Tamamm tatlımm gözün arkada kalmasın.Lakinn girmeyee çalışş çokk özlücezzz seniiii vallaa yaaa ne kadar sürcek bu tatill elimden geldiğince yapmaya çalışırım.Hep ben 1. olcamm hep benn 1.. olacamm hahahaaaHazirlik hazirlik hazirlik....okuyorum hizli ama yazamiyorum.
Stresten midem agriyo klasik
Bari wc de yazim dedim.
Zeynom cok gecmis olsun buraya yazdim idare et
Epinizi seviyorum. Mumkun oldukca girmeye calisicam.
Insaflica yazinher mesaja alinti yapmayin bir mesajda herkeşe cevap verin yer tasarrufu KK kaynaklarini idareli kullanalim
Depresyona gireni soguk dereye atin kendine gelsin.
Spor listesini yapamazsam kime gondereyim yapmasi icin? Broken seni gozume kestirdim
Simdilik bu kadar arkasi yarin
Sevgi saygi ve daha bir cok sey....
Geçmiş olsun zeynepcimsağol canım...
aşısı vardı yenacım aile hekimine gittim normal güzel bi muayene etti ciğerlerini falan dinledi ki zaten dinlemesede tıkanıklığı her halinden belli solunumu çok hızlı ve hırıltılı balgamda olmuş...antibiyotik için kendi vermek istemedi zaten bunları kullan gel geçmesse çocuk doktoruna göndericek...alerji için özel bi test falan yapmadı ciğerleri kabarmış dedi dinledikten sonra ve bu alerjik bi durum dedi....böyle yani bikaç gün takip edelim ilaçların içeriğine baktım yarar gibi geliyo geçmesse gerekti testleri yaptırırız..ama eşim gelsin bende acile gidip hava taktıralım istiyorum bakalım...
sağol canım...
kendine torpil geçmek yokTamamm tatlımm gözün arkada kalmasın.Lakinn girmeyee çalışş çokk özlücezzz seniiii vallaa yaaa ne kadar sürcek bu tatill elimden geldiğince yapmaya çalışırım.Hep ben 1. olcamm hep benn 1.. olacamm hahahaaa
Dimii dimii tüm listee hep ben birinciikendine torpil geçmek yok
Afiyet olsun tatlım o karışım bayağıı iyi kilo verdiyormuş doğru mu kii acepp bende yapamadım bir türlü şimdi 1 bardka yeşilçayımı içiyorum.Limonlu su yaptım günboyuda onu içerimkahvaltı: 2 yumurtadan omlet + kepekli ekmekciklerimden 2 tane vee kahve
yeşilçay +limon + soda karışımımı da hazırladım sonunda
artık tekrar hazırım
öyle diyorlar canım (başlığında 15 günde 5 kilo falan yazıyor hattaAfiyet olsun tatlım o karışım bayağıı iyi kilo verdiyormuş doğru mu kii acepp bende yapamadım bir türlü şimdi 1 bardka yeşilçayımı içiyorum.Limonlu su yaptım günboyuda onu içerim
benim de yok canım sporum , nazar mı değdi acaba bizeDimii dimii tüm listee hep ben birinciiBU hafta pek sporum yok akşamları misafir ağırlamakla geçiyorr zamanım gelen giden geçmiş olsun faslı bitmedii.Valla azdır banada geleceklerr yıkılcamm vallaa
Bendee yapayımm kızz bariii 2hafta müthişş gün boyu mu içeçeğizz dimii valla limondan küt diye gideceğimöyle diyorlar canım (başlığında 15 günde 5 kilo falan yazıyor hatta)
ben de hep 3., 4. günde bıraktım vakitsizlikten .
şimdi tekrar başladım . tadı da fena değil. hem yeşil çayıda içmiş oluyorum böylece.
Vallaa nazara geldinn hee valla ben yürüyerek bir nebze açığı kapatıyorum yaa bakalım yaa nasip şimdiden 355 dakika felan amaa azzbenim de yok canım sporum , nazar mı değdi acaba bize
daha bu hafta yazacak bir sporum olmadı
evet canım 1 litre falan oluyor. tabi onu ofise taşıyamam , o yüzden akşamları içiyorum işteBendee yapayımm kızz bariii 2hafta müthişş gün boyu mu içeçeğizz dimii valla limondan küt diye gideceğimAkşamları 2 kşk yogurt yarım limon ve soda yapıyorum bendee bayağı etkili oldu.
355 e az mı diyosunVallaa nazara geldinn hee valla ben yürüyerek bir nebze açığı kapatıyorum yaa bakalım yaa nasip şimdiden 355 dakika felan amaa azzakşamları yürüyorum eve kadar
Geçen haftaya göre çokk canım amaa senle banaa göree az yaw355 e az mı diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?