Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin hanimlar,

Soguk mu iciyorsunuz bu yesil cayli limonlu sodayi

Ölcüsü nedir?
günaydınnn :)

ben soğuk içiyorum canım , oda sıcaklığında sevmiyorum tadını pek.

ben aşağıdaki tarifi uyguluyorum:

• Yarım litre kaynar su,
  • 2 Tatlı kaşığı yeşil çay, (ben poşet çay kullanıyorum 2 tane)
  • Yarım limon,
  • 1 Şişe maden suyu
Yeşil Çay + Maden Suyu + Limon ile Zayıflama Çayı Nasıl Yapılır?
Yapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.

Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.

Sodalı, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz.

Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi sodalı limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor, zayıflatıyor…

cydnz_1 Kızz senn bencee tatil modunda çıkamadın heee kendinee gel eski sporcu koşturan arkidişim nirdee benimm Birde tatlım yeşilçayı yaprak al bence o daha iyi diye duymuştum

yaa, öyle bakayım bir de canım sağol

aslında tatil modundan çıktım ama genel bir keyifsizlik var sanırım

Bu arada hem calisan, hem misafir agirlayan ve bunun yanisira hem de diyet ve spor stresine katlanabilen bazi hatunlari hayretlen ve imrenerek takipteyim

Helal olsun
Valla canımm işbaşa düşünce insan öyle bir yapıyor kii geçen anlatıyorum kuzene ben bu saydıklarını 1 haftada yapıyorum dedii Kışlık bilee hazırladım Rabbim yemek nasip ederse ...

yaa, öyle bakayım bir de canım sağol

aslında tatil modundan çıktım ama genel bir keyifsizlik var sanırım
İnan bana canım daha lezzetli oluyor. Kıyamamm canım yaa dönemsel oluyor bazen ondan olabilir.

Yeşil çayını da içmeyi unutma tatlım o da bayağı etkili sonuçlar veriyor
Ictım dun cnm sagol yesıl cay baya vardı anlıyom yuzugum sıkıyor onu bıle cıkarıyom sonra gecıyor alah alah kızlar ben hastalanamıyorum ya 3 ay olcak bebıs yok ama sogan kurumude yapmadım ayyyy omu odem yapıyor acaba cumaya kadar tartılmıycam kızlar

Dun bende hazırladım canım kıslık bahcede hem menemen hem patlıcan sıseledım ayaklarım sıstı vucut agır sabah 11 den aksam 4 kadar ugrastım allah yemeyı nasıp etsın kısın ıyı oluyo sıkıstımmı pat acıyoz

Allaa canım yaa bir dr gittin mi kızz bir sıkıntın olmasın regl olmamamda sıkıntı yapar,şişkinlik yapar,sinir yapar yaparda yaparr.Bence sağlığın çin ihmal etme bir an önce bir git dr bebek yok diyorsun.En azındna ilaç verir ve regl düzene girer tatlım daha yaşın çok genç ihmall etmee.

10 senedır duzensız yumurtalık tembellıgı ayy ılac vercek ıstemıyorum ondan gıtmıyorum hıc sevmıyom ılac ıcmeyı benn ama gıdıcem bu gıdısle cok stres yapıyommm

10 senedır duzensız yumurtalık tembellıgı ayy ılac vercek ıstemıyorum ondan gıtmıyorum hıc sevmıyom ılac ıcmeyı benn ama gıdıcem bu gıdısle cok stres yapıyommm
İyide tatlım hiçbir şey sağlığından önemli olamaz.Sağlığın içinse mecburen içmelisin.Bu arada Rabbim kışlıklarını ağız tadıyla yedirmek nasip etsin.

İyide tatlım hiçbir şey sağlığından önemli olamaz.Sağlığın içinse mecburen içmelisin.Bu arada Rabbim kışlıklarını ağız tadıyla yedirmek nasip etsin.
Evet cnm artık gıdecem dıye nıyetıne gırdım 10 gune gıderım heralde sagol canım bahceden topladım kıslıklarımı ohh ınsallah yemek nasıp olur dun baya hareket oldu bana

Kızlar busabah cok kotu bır kabusla uyandım bıseyler bogazımı sıkmıs ruyamda boguyor resmen bende bagıra bagıra kuranalfabesını okudum euzubesmele cektım bıraktı bogazımı ayy cok etkılendım bır kalktım kalbım carpıyo delı gıbı ayyy cok fenaydıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…