Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok gelemiyorum ben malum iş güç.. Akşam yatağa zor atıyorum kendimi..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :)) inşallah başarılı olursunuz. Azminizi ve inancınızı kaybetmeyin

Esracım hala olmuşsun, gözünüzaydın,analı babalı büyüsün inşallah..

Dafi abla epey yoğunsun sen, Allah güç kuvvet versin.

Ceyda dişin için geçmiş olsun, belki de geçmiştir bilmiyorum :)))

Aklımda başka şeyler de vardı sanki
Atladığım bişey varsa kusura bakmayın, herkesi öpüyorum

Ablamm maşallah valla hayranım sanaa nasıl böyle herşeye yetişiyorsun.Kocamann bir maşallah diyim sanada nazar değmesinn.

Şuan kilon kaç canım istersen olursun diyet ve sporla destekle neden olmayasın.Akşamları süt ve tarçın yada süt ve yogurt yiyebilirsin.

Suan tam 93 um boy 168 yaş 25 . Sabır gerekiyor ilk ay çok güzel uyguluyorum. 4 kilo veriyorum sonraki ayda takip bozuluyor öğünleri kaçırdığım oluyor. 20 kilo da bir anda verilmez . Sabır lazım azim lazım . Allah yardım etsin bana ....

Yani malesef birden almadıkki bu kiloları birden gitsin canım azimle ve devamlılıkla vereceğiz inşallahh

Anaammm, ölüyom sanırım
Ne kadar yazık etmişim kendime ya inanamıyorum, resmen hareket etmekte zorlanıyorum.. Allahım lütfen irade ver, kurtar bizi bu ağırlıklarımızdan...

Seni çok iyi anlıyorum. Bu gün doktorum un önerisiyle evde harekte başladım . İnternetten ebru Şallı nin hareketini yapmaya ugrastim .... geberdim diyebilirim. Aynı hareket etmek bu kadar zor gelir mi çok zordu . Allahım herkeze irade versin cnm ...

zamanla alışıyor insan bu kilo ile de hareket etmeye yani spor olmadan olmuyor malesef bana göre.
1-2 güne vücut alışmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…