Ben aslan burcuyum canım..Iste bunun gibi şeyler.yamuk duran tablo nerde olursam olayim illa duzeltme geregi duyarim. :)
cüzdan ve çantalarimdan zor vazgecerim eskirler atmaya kiyamam :) cok sonra tören eşligin de atarim :)
romantik tim artik pek degilim sanirim.
Hayat fazla gercekci davraninca bana bu yonumu torpulemisim farkin da olmadan..
peki sen. ?
Ben maşallah ördek yutmuşş gibii hiç susmamm ama sıkıcı değil eğlenceliyimdir.Her tarz sohbeti severim.Çok okurum çok merak ederim.Meraklı melahat gibiyimdirHımmm ben cok konuskan degilim dinlemeyi iyi beceririm.
onyargiliyim evet ama sabit fikirli degilim..
trafo baglasa hahaha :))
Muhabbetiniz bol olsun hanimlar
Iste bunun gibi şeyler.yamuk duran tablo nerde olursam olayim illa duzeltme geregi duyarim. :)
cüzdan ve çantalarimdan zor vazgecerim eskirler atmaya kiyamam :) cok sonra tören eşligin de atarim :)
romantik tim artik pek degilim sanirim.
Hayat fazla gercekci davraninca bana bu yonumu torpulemisim farkin da olmadan..
peki sen. ?
piştt bana bak tatildesin diye yatıp kalkıp yemekmi yiyon sen...
Hemen bakayım canım senin burcun özelliklerinedepek bi ortak özelliklerimiz varmış yenacım...bende takıntılarımdan kurtulmaya çalışıyorum ama bakalım...
yeşimcim bende boğayım...ama şuan burcumun hiç bi özelliğini hatırlamıyorum
Evet yaz doğumluyum :)Zeynep hec bahsi olmadi valla desen artik diyorum :)
Elifcim memnun oldum yaz dogumlusun demek. Asuman ablada sanki yazmiydu guzmuydu
Hatta geceden çıkacak yola nasipse pohaçalar da hazır pattisliiIyi takip etmiyosun bonusu :)
sali gunu gidecek
Doğum günü yakın demekki valla aslansa bu aralardı dimi aslan burcuZeynep hec bahsi olmadi valla desen artik diyorum :)
Elifcim memnun oldum yaz dogumlusun demek. Asuman ablada sanki yazmiydu guzmuydu
Hatirladim zeyno yazmistin bi sefer daha. Hemen kaziyorum hafizama ins bu sefer unutmam balik hafizayla :)pek bi ortak özelliklerimiz varmış yenacım...bende takıntılarımdan kurtulmaya çalışıyorum ama bakalım...
yeşimcim bende boğayım...ama şuan burcumun hiç bi özelliğini hatırlamıyorum
Kızz senin burcun siniri pek fenaa olurr valla bir arkadaşım vardı kızz resmenn kükrüyorduu sinirlenincee resmenn sıvışıyorduk yanından ama mükemmelde arkadaş canlsıydı sadece sinirliyken yanaşmıcanEvet yaz doğumluyum :)
Hatta geceden çıkacak yola nasipse pohaçalar da hazır pattislii
Bonus senle uğraşmak çok eğlenceli :)
Zeynep hec bahsi olmadi valla desen artik diyorum :)
Iyi takip etmiyosun bonusu :)
sali gunu gidecek
Iyi takip etmiyosun bonusu :)
sali gunu gidecek
Buyur beraber olsun.
nasilsin
Valla canım çekiyorrdaa yapmıyorum yaparsam tepsii sakata girer valla bende aynen devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?