Ablamm maşallah valla hayranım sanaa nasıl böyle herşeye yetişiyorsun.Kocamann bir maşallah diyim sanada nazar değmesinn.Selamun aleyküm güzeller
Geçmiş yapamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
Dün çoooookk yorucu bir gündü.
Sabah eltimin oğlunun çeyiz alması vardı. Sabah çeyiz getirmeye gittik. Çeyiz sermeye geldiler hoşgeldin faslından sonra çıktım. İnegöl e gittik. Geçen hafta ablamın oğlunun çeyiz serilmişti. Kız evinin adeti çeyiz serildikten bir hafta sonra çeyiz içinde mevlit yapılırmış. Düğünden sonra yapalım dedik ikna edemedik. Neyse koştur koştur İnegöl e gittik. Kapıdan girdim mevlit bitmiş ikram yapılıyordu. İnsanlar dağılıncaya kadar bekledik. Biraz toparlayıp köye geçtik. Köyde ortanca eltimler tadilat yapıyorlar biraz onlara yardım ettik. Sonra büyük ablama geçtim. (Yegenim eşiyle birlikta hacca gitti.) kapılara kadar insan. Biraz onlara yardım ettim. Yatsı namazından sonra köy meydanında dua yapıldı. Hacılar köylülerle vedalaştı. Sonra konvoy halinde bursaya geldik. Gece saat ikide yolcu ettik. Eve geldiğimizde saat 3 olmuştu. Bu kadarmı herşey bir araya gelir. Geldi işte.
Pert oldum . bugün yataktan kalkasım gelmiyor. Ablamı aramadım çocuğu durdurabildimi bilmiyorum. Hacca giden yeğenimin 3 çocuğu var küçüğü ikibuçuk yaşında.
afiyet olsun canım :))Öğlen menum yulaf kepeği ve 1 kase yoğurtBol boll suuu
bu bir numara
Şuan kilon kaç canım istersen olursun diyet ve sporla destekle neden olmayasın.Akşamları süt ve tarçın yada süt ve yogurt yiyebilirsin.
Ohhh afiyet olsun tatlımmmbu bir numara
kahvemi kaptım geldiimm .
Yani malesef birden almadıkki bu kiloları birden gitsin canım azimle ve devamlılıkla vereceğiz inşallahhSuan tam 93 um boy 168 yaş 25 . Sabır gerekiyor ilk ay çok güzel uyguluyorum. 4 kilo veriyorum sonraki ayda takip bozuluyor öğünleri kaçırdığım oluyor. 20 kilo da bir anda verilmez . Sabır lazım azim lazım . Allah yardım etsin bana ....
Anaammm, ölüyom sanırım
Ne kadar yazık etmişim kendime ya inanamıyorum, resmen hareket etmekte zorlanıyorum.. Allahım lütfen irade ver, kurtar bizi bu ağırlıklarımızdan...
zamanla alışıyor insan bu kilo ile de hareket etmeye yani spor olmadan olmuyor malesef bana göre.Seni çok iyi anlıyorum. Bu gün doktorum un önerisiyle evde harekte başladım . İnternetten ebru Şallı nin hareketini yapmaya ugrastim .... geberdim diyebilirim. Aynı hareket etmek bu kadar zor gelir mi çok zordu . Allahım herkeze irade versin cnm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?