık yok şimdilikte düşünmüyorum.Hem bedenen hem ruhen hazır olmam gerek birde şu kilocuklarımın gitmesi gerek.Çünkü bu seferkinde ben 9ay 10 gün yatak hapsi olacağım.Moralini kesinlikle bozmakk istememm tatlım ama işini şansa bırakma bir dr daha görün.

bengisu022 yaşın genç diye demiştir hani yaraların çabuk iyileşmiştir diye..Dr hemen yanlış anlama tatlım ama şahsi fikrimi sorarsan bekle derim.Ne kadar zor olsada ruhunu dinlee kendine gel vücudun toparlansın yaraların dikişlerin iyice kapansın.Çünkü 7 kat kesiyorlar kolay değil hatta sen daha kendini iyice bir koruman lazım üşütmemmen lazım ağır kaldırmamamn lazımm gibi gibi..

Canım benim Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah

Selam herkese

Yena insallah istediginiz bölüm gelir

Brooken sporda iyisin masallah

Frida bu sene okullu olcaz insallah . Kilo vermeyle ilgili bir duzen kurabilirim

Gece nostalji yapmisiniz
Bonus belin neden agriyor gecmis olsun

Tekrar hastalara acil şifa diliyorum geçmis olsun

Sağolasın canımm teşekkür ederim.Sporda iyiyimde kiloda heçç eyii değilim 400/600 gram felan gidiyor gide gidee

sagol cnm

Sagol cnm

Aynen cnm benımde komsularımın ıhtıyacı yok ama ozellıkle yaslı teyzelere vermeye calısıyorum durumuda acıklıyorum ınsanlar tuhaf sen goturmussun o ıhtıyacım yok demıs belkı hayır ıcın dagıtıyorsun

Sagol canım amin rabbıme bınlerce kez sukurler olsun burnu kırılmadı gozune gelmedı

Hala temizlik bitmedi..arada sular kesildi çok sinir oldum .

Bu aradaaa Kaçamaksiz 6. Günüm bitti .
ilk Defa bu kadar uzun süreli devam ettim.
Arada bir iki lokma kaçamak yapardım.

Akşam yemeğini dışarıdan söyledik mecburen.
Izgara köfte + yoğurt + salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…