Uykusuzum..
Gece 3'e kadar uyuyamadim oturdum calistim
Bir ara bilgisayarin ekranini cift görmeye basladim
Sabah da erken kalkip bir yüz sayfa okuyunca beynim sulandi
Simdi de alisverise gidicem
yani yine #diren dilek modundayim
Bayağı geç uyumuşssun tatlım bir kahve yapsaydıniçseydin en azından toparlanırdın.Uykusuzum..
Gece 3'e kadar uyuyamadim oturdum calistim
Bir ara bilgisayarin ekranini cift görmeye basladim
Sabah da erken kalkip bir yüz sayfa okuyunca beynim sulandi
Simdi de alisverise gidicem
yani yine #diren dilek modundayim
Hemen bakayım canım senin burcun özelliklerinede
Hatirladim zeyno yazmistin bi sefer daha. Hemen kaziyorum hafizama ins bu sefer unutmam balik hafizayla :)
Ben dogum gunlerini unutmam ordanda burcu hatirlarim otomatik.
Yenanin 4 subat. @kasimpati35 yanilmiyosam 16 kasim. Pehhh bu etiketi gorecekte cvp verecekte
Ohoo çarşamba günüü canımm şimdiden yeni yaşların hayırlı olsun.EvetDelyDoly bu ayın 17si doğum günüm :)
EvetDelyDoly bu ayın 17si doğum günüm :)
Dimii dimiiiBiseyide bilme be kadin
Dimii dimiiiYanlız balıgın da siniri az değildir hee eser kavurur Lakin saman alevi gibidir.
Ahahhhaa ilk çalıştığım işyeri gençliğimee inelimmmmBoyle derin iz birakicak ne yasadin len :))
Cydnz a yazik epey gecmis okuycak :)
Ne demek canım hayat insana bazen geliyor adını bile unutturuyorr.Ne diyelim Rabbim herdiam sağlık afiyet huzur nasip etsin hepimizeesağol yeşimcim evet nerdeyse bütün özelliklerini taşıyomuşum..gençkene merak eder bakardım burçlarla ilgili yazılara ama yıllardır meşgalem okadar çokki unutmuşum herşeyi...
sağol yeşimcim evet nerdeyse bütün özelliklerini taşıyomuşum..gençkene merak eder bakardım burçlarla ilgili yazılara ama yıllardır meşgalem okadar çokki unutmuşum herşeyi...
yok kız hayat kırkından sonra başlar derler ya eskiler ben onlardan olucam gibi geliyo bana..bi büyüteyim çocukları hayırlısıylada....Ahretlik seninde isin zor begencken yasli yasliykende yasli olucan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?