Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabahın 7.30 gibi mesaim basladi evde dahada bitmedii 8 kg fasulye kislik kurutmalik biber yok camasir yok bulasik dahadaa işim bitmedii kızlar sizler neler yapıyorsunuz. Allah yemek nasip eder inşallah sizlerii özledim
Canım kolay gelsin sağlıkla huzurla yiyin insallah.

Süper :)Fırsatın olunca kendinden bahsedersen harika olur. Ozellikle Kac kilosun hedefin ne vs

Hemen bahsedeyim o zaman,
25 yaşındayım 170 cm boyundayım
98 kiloyumhedefim 60 kg olmak 38 kilocuk fazlam var 3 ay sonrada düğünüm var tabikide 3 ay içinde 40kg veremem ama hedef kiloya ulaşıncaya kadar pes etmek yok

Yok.canim normal kurabiye
Yulaf köpeğiyle yapılan tatlıları yiyemiyorum .tatlandiricilar hoşuma gitmiyor :))

Aynen biz de bi arkadaştan gördük faydalı olduğunu. Ben de hep 5 te yürüyorum aynı tempoda. Dün hızımı 5-6-8 arası sürekli artırıp azalttım daha da bi yorucu oldu bir süre deneyeceğim bakalım. Tabi çok yüksek Hızda kosamiyorum ben ancak bu kadar simdilik

Hepinize günaydın

Sabah ki menüm ,
Aç karnına 1 sb. metabolik karışım ( 4 çay kaşığı tarçın, 4 top karanfil ,2 adet Yeşil elma ,1.5lt. Su 1 dakika kaynayacak blendırdan geçirdim)

1 haşlanmış yumurta domates-salatalık 5 zeytin 1 dilim kepek ekmeği ve kk kadar peynir

Nerelesin tatlım aslen gayet iyi türkçe maşallah

Sana da iyi haftalar canım
Kahvaltıya yumurta peynir zeytin gibi tamamlayıcı bişeyler ekle istersen . Yumurta tok tutuyor hem hemen acikmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…