aynen , bir de arasına azıcık kaşar peynir koyup biraz daha ısıtınca enfes bişi oluyo :)Evet tost ekmeği. Ben onu süzme peynirle tüketiyorum, o şekilde tadı da kötü gelmiyo bana ya :)
Atayim canim.hemen Muslinin faydaları icerigiacaba banada link atabilir misin ?
Ayyy çokk sevindirik oldummmmUzun zamandır görmediğim bir müşterimiz hemde çok severim teyzeyi yanıma uğradıı bir yandan sarılıyor bir yanda elliyor hatunn sonra şöyle durdu baktıı oo kızımmm bayağıı kilo vermişssin dedi.Diyet yapıyorum teyzecim dedimm aferin aferin boyunda uzun zaten devamm et valla fıstık gibi olursun dediii Acepp şimdi ki halim fındıkk mı hee fındık mıı
Hahahah sarılırken iştee sırt sıvazlama kollara dokunma felan kızelliyo derkenn...
Enemmm sakinnn kızz sakinn boş ver yokmuşş gibii davrannnazıcık içimi döküp gideceğim
o kadar yoğun ki anlatamam . bu hafta şirketin toplu izin haftası yani yarımızdan fazlamız yok.
ofis te bomboş hali ile ama benim sağım solumdakiler izne çıkmamış malesef.
problemli olduğum biri var zaten ofiste, gereksiz gereksiz muhabbetler, bağıra çağıra sohbetler . normalde çileden çıkartıyor insanı. kaç kere şikayet ettim hatırlamıyorum.
bugün yine aynı, tabi müdürü de olmayınca başında iyice tepemize çıktı. elimden zor alacaklar birazdan
azıcık içimi döküp gideceğim
o kadar yoğun ki anlatamam . bu hafta şirketin toplu izin haftası yani yarımızdan fazlamız yok.
ofis te bomboş hali ile ama benim sağım solumdakiler izne çıkmamış malesef.
problemli olduğum biri var zaten ofiste, gereksiz gereksiz muhabbetler, bağıra çağıra sohbetler . normalde çileden çıkartıyor insanı. kaç kere şikayet ettim hatırlamıyorum.
bugün yine aynı, tabi müdürü de olmayınca başında iyice tepemize çıktı. elimden zor alacaklar birazdan
Hahahah sarılırken iştee sırt sıvazlama kollara dokunma felan kızsarılmaa yaniii
Oyyy kıyamamm yaa oğluşuna neye alerjisi avrmış tatlım büyük geçmiş olsun.Rabbim tez elden şifa versincanım sıkkın ya dua edin oğluşum hasta...kaç gündür ateşleniyodu ara ara dişten dolayı dünde çok huysuzdu evide süpürmem lazımdı almadım diğer odaya görsün beni diye meğer alerjisi varmış dünden beri fena tıkandı nefes alamıyo ses falan değişti...bugunda aşısı vardı normalde ateşliyken yapmadılar haftaya ertelendi...hiç hali yok sürekli kucağımda bırakınca durmuyo....ilaç verdi doktor bikaç gün kullan vermek istemiyorum ama rahatlamazsa antibiyotik vercez dedi...inş gerek kalmaz....öyle işte....
canım sıkkın ya dua edin oğluşum hasta...kaç gündür ateşleniyodu ara ara dişten dolayı dünde çok huysuzdu evide süpürmem lazımdı almadım diğer odaya görsün beni diye meğer alerjisi varmış dünden beri fena tıkandı nefes alamıyo ses falan değişti...bugunda aşısı vardı normalde ateşliyken yapmadılar haftaya ertelendi...hiç hali yok sürekli kucağımda bırakınca durmuyo....ilaç verdi doktor bikaç gün kullan vermek istemiyorum ama rahatlamazsa antibiyotik vercez dedi...inş gerek kalmaz....öyle işte....
çook geçmiş olsun canımcanım sıkkın ya dua edin oğluşum hasta...kaç gündür ateşleniyodu ara ara dişten dolayı dünde çok huysuzdu evide süpürmem lazımdı almadım diğer odaya görsün beni diye meğer alerjisi varmış dünden beri fena tıkandı nefes alamıyo ses falan değişti...bugunda aşısı vardı normalde ateşliyken yapmadılar haftaya ertelendi...hiç hali yok sürekli kucağımda bırakınca durmuyo....ilaç verdi doktor bikaç gün kullan vermek istemiyorum ama rahatlamazsa antibiyotik vercez dedi...inş gerek kalmaz....öyle işte....
Oyyy kıyamamm yaa oğluşuna neye alerjisi avrmış tatlım büyük geçmiş olsun.Rabbim tez elden şifa versin
Geçmiş olsun zeynepçim..alerjisi oldugunu nasil anladilar. ?
Canim bronşlari tikaliysa hastaneye göturun hava verilsin. Hemen rahatlar bosuna eziyet cekmesin bebek. Ayrica gereksiz kalbi yoruyor tehlikeli..
Alerjik reaksiyonsa antibiyotige hic gerek yok zaten bir damla çocuk..
aile hekimligi yerine hastaneye gotur bence nacizane..
Ben cocuklarda tikaniyor deyince nefes alamiyorum öküz oturuyo göğsume malum cok çekiyoruz barıştan dolayı... Allah beterinden korusun..
çook geçmiş olsun canım
sağol canım...
aşısı vardı yenacım aile hekimine gittim normal güzel bi muayene etti ciğerlerini falan dinledi ki zaten dinlemesede tıkanıklığı her halinden belli solunumu çok hızlı ve hırıltılı balgamda olmuş...antibiyotik için kendi vermek istemedi zaten bunları kullan gel geçmesse çocuk doktoruna göndericek...alerji için özel bi test falan yapmadı ciğerleri kabarmış dedi dinledikten sonra ve bu alerjik bi durum dedi....böyle yani bikaç gün takip edelim ilaçların içeriğine baktım yarar gibi geliyo geçmesse gerekti testleri yaptırırız..ama eşim gelsin bende acile gidip hava taktıralım istiyorum bakalım...
sağol canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?