- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Kızz evdesinn aaa yatt dinlenn ne sporuuben spora başlıyoruumm
bakalım 2 saat dayanabilecek miyim
Suan tam 93 um boy 168 yaş 25 . Sabır gerekiyor ilk ay çok güzel uyguluyorum. 4 kilo veriyorum sonraki ayda takip bozuluyor öğünleri kaçırdığım oluyor. 20 kilo da bir anda verilmez . Sabır lazım azim lazım . Allah yardım etsin bana ....
dafi abla ne kadar da yogunsun.ama guzel tatlı telaslar.evlenecek ciftlere mutluluklar dilerim.bugün diyette 17.günüm.yarm saat spor yapacam ama hic halim yok.biraz kilo versem iyi olacak.okuldan bikac arkadaşa da hava atmıştım eylülde beni cok zayıf göreceksiniz diye.hedefim on kiloydu ama zor olacak gibi.
Çok tsk ederim bonus .Ne kadar hos bir kullanici adi hem deniz hem derya :)
Basari oykuleri var forumda onlara bakabilirsin. Face de kilo verilen guruplar var ordada oncesi sonrasi resimler cok paasiliyo insan gordukce bende yaparim diyo.
Suan kaç kilodasın merak ettim . Verebilir mi hiç. .dafi abla ne kadar da yogunsun.ama guzel tatlı telaslar.evlenecek ciftlere mutluluklar dilerim.bugün diyette 17.günüm.yarm saat spor yapacam ama hic halim yok.biraz kilo versem iyi olacak.okuldan bikac arkadaşa da hava atmıştım eylülde beni cok zayıf göreceksiniz diye.hedefim on kiloydu ama zor olacak gibi.
Çok tsk ederim bonus .
Çok haklısın . Geçen hafta doktora gittim cnm doktorum bikac öneri verdi .
birini ci öneri ciddi anlamda diyet deme buna dedi bu senin yaşamam gereken şekil
ikinci öneri de hep aynanın karşısına gec tam vazgececegin sıra konuş kendinle dedi
üçüncü önerisi ve en önemlisi ; lütfen diyet yaptığını kimseye söyleme dedi . Kilo alırken ben kilo alıyorum diye duyuruyomusun ki zayifliyom diyosun dedi.
Eger söylersen üzerinde psikolojik baskı olucak dedi
Bunlar benim için güzel öneriler di Seninle paylaşmiş oluyum.
Öglen yemegim gecikti ama bir tabak yesil fasülye ve iki dilim siyah ekmek yedim..
Bu kadar az yiyebildigim icin kendimle gurur duyuyorum ama hala ac hissediyorum..
Böyle ac hissedince de spor yapacak gücüm olmuyor..
O zaman sadece sebze yemiş oldun . O öğün protein almamış oldun . Yanında bol salata ve protein yerine geçecek yiyecekler orngin; yoğurt ayran süt et türü yada 1 haşlanmış yumurta mutlaka yemelisin. ..Öglen yemegim gecikti ama bir tabak yesil fasülye ve iki dilim siyah ekmek yedim..
Bu kadar az yiyebildigim icin kendimle gurur duyuyorum ama hala ac hissediyorum..
Valla öğlen yulaf kepeği ve yoğurt yedim tatlım hiç açlık hissetmiyorum.Yulaf kepeğ ezmesi hepsi acayip tok tutuyor tavsiye edrim.Öglen yemegim gecikti ama bir tabak yesil fasülye ve iki dilim siyah ekmek yedim..
7 de uyandimmm az uyurum.dedim ama yok TLc yi açtım biraz ona takıl birwz cnn derken vakit geçti.Kızz evdesinn aaa yatt dinlenn ne sporuu
Bugün ben de 2 kaşık kepek hakkımı sabah kullandım hala tokum. Kahvaltidan beri bisi yiyemedimValla öğlen yulaf kepeği ve yoğurt yedim tatlım hiç açlık hissetmiyorum.Yulaf kepeğ ezmesi hepsi acayip tok tutuyor tavsiye edrim.
Çok gelemiyorum ben malum iş güç.. Akşam yatağa zor atıyorum kendimi..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :)) inşallah başarılı olursunuz. Azminizi ve inancınızı kaybetmeyin
Esracım hala olmuşsun, gözünüzaydın,analı babalı büyüsün inşallah..
Dafi abla epey yoğunsun sen, Allah güç kuvvet versin.
Ceyda dişin için geçmiş olsun, belki de geçmiştir bilmiyorum :)))
Aklımda başka şeyler de vardı sanki
Atladığım bişey varsa kusura bakmayın, herkesi öpüyorum
Ablamm maşallah valla hayranım sanaa nasıl böyle herşeye yetişiyorsun.Kocamann bir maşallah diyim sanada nazar değmesinn.
Yeni gelen hanimlar hosgeldiniz tekrardan.
Gelen cok oluyo onemli olan kalici olmak.
Dafi abla o nasil bi yogunluk okuyunca beynim sulandi
Cocuk baya ufakmis nasil durcak annesiz?
dafi abla ne kadar da yogunsun.ama guzel tatlı telaslar.evlenecek ciftlere mutluluklar dilerim.bugün diyette 17.günüm.yarm saat spor yapacam ama hic halim yok.biraz kilo versem iyi olacak.okuldan bikac arkadaşa da hava atmıştım eylülde beni cok zayıf göreceksiniz diye.hedefim on kiloydu ama zor olacak gibi.
Sağolun kızlar teşekkürler.Dafi ne yogun gecmis zaman evlenenlere mutluluklar. Hacca gidenlere Allah kabul etsin.
2.5 yasindaki cocuk birakilmak icin küçük bence
wuhuuu hayy maşallahhh zalimm senii80 dk yapabildim.. 7.3 km 511 kalori..
Sabah kahvaltımı fazlası ile yaktım sanırm ki..
Çok tsk ederim bonus .
Çok haklısın . Geçen hafta doktora gittim cnm doktorum bikac öneri verdi .
birini ci öneri ciddi anlamda diyet deme buna dedi bu senin yaşamam gereken şekil
ikinci öneri de hep aynanın karşısına gec tam vazgececegin sıra konuş kendinle dedi
üçüncü önerisi ve en önemlisi ; lütfen diyet yaptığını kimseye söyleme dedi . Kilo alırken ben kilo alıyorum diye duyuruyomusun ki zayifliyom diyosun dedi.
Eger söylersen üzerinde psikolojik baskı olucak dedi
Bunlar benim için güzel öneriler di Seninle paylaşmiş oluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?