Olsun kizim sen cocuga acmissin tamam yorgunda olsa kendi acar. Baska turlu mesafe koyamazsin.canım onlar Düzce'den otobüsle geldiler Atatürk Havaalanına oradada 5saat ayakta kaldık çocuklarını biz önden aldık onların yatağını hazırladm yattılar kendiside yorgun gelecek iyi niyetmden dolayı açtım yoksa normal durumda ilgilenmëm yapar kendisi zaten
Off offf afiyet ile yiyin canim ailecek yolculuk nereye nasipse benim kizkardesim yok canim 2 kardesiz bir ben birde 23 yaşında erkek kardeşim var.Dondurucuya koydum onlari giderken cikaricam :)
Ufak cocuklar olunca herseyi son anda yapmak mumkun olmuyo.
Yemek bile yaptim yanimda goturcem daha napim dimi.
Ablamda bi kek yapar.
Senin kiz kardesin varmiydi?
İyiyiz tatlimm sen nasılsınNasilsiniz iyisiniz dimi.?
- Merhabalar
Bonuscum iyi tatiller..
mesafe açısından söylediğin doğru canım arkadaşım bu sadece biz ona gittiğimizde hizmetli birisi ben ona karşılık yapmak istedimOlsun kizim sen cocuga acmissin tamam yorgunda olsa kendi acar. Baska turlu mesafe koyamazsin.
Bak bana dert oldu burda :) hizmet hak icindir tabiki seytana uymamak lazim bakma bana sen
Canimm valla anlayamadim valla agrilarim var diyor sürekli ilac merhem gecirmeye çalışıyorum. Şükür inşallah dahada iyi olacak bakalım n kontrolü var dr ne diyecek.Ama sevinçten ucuyor bugün babam süpriz yapti.Derin dondurucu aldii keyfi süperYeşimcim annen nasil ağrıları hafiflemistir inşallah..
Canimm valla anlayamadim valla agrilarim var diyor sürekli ilac merhem gecirmeye çalışıyorum. Şükür inşallah dahada iyi olacak bakalım n kontrolü var dr ne diyecek.Ama sevinçten ucuyor bugün babam süpriz yapti.Derin dondurucu aldii keyfi süperçok teşekkür ederim ilgin için
Sağol Yenacim bu hafta ki iznim de sırf kaynak taradım. Bunu da not ettim .Cydnz
androidle ilgili vikpediada cok faydali bilgiler edinebilirsin..
Verdiğim linke bak bakalim ise yararmı..
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Android_(işletim_sistemi)
2 çocuk ve 1 bebek ile yeterince yapıyorum Şimdi oturdum daha. Tüm gün ayakta koşturmak bacakları toplar belki ama kollar vs... Balkonda kollu bisiklet var ancak daha nasip olmadı üstüne çıkmak. Çocukla spor videoları izliyorum ama fırsat yok. Bir de gıdı sarkmasın diye yapılabilecek bir şey var mı? Haftalık spor saatlerini görünce gözlerim açıldı. Maaşallah.Aramıza hoşgeldin geldin canim spor yaparsan sarkman olmaz tabii kendini çok fazla zorlamadan yapmalisin.
Arçelik aldik canim.hep istiyordu bugüne nasipmis iyi moral oldu.Valla herhal dahada saglam kışlık yaptircak bana hahaha aman iyii olsundaa yaparim.Aynen canimm kırık agrisi fenaymissNormal ama agrisinin olmasi ablamdan biliyorum... gerci ablam biraz da nazlı bir kişilik :)
Ugur derin dondurucumu :) iyi gunler de kullanin canim. Bir suru kışlık yiyecek saklarsiniz artik.. Aslin da her eve lazim normal dolap şeysi yetmiyor..
Teşekkür ederim canimm evlatlarini rabbim sana bagislasin zor tabii cocuk olunca spor yapmak sen sarkma olmasin deyince ondan yazdimdi.2 çocuk ve 1 bebek ile yeterince yapıyorum Şimdi oturdum daha. Tüm gün ayakta koşturmak bacakları toplar belki ama kollar vs... Balkonda kollu bisiklet var ancak daha nasip olmadı üstüne çıkmak. Çocukla spor videoları izliyorum ama fırsat yok. Bir de gıdı sarkmasın diye yapılabilecek bir şey var mı? Haftalık spor saatlerini görünce gözlerim açıldı. Maaşallah.
Sağol canım.Pabuvlarini iyi günler de kullan tatlım bende sen gibi almıyorum.
Hoşgeldin:) Bir an hayal ettim de çok komiğime geldi. Yarın deneyim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?