tamam oldu şimdiGeçen haftaya göre çokk canım amaa senle banaa göree az yaw
Anaaa kızz sen hiçç bu hafta kılını kıpırtatmadın mı hayırdır hasta felan değilsin dimiiitamam oldu şimdi
bugün yarın yapsam cumaya kadar 120 dk işte benim
yok canım hasta değilim aslında ama , bilmiyorum biraz tuhafım yani. canım hiiiiç bişey yapmak istemiyor şı sıralar.Anaaa kızz sen hiçç bu hafta kılını kıpırtatmadın mı hayırdır hasta felan değilsin dimiii
günaydınnn :)Günaydin hanimlar,
Soguk mu iciyorsunuz bu yesil cayli limonlu sodayi
Ölcüsü nedir?
cydnz_1 Kızz senn bencee tatil modunda çıkamadın heee kendinee gel eski sporcu koşturan arkidişim nirdee benimm Birde tatlım yeşilçayı yaprak al bence o daha iyi diye duymuştum
o bazı hatunların içine ben de giriyor muyumBu arada hem calisan, hem misafir agirlayan ve bunun yanisira hem de diyet ve spor stresine katlanabilen bazi hatunlari hayretlen ve imrenerek takipteyim
Helal olsun
Valla canımm işbaşa düşünce insan öyle bir yapıyor kii geçen anlatıyorum kuzene ben bu saydıklarını 1 haftada yapıyorum dediiBu arada hem calisan, hem misafir agirlayan ve bunun yanisira hem de diyet ve spor stresine katlanabilen bazi hatunlari hayretlen ve imrenerek takipteyim
Helal olsun
İnan bana canım daha lezzetli oluyor. Kıyamamm canım yaa dönemsel oluyor bazen ondan olabilir.yaa, öyle bakayım bir de canım sağol
aslında tatil modundan çıktım ama genel bir keyifsizlik var sanırım
Ictım dun cnm sagol yesıl cay baya vardı anlıyom yuzugum sıkıyor onu bıle cıkarıyom sonra gecıyor alah alah kızlar ben hastalanamıyorum ya 3 ay olcak bebıs yok ama sogan kurumude yapmadım ayyyy omu odem yapıyor acaba cumaya kadar tartılmıycam kızlarYeşil çayını da içmeyi unutma tatlım o da bayağı etkili sonuçlar veriyor
Dun bende hazırladım canım kıslık bahcede hem menemen hem patlıcan sıseledım ayaklarım sıstı vucut agır sabah 11 den aksam 4 kadar ugrastım allah yemeyı nasıp etsın kısın ıyı oluyo sıkıstımmı pat acıyozValla canımm işbaşa düşünce insan öyle bir yapıyor kii geçen anlatıyorum kuzene ben bu saydıklarını 1 haftada yapıyorum dediiKışlık bilee hazırladım Rabbim yemek nasip ederse ...
İnan bana canım daha lezzetli oluyor. Kıyamamm canım yaa dönemsel oluyor bazen ondan olabilir.
Allaa canım yaa bir dr gittin mi kızz bir sıkıntın olmasın regl olmamamda sıkıntı yapar,şişkinlik yapar,sinir yapar yaparda yaparr.Bence sağlığın çin ihmal etme bir an önce bir git dr bebek yok diyorsun.En azındna ilaç verir ve regl düzene girer tatlım daha yaşın çok genç ihmall etmee.Ictım dun cnm sagol yesıl cay baya vardı anlıyom yuzugum sıkıyor onu bıle cıkarıyom sonra gecıyor alah alah kızlar ben hastalanamıyorum ya 3 ay olcak bebıs yok ama sogan kurumude yapmadım ayyyy omu odem yapıyor acaba cumaya kadar tartılmıycam kızlar
10 senedır duzensız yumurtalık tembellıgı ayy ılac vercek ıstemıyorum ondan gıtmıyorum hıc sevmıyom ılac ıcmeyı benn ama gıdıcem bu gıdısle cok stres yapıyommmAllaa canım yaa bir dr gittin mi kızz bir sıkıntın olmasın regl olmamamda sıkıntı yapar,şişkinlik yapar,sinir yapar yaparda yaparr.Bence sağlığın çin ihmal etme bir an önce bir git dr bebek yok diyorsun.En azındna ilaç verir ve regl düzene girer tatlım daha yaşın çok genç ihmall etmee.
İyide tatlım hiçbir şey sağlığından önemli olamaz.Sağlığın içinse mecburen içmelisin.Bu arada Rabbim kışlıklarını ağız tadıyla yedirmek nasip etsin.10 senedır duzensız yumurtalık tembellıgı ayy ılac vercek ıstemıyorum ondan gıtmıyorum hıc sevmıyom ılac ıcmeyı benn ama gıdıcem bu gıdısle cok stres yapıyommm
Evet cnm artık gıdecem dıye nıyetıne gırdım 10 gune gıderım heralde sagol canım bahceden topladım kıslıklarımı ohh ınsallah yemek nasıp olur dun baya hareket oldu banaİyide tatlım hiçbir şey sağlığından önemli olamaz.Sağlığın içinse mecburen içmelisin.Bu arada Rabbim kışlıklarını ağız tadıyla yedirmek nasip etsin.
Senmı yapıyosunn cnm coook guzelllEki Görüntüle 1871662 Eki Görüntüle 1871660 Eki Görüntüle 1871661 Eki Görüntüle 1871663
Geçenn bulamadıgımm örgülerim flaşımda varmış canlarım sizlerle paylaşayım dedim.
Geçenn bulamadıgımm örgülerim flaşımda varmış canlarım sizlerle paylaşayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?