Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gözünüz aydın canım
Hayırlı evlat olsun inşallah
Aminnn sağolasın Allah razi olsun canim valla işim şimdi bittii bende bittimm.
Ellerine sağlık afiyetle yemek nasip olur inşallah
cydnz_1 Güle güle kirletin
Deden ne güzel bir adammış maşallah

Tatlım ben kilo ile ilgili hic dr gitmedim kii gitmelimiyim.

Hosgeldin.

Cok yemeye alisik olunca midemiz azaltip olculu yiyince bastan doymuyoruz normal ac hissetmen. Alisiliyo yedigin seyler tok tutucak seyler olursa daha iyi olur.

Bir de karatay diyeti yapabilirsin. Karbonhidrat disinda her sey yeniyo ve olcu yok. Doyana kadar yeniliyo.

Kizlar bugünkü menum sabah 1 yumurta 5 zeytin 1 kk peynir az kizartma 1 simit 3 brdk çay öğlen 1 tabak çorba 1 biber 1 patlican dolma az makarna 2 dilim ekmek akşam yemedim.Biraz fazla kacirdim.ama yediklerimin esamasi bile kalmamıstir .Ayagim altima gelmedi valla piree gibii simdii de topal pireeyim heryanimm ağrıyor ..

Cok degil yavri aksam yok sonucta.

Gözünüz aydın canım
Hayırlı evlat olsun inşallah

Ellerine sağlık afiyetle yemek nasip olur inşallah
cydnz_1 Güle güle kirletin
Deden ne güzel bir adammış maşallah

bulut776 gozunuz aydin esracim anali babali saglikla buyusun ins.

bulut776 canım gözünüz aydın olsun Allah anali babali büyütsün. vatana millete hayirli anasina babasina hayirli evlat olsun inşallah

Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum canlar

Merhaba hoşgeldin:))

Ekmeği yavaş yavaş azaltabilirsin bence . Özellikle akşam tüketmeden daha iyi

Allah analı babalı büyütsün:)))

Hayırlı geceler..
Bonus can gecmis olsun bence ihmal etme doktoro gitme konusunda. Ayrıca insallah su giden azmimiz de geri gelirde yine kilo veririz

bulut776 yeğenin hayırlı olsun. Sağlıkla huzurla büyüsün insallah..

baharnaz canim diyet ise yariyor ama biraz benim Icin zor tabi yiyecek birsey bulamiyorum dışarda özellikle.inşallah gecerde kızımda istediği herseyi yer.
Gerçi suan yiyebileceklerinide yemiyor.
Tek sevdigi beyaz üzümü ağzıyla ezip suyunu emip atmak :)

Bu interval koşuyu ben hamile iken arkadaşımda yapıyordu baya faydasını gördü. Ben deneyemedim tabi ben 5 le yuruyordum sadece ya ben 8.5 aya kadar surekli yuruyordum cocuk dogdu bir sey yapamaz oldum

Kesin kurabiye yulaf kepegindendir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…