Ohoo çarşamba günüü canımm şimdiden yeni yaşların hayırlı olsun.
Elifcim parti yapiyormuyuz.? Cuppa cuppa
sebehe kadar dens dens..
Teşekkür ederim hepinizeElifcim bi parti yaparikta ben sık sık giremem evdeki gibi. Sanirim aksamlari bakarim bilemiyorum.
Simdiden yeni yasin hayirli olsun iyi ki dogdun diyim :)
yok kız hayat kırkından sonra başlar derler ya eskiler ben onlardan olucam gibi geliyo bana..bi büyüteyim çocukları hayırlısıylada....
Enemmm genee o pohaçalarrrya bana bak tatil için poğaça bi hafta öncemi yapılıro mesajını okumuştum bide bugun duygu denizi seviyo falan gittin sandım...
Enemmm genee o pohaçalarrr
ya bana bak tatil için poğaça bi hafta öncemi yapılıro mesajını okumuştum bide bugun duygu denizi seviyo falan gittin sandım...
Yalan inanma :)))
Hep aynı hep aynı
Hahhaa valla tatlım beni gören deli diyordun sağlamm gülüyorum bazenHahaha kabus gibi.. :))
Öyle demeyeydin iyiydi ya :))) 40ına kadar bari o umutla yaşasaydı zeynep :)
Öyle demeyeydin iyiydi ya :))) 40ına kadar bari o umutla yaşasaydı zeynep :)
diyosunn...
ama ben daha senden ve özellikle fridadan romantiklik tiyoları alacadımkii olmadı bak şimdi..:)))
Simdi soyle oldu o gun yetistiremem diye seettim bide kv de fazladan maya vardi yaptim dondurucuya koydum.
Iyiki pogca yaptim he yeter daa gelmeyin ustume :))
Hehhhh bendee aynennn o düşündeyim yoldaşş helall olsunnAyyy bugun cok eglendim ve guldum.. Allahta sizi guldursun her ne muradiniz varsa versin.. amin.
isler artik pazartesiyi beklesin ammaaan :))
Cmarteai mesaimi olurmuss.. :)
Yenayi anladimda74FRIDA dan emin degilim be
Kendi diyodu aşkıda yedim diye
Ay gecen yazmiydi yine guzmuyduo biraz oyle bi kelebek hallerdeydi enisteylede misafir basmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?