Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım sende özelliklerini taşıyor musun kovanın valla bende fazlası var eksiği yok

Biraz farkliyiz seninle sanirim.. taşimakla birlikte burcum disinda kotu ozelliklerim var :)
fazla takarim fazla dusunurum fazla uzulurum. Bir de degisken yapim var ikizler gibi.. ozetle huysuzum yav.. :)

ornegin takintilarim var simetri basta olmak uzere sabirsız ve inatcıyim baska ozelligi nelerdi ki.?

Benim 2 yakın arkadaşım da kova :) romantikler epey, herşeyi biriktirirler mesela hatırası var diye. Sinema bileti, sakız kağıdı, akbil dolum fişi vs.

Yükselenin farklı olabilir canım valla bende de çok kötüü huylar varr.Mesela acayip sinir ama öfke kontrolü ve patlamasını dizginlenmeyi öğrendim.İnat ettim mi aslaa geri dönüş olmaz katır gibi inatlaşırım.İlk elektrik çok önemli aldım aldım almadım trafo bağlasada hatta çekse o insanla asla işim olmazz.Normal gündelik hayatta nemrut suratsız der ilk gören aksine eğlenmeyi ve eğlendirmeyi hayatı seven biriyimdir.Parayı sevmem sadece araçtır benim için gezmeyi eğlenmeyi severim.Çenem düşüktür arakdaş canlısıyım gibii gibii

Benim 2 yakın arkadaşım da kova :) romantikler epey, herşeyi biriktirirler mesela hatırası var diye. Sinema bileti, sakız kağıdı, akbil dolum fişi vs.
Hahhaa o bende de varr. Her gittiğim yerden servis ettikleri Beypazarı manzaralı hikayesini anlatan altlıgı bilem almıştım Nereye gidersem gideyim hatıraa peçete bile saklarım

YENA tatlım senin için bak buldum
Kova Kadını
Çok marifetli, akıllı ve beceriklidir. Eşi, onun sözlerine değer verirse, başarıya daha çabuk ulaşır. Ama içi dışı bir Kova kadınının sivri dili ve açık tavrı sürtüşmelere sebep olabilir. Karşılıklı anlayış her şeyin üstesinden gelebilir. Kova kadınları anlayışlıdır. Cömert, fedakar, özverili yapıları ile herkese yardım etmek isterler. İyi bir dinleyicidir. Düşünür, tartar ve hemen çözüm üretir. Pratik ve serinkanlı düşünürler. Geleceğe umutla bakan karizmatik ve güçlü bu kadınlar, iyi eğitim aldıkları takdirde, üst düzey yöneticiliklerde görev alıp, yanlış sistemi tamamen değiştirecek güce sahip olabilirler.Çok canlı ve enerji doludur. İnsanlarla birlikte olmaktan, yakın ilişkiler kurmaktan hoşlanırlar. Fakat ortada bir neden yokken birdenbire çevresinden koparak yalnız kalmak isteyebilir. İnsanlar, bu hallerine anlam veremeyebilir ama onları iyi tanıyanlar bu durumun geçici olduğunu, yakında aralarına döneceğini bilirler.

Iste bunun gibi şeyler.yamuk duran tablo nerde olursam olayim illa duzeltme geregi duyarim. :)
cüzdan ve çantalarimdan zor vazgecerim eskirler atmaya kiyamam :) cok sonra tören eşligin de atarim :)

romantik tim artik pek degilim sanirim.
Hayat fazla gercekci davraninca bana bu yonumu torpulemisim farkin da olmadan..

peki sen. ?

Hımmm ben cok konuskan degilim dinlemeyi iyi beceririm.
onyargiliyim evet ama sabit fikirli degilim..

trafo baglasa hahaha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…