Maşallah canimAynenn cnaım valla akşam yatağımın yolunu zor buldum7,30/11,30 kadar akşamın hhiçç durmadım şimdi bu da mı spor sayılıyorrr Eehemm eheemmm çok isporr yapmışım
İvett bunu büyük patrona iletelim sayılsınMaşallah canim
O zaman benim.de cumartesi sayılsınnn
Herkese iyi haftalar hanimlar,
Ben her yedigimi yazmaya alisamadim henüz..
Bir de bazi yediklerimin Türkce karsiligini bilmiyorum, ondan zorlaniyorum biraz..
Bugün kü kahvaltim iki dilim siyah ekmek ve iki dilim pastirma bir bardak cay..
Ama ben iki dilim ekmekle doymadim
Nerelesin tatlım aslen gayet iyi türkçe maşallah
Diyete yeni başladıysan eğer ilk 1 hafta doyulmuyor zaten ama ara öğün derken bol su derken doymasa bile idare ediyor.
Bide siyah ekmek dediğin sanırım kepek ekmeği onun içinde tam buğday ekmeği ye.
Mesela; sabahları pastırma yerine 1 tane haşlanmış yumurta yersen daha çok tok tutar seni. Bide sınırsız domates salatalık yeşillik yiyebilirsin hiç kalorisi yok, ama tuz yağ koymadan
Anladım canım bazen ortakiler karşılığından ziyade ordakiler burda yok bilehalis muhlis goca gonyaliydim lakin onbes yildir Almanya'da yasiyorum.
Türkcem iyidir de buradaki bazi seylerin karsiligini getiremiyorum bazen
O zaman 10.30-11.00 gibi 1 meyve yeBen sabah saatlerinde nedense yutamiyorum bile yediklerimi Bu yüzden 10:00-10:30 gibi falan bir seyler yiyesim geliyor
Cok zorlaniyorum ya
Afiyet olsun canımŞuanda Ara öğün olarak 1 tane şeftali yiyorum :)
Sağolasın tatlım ben ara yöğün tüketmiyorum.Amaa genede çok teşekkür ederim ince düşüncen içinGel beraber olsun
Merhaba hoşgeldin:))
Ekmeği yavaş yavaş azaltabilirsin bence . Özellikle akşam tüketmeden daha iyi
Şuan kilon kaç canım istersen olursun diyet ve sporla destekle neden olmayasın.Akşamları süt ve tarçın yada süt ve yogurt yiyebilirsin.Ben 70 olur muyum ya . Çok büyük birsey bu ...
akşam yemekten sonra çok acıkırsan yoğurt, ayran , kahve tüketebilirsin açlığını bastırır.Tsk ederim . Bende zaten problem gündüz değil . Ben gündüzleri ne yesem de yada hiç yemesemde problem yok . Önemli olan akşam . Akşam yemeğini az yiyorum zaten ama ekmekle kisitlaninca aç hissediyorum. Ya zaten diyet dışı günlerde aksamlari çok şey yiyen bi aile ye sahibim . Durmadan çerezlere meyveler çikolatalar yiyordum. Bunları kestim . Bu yüzden 7 den sonra birsey yiyemedigim düşüncesi beni hep aç hissettiriyor.
Canm gece yiyince uyudugunda vucut yağ depoluyo.ama yemeden uyuyunca vucuttaki yağları yakiyo.ben ne kadar az yedigimi dusunsem de aksamları birer porsiyon meyve yerdim.simdi 8 den sonra hicbirsey yemiyorum.cok cok acikirsam süt yoğurt ya da bir elma tüketiyorum.Tsk ederim . Bende zaten problem gündüz değil . Ben gündüzleri ne yesem de yada hiç yemesemde problem yok . Önemli olan akşam . Akşam yemeğini az yiyorum zaten ama ekmekle kisitlaninca aç hissediyorum. Ya zaten diyet dışı günlerde aksamlari çok şey yiyen bi aile ye sahibim . Durmadan çerezlere meyveler çikolatalar yiyordum. Bunları kestim . Bu yüzden 7 den sonra birsey yiyemedigim düşüncesi beni hep aç hissettiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?