Canım kolay gelsin sağlıkla huzurla yiyin insallah.Sabahın 7.30 gibi mesaim basladi evde dahada bitmedii 8 kg fasulye kislik kurutmalik biber yok camasir yok bulasik dahadaa işim bitmedii kızlar sizler neler yapıyorsunuz. Allah yemek nasip eder inşallahsizlerii özledim
Hosgeldin :)Ay ben bi heyecanlandım bende katılabilir miyim
Süper :)Fırsatın olunca kendinden bahsedersen harika olur. Ozellikle Kac kilosun hedefin ne vs
Yarın sabah başlarım yediklerimi yazmaya
Süper :)Fırsatın olunca kendinden bahsedersen harika olur. Ozellikle Kac kilosun hedefin ne vs
Günaydın canım gel gel hoşgeldin aramiza azimle hirsla devam ederin inşallahAy ben bi heyecanlandım bende katılabilir miyim
Sagolasin birtanem teşekkür ederimCanım kolay gelsin sağlıkla huzurla yiyin insallah.
Yok.canim normal kurabiyeBu interval koşuyu ben hamile iken arkadaşımda yapıyordu baya faydasını gördü. Ben deneyemedim tabi ben 5 le yuruyordum sadece ya ben 8.5 aya kadar surekli yuruyordum cocuk dogdu bir sey yapamaz oldum
Kesin kurabiye yulaf kepegindendir :)
Teşekkür ederim çok:))cydnz_1 cnm ayrica disin icin gecmis olsun. birde ne guzel bir deden varmis :)
Hoşgeldinnn :))Hemen bahsedeyim o zaman,
25 yaşındayım 170 cm boyundayım
98 kiloyumhedefim 60 kg olmak 38 kilocuk fazlam var 3 ay sonrada düğünüm var tabikide 3 ay içinde 40kg veremem ama hedef kiloya ulaşıncaya kadar pes etmek yok
Nerelesin tatlım aslen gayet iyi türkçe maşallahHerkese iyi haftalar hanimlar,
Ben her yedigimi yazmaya alisamadim henüz..
Bir de bazi yediklerimin Türkce karsiligini bilmiyorum, ondan zorlaniyorum biraz..
Bugün kü kahvaltim iki dilim siyah ekmek ve iki dilim pastirma bir bardak cay..
Ama ben iki dilim ekmekle doymadim
Sana da iyi haftalar canımHerkese iyi haftalar hanimlar,
Ben her yedigimi yazmaya alisamadim henüz..
Bir de bazi yediklerimin Türkce karsiligini bilmiyorum, ondan zorlaniyorum biraz..
Bugün kü kahvaltim iki dilim siyah ekmek ve iki dilim pastirma bir bardak cay..
Ama ben iki dilim ekmekle doymadim
Haftasonu çok yoruldun tabi normal canımAyy ayy şimdikk uyucammm
Aynenn cnaım valla akşam yatağımın yolunu zor buldumHaftasonu çok yoruldun tabi normal canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?