Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Elifçim haklısın az geliyorum.. Olmuyor zaman yetmiyor.. Daha sık gelmeye çalışacağım...
Betüş nasıl fındıkta yardım ediyomu sana :)

simeranya7 dramatik hikayeni okudum çok üzüldüm şanslısın ki maddi özgürlüğün ve mücadeleci yapın var ve çok şükür üstesinden gelmişsin elbette bedel ödemişsin ama defetmişsin en azından...
Bundan sonra kızlarınla çok mutlu huzurlu ve sağlıklı seneleriniz olsun inşallah... Kızlar kaç yaşın da.?

_____

Broken gelen mağdur teyzeye yardımcı olman nasıl insani bir davranış Allah razı olsun senden... İnşallah onlar da hayırlı bir şekil de kurtulur o insan müsveddesinden...

Son düzenleme:
Elifçim haklısın az geliyorum.. Olmuyor zaman yetmiyor.. Daha sık gelmeye çalışacağım...
Betüş nasıl fındıkta yardım ediyomu sana :)
Özlüyoruz seni :) betül iyi çok şükür.. Fındıkta babasıyla takıldı onlar ben bahçedeyken, artık evimize döndük zaten..

Özlüyoruz seni :) betül iyi çok şükür.. Fındıkta babasıyla takıldı onlar ben bahçedeyken, artık evimize döndük zaten..

Bittimi artık toplama işleri..

size birşey soracağım asu sessiz prenses sen de cevap verirsen sevinirim.. Sizce kyk ya başvuralımmı.?
geri ödemesi çok zor oluyor deniyor.. bilemedim naapsak...

Ben okurken çalışıyordum pek ihtiyaç duymamıştım ... Kızım istiyor ben geri ödemesinde zorlanırız vb diye düşünüyorum...

Güzel dilekleriniz icin hepinize tesekkürler..
Kizlarim 17 ve 14 yasindalar..

Kücük kiz babasiyla yasiyor arada bana geliyor

Güzel dilekleriniz icin hepinize tesekkürler..
Kizlarim 17 ve 14 yasindalar..

Kücük kiz babasiyla yasiyor arada bana geliyor

İyi büyükler.. Bahtları güzel olur inşallah...
Benim de 18 yaşın da kızım 8 yaşın da oğlum var...

Güle güle kullansın canım:))

Teşekkür ederim canım.
Zayıflamak şart cidden kıyafet alamıyorum hiç :/

Yena ben almayın derim.
Ben şu an ödüyorum:)) 280 TL aylık.
Ben de kendi evimde kalıyordum ege de okumuştum.
Şu an bu parayı boşuna veriyorum hissine kapılıyorum:)
Bu arada cok tebrik ederim dokuz eylül sanırım ama bölümünü yazdıysam kaçırdım sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…