Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyete yeni başladıysan eğer ilk 1 hafta doyulmuyor zaten ama ara öğün derken bol su derken doymasa bile idare ediyor.
Bide siyah ekmek dediğin sanırım kepek ekmeği onun içinde tam buğday ekmeği ye.
Mesela; sabahları pastırma yerine 1 tane haşlanmış yumurta yersen daha çok tok tutar seni. Bide sınırsız domates salatalık yeşillik yiyebilirsin hiç kalorisi yok, ama tuz yağ koymadan

Ben sabah saatlerinde nedense yutamiyorum bile yediklerimi Bu yüzden 10:00-10:30 gibi falan bir seyler yiyesim geliyor

Cok zorlaniyorum ya

halis muhlis goca gonyaliydim lakin onbes yildir Almanya'da yasiyorum.

Türkcem iyidir de buradaki bazi seylerin karsiligini getiremiyorum bazen
Anladım canım bazen ortakiler karşılığından ziyade ordakiler burda yok bile Benim ev sahibim eskiden şimdi şükür kendi evim yurtdışında yaşıyordu.Bir peynirler getiriyordu gelirken biberli otlu felann uff uff acayip lezzetli burda kaç yıl geçti o lezzette olan hiç yok bulamadım Taa düşün 6 yıl öncesi bize halaa gelmedii o peynirlerr

Merhaba hoşgeldin:))

Ekmeği yavaş yavaş azaltabilirsin bence . Özellikle akşam tüketmeden daha iyi

Tsk ederim . Bende zaten problem gündüz değil . Ben gündüzleri ne yesem de yada hiç yemesemde problem yok . Önemli olan akşam . Akşam yemeğini az yiyorum zaten ama ekmekle kisitlaninca aç hissediyorum. Ya zaten diyet dışı günlerde aksamlari çok şey yiyen bi aile ye sahibim . Durmadan çerezlere meyveler çikolatalar yiyordum. Bunları kestim . Bu yüzden 7 den sonra birsey yiyemedigim düşüncesi beni hep aç hissettiriyor.

akşam yemekten sonra çok acıkırsan yoğurt, ayran , kahve tüketebilirsin açlığını bastırır.
o zaman en azından beyaz ekmek yeme :)

Canm gece yiyince uyudugunda vucut yağ depoluyo.ama yemeden uyuyunca vucuttaki yağları yakiyo.ben ne kadar az yedigimi dusunsem de aksamları birer porsiyon meyve yerdim.simdi 8 den sonra hicbirsey yemiyorum.cok cok acikirsam süt yoğurt ya da bir elma tüketiyorum.

Selamun aleyküm güzeller
Geçmiş yapamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
Dün çoooookk yorucu bir gündü.
Sabah eltimin oğlunun çeyiz alması vardı. Sabah çeyiz getirmeye gittik. Çeyiz sermeye geldiler hoşgeldin faslından sonra çıktım. İnegöl e gittik. Geçen hafta ablamın oğlunun çeyiz serilmişti. Kız evinin adeti çeyiz serildikten bir hafta sonra çeyiz içinde mevlit yapılırmış. Düğünden sonra yapalım dedik ikna edemedik. Neyse koştur koştur İnegöl e gittik. Kapıdan girdim mevlit bitmiş ikram yapılıyordu. İnsanlar dağılıncaya kadar bekledik. Biraz toparlayıp köye geçtik. Köyde ortanca eltimler tadilat yapıyorlar biraz onlara yardım ettik. Sonra büyük ablama geçtim. (Yegenim eşiyle birlikta hacca gitti.) kapılara kadar insan. Biraz onlara yardım ettim. Yatsı namazından sonra köy meydanında dua yapıldı. Hacılar köylülerle vedalaştı. Sonra konvoy halinde bursaya geldik. Gece saat ikide yolcu ettik. Eve geldiğimizde saat 3 olmuştu. Bu kadarmı herşey bir araya gelir. Geldi işte.
Pert oldum . bugün yataktan kalkasım gelmiyor. Ablamı aramadım çocuğu durdurabildimi bilmiyorum. Hacca giden yeğenimin 3 çocuğu var küçüğü ikibuçuk yaşında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…