Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dafi abla ne kadar da yogunsun.ama guzel tatlı telaslar.evlenecek ciftlere mutluluklar dilerim.bugün diyette 17.günüm.yarm saat spor yapacam ama hic halim yok.biraz kilo versem iyi olacak.okuldan bikac arkadaşa da hava atmıştım eylülde beni cok zayıf göreceksiniz diye.hedefim on kiloydu ama zor olacak gibi.

Ne kadar hos bir kullanici adi hem deniz hem derya :)

Basari oykuleri var forumda onlara bakabilirsin. Face de kilo verilen guruplar var ordada oncesi sonrasi resimler cok paasiliyo insan gordukce bende yaparim diyo.

Her gun yapma sporu istersen 1 gun yapip 1 gun dinlen. Bazen kilo vermedende inceliyo insan duzgun beslenmeyle.
Sen hic karatay denedinmi begisu?

Ne kadar hos bir kullanici adi hem deniz hem derya :)

Basari oykuleri var forumda onlara bakabilirsin. Face de kilo verilen guruplar var ordada oncesi sonrasi resimler cok paasiliyo insan gordukce bende yaparim diyo.
Çok tsk ederim bonus .
Çok haklısın . Geçen hafta doktora gittim cnm doktorum bikac öneri verdi .
birini ci öneri ciddi anlamda diyet deme buna dedi bu senin yaşamam gereken şekil
ikinci öneri de hep aynanın karşısına gec tam vazgececegin sıra konuş kendinle dedi
üçüncü önerisi ve en önemlisi ; lütfen diyet yaptığını kimseye söyleme dedi . Kilo alırken ben kilo alıyorum diye duyuruyomusun ki zayifliyom diyosun dedi.
Eger söylersen üzerinde psikolojik baskı olucak dedi
Bunlar benim için güzel öneriler di Seninle paylaşmiş oluyum.

Suan kaç kilodasın merak ettim . Verebilir mi hiç. .

Sagolasin paylas tabiki.
Kilo vermek isteyen kisi her gun aynaya bakip kendini motive etmeliymis yuzlesmeliymis diye bir yazi okumustum.

Kimseye soylememe durumuda cok dogru.
Birde mutlu olucaz mutlu olacagimiz seyler yapicaz yemek disinda onlarda cok onemli.
Bir suru seyden mahrum birakiyoruz cunku kendimizi.

Öglen yemegim gecikti ama bir tabak yesil fasülye ve iki dilim siyah ekmek yedim..

Bu kadar az yiyebildigim icin kendimle gurur duyuyorum ama hala ac hissediyorum..

Böyle ac hissedince de spor yapacak gücüm olmuyor..

Dolu bir kasede yogurt ye mutlaka. Yogurdu yemeyi sevmiyosan icine salatalik nane pul biber kekik koyarak dene. Koyu bi cacik gibi.

Öglen yemegim gecikti ama bir tabak yesil fasülye ve iki dilim siyah ekmek yedim..

Bu kadar az yiyebildigim icin kendimle gurur duyuyorum ama hala ac hissediyorum..

O zaman sadece sebze yemiş oldun . O öğün protein almamış oldun . Yanında bol salata ve protein yerine geçecek yiyecekler orngin; yoğurt ayran süt et türü yada 1 haşlanmış yumurta mutlaka yemelisin. ..
ben bir seferinde senin yaptığını yapmıştım ve doktorum çok kızmış ti çünkü kiloyu kaslarda vermiştim . Protein almazlar kilo yağdan değil kastan gidiyor.

Bugün güne kahvaltısiz başladım canım bır şey yemek istemedi eşim öğlen geldi mantı yaptım acil olarak 1tabak yedim öğlen 2de

aksamada Ezo Gelin çorbası ile yeşil fasulye yaptım sular kesik sular gelirse bide bol salata yapıcam.inşallah bugün yürüyüşe başlarız ha bugün ha yarın ay geçti.kaç gündür dengesiz beslenyorum geç yiyorum ve artilardayim cumaya kadar 100grda olsa eksi bildirmek istiyorum

Valla öğlen yulaf kepeği ve yoğurt yedim tatlım hiç açlık hissetmiyorum.Yulaf kepeğ ezmesi hepsi acayip tok tutuyor tavsiye edrim.

Valla öğlen yulaf kepeği ve yoğurt yedim tatlım hiç açlık hissetmiyorum.Yulaf kepeğ ezmesi hepsi acayip tok tutuyor tavsiye edrim.
Bugün ben de 2 kaşık kepek hakkımı sabah kullandım hala tokum. Kahvaltidan beri bisi yiyemedim
Bir de helva tarifi öğrendim birinden onu deneyeceğim hazır evdeyken güzel olursa veririm tarifini

Ablamm maşallah valla hayranım sanaa nasıl böyle herşeye yetişiyorsun.Kocamann bir maşallah diyim sanada nazar değmesinn.

Yeni gelen hanimlar hosgeldiniz tekrardan.

Gelen cok oluyo onemli olan kalici olmak.

Dafi abla o nasil bi yogunluk okuyunca beynim sulandi
Cocuk baya ufakmis nasil durcak annesiz?

Dafi ne yogun gecmis zaman evlenenlere mutluluklar. Hacca gidenlere Allah kabul etsin.
2.5 yasindaki cocuk birakilmak icin küçük bence
Sağolun kızlar teşekkürler.
Evet çocuk küçük ama nasip işte 9 senedir yazılıp bekliyorlar cikıncada gitmek istediler.

Şarj aletim kırılmış doldurmuyor okuyup kapatıyorum geçmiş yapamadım.
Esracim bebeğiniz olmuş sanırım. Güle güle buyütün hayırlı insan , hayırlı evlat olsun inşallah

Yeni gelen arkadaşlar var
Aramıza hoş geldiniz azminiz daim olsun

Ben de kimseye söylemeden başladım ama gel gör ki öğle aralarında pilav tatlı çorba vs almayınca hemen diyet mi yapıyorsun soruları başlıyor, sonra kaç kilo verdin , ne diyeti yapıyorsun vs vs.
Hatta ofiste biri bitkisel ürünler falan satıyormus onun kulağına bile gitti , elinde metabolizma hızlandıran çaylarla yanıma gelmişti

Eğer şansın varsa kimseye çaktırma cidden :))

Bir de daha önceden zayıf olduğun fotoğrafların varsa hep görebileceğin noktalara koy . En önemli motive kaynağı kendimiziz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…