Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Uykusuzum..

Gece 3'e kadar uyuyamadim oturdum calistim
Bir ara bilgisayarin ekranini cift görmeye basladim

Sabah da erken kalkip bir yüz sayfa okuyunca beynim sulandi

Simdi de alisverise gidicem
yani yine #diren dilek modundayim

Yaa evet uyksuzluk kötu oluyor.. saglikli olalim da direnelim. acı yok dilek :)

Uykusuzum..

Gece 3'e kadar uyuyamadim oturdum calistim
Bir ara bilgisayarin ekranini cift görmeye basladim

Sabah da erken kalkip bir yüz sayfa okuyunca beynim sulandi

Simdi de alisverise gidicem
yani yine #diren dilek modundayim
Bayağı geç uyumuşssun tatlım bir kahve yapsaydıniçseydin en azından toparlanırdın.

Hemen bakayım canım senin burcun özelliklerinede

takip etmemek bir yana ben az önce okuduklarımıda unuttumki az daha boş bulunup senin burcun ne dicektim tam o an senin bu mesajını gördüm...

y.o.l.c.u Zeynepcim senin için buldum
Boğa burcu kadını iç dünyaları derin ve tam anlamıyla sevmek ve sevilmek için yaşayan bir kadındır. Duygularıyla hareket etmeyi sever. Fazlasıyla güzeldir ve insanları kolaylıkla görünüşleri sayesinde etkileyebilir. Sevimli, içten, sıcakkanlı ve özgüveni yüksek kadındır. Hem kendi hislerine hem de karşısındaki insanın hislerine çok fazla önem verir. Asla sert davranışlar sergilemez, son derece naif ve kırılgandır. Boğa burcu kadını konuşma tarzıyla da insanları etkileyebilir. Tane tane ve gayet ince konuşabilir. İstediği zaman çok mantıklı davrandıklarını da söylemek gerekir.Boğa burcu kadını genellikle sessiz yapıya sahiptir. Asla kavgacı değildir. Kendi başına hareket etmek, kafa dinlemek ister. Boğa kadını hırslıdır ve bir şeyi istiyorsa mutlaka elde eder. Arzuladıkları şey onun hedefidir ve Boğa kadını mutlaka hedefine ulaşır. Fazla yenilikçi değildir. Geleneklerine ve alışkanlıklarına bağlıdır. Bu onların fazlasıyla sadık olduklarını da göstermektedir.
Boğa burcu kadını hassastır. Değer verdiği insanların iyiliğini ister. Onlar için her şeyi göze alıp, yapmaya hazırdır. İnsanların mutlu olmasını ve huzurlu bir yaşantı sürdürmesini ister. Boğa burcu kadını daima samimidir. İnsanlara karşı içten davranışlar sergiler. Dış görünüşleri bakımından biraz sert görünüyor olabilirler ancak bu durum aslında hiçte öyle değildir. Son derece sıcak ve merhametli bir kadındır.

Boğa burcu kadını için arkadaşlık ve dostluk çok önemlidir. Arkadaşlarıyla bir arada olmaktan ve birlikte vakit geçirmekten çok hoşlanırlar. Eğlencesini, mutluluğunu ve huzurunu paylaşmak ister. Kimseye eleştirisel yaklaşmaz. Boğa burcu kadını için maddiyat önemlidir. Hırslı ve çalışkan olmaları kolayca para kazanmalarını ve maddi güce sahip olmalarını sağlar. Para onlar için güven demektir ve Boğa burcu kadınının da güven arayışı çok fazladır.

Boyle derin iz birakicak ne yasadin len :))
Cydnz a yazik epey gecmis okuycak :)
Ahahhhaa ilk çalıştığım işyeri gençliğimee inelimmmm Patron balıktı enemm kızdı mıı dükkan havaya uçar geri gelirdi tabii bana değil bir kız vardı.Adamın bamteline fena basıyordu.İnann herşey havalarda uçardı.Hasbelkader başıma telefon bile geldi çizim yaparken pc de

sağol yeşimcim evet nerdeyse bütün özelliklerini taşıyomuşum..gençkene merak eder bakardım burçlarla ilgili yazılara ama yıllardır meşgalem okadar çokki unutmuşum herşeyi...
Ne demek canım hayat insana bazen geliyor adını bile unutturuyorr.Ne diyelim Rabbim herdiam sağlık afiyet huzur nasip etsin hepimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…