Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba... ben dukan dıyetı ıle 10 kg verdım 111 den 101 dustum... suan 101.7 kgyum dukana devam edemıyorum bıktım etten balıktan tavuktan... bana yardım edın lutfen hamıle kalmak ıstıyorum... kg da etken cunku
Hoşgeldin proteğin kilo vermede çok yardımcı burda dukkan uygulayan arkadaş var düzenli paylaşımla destek olursunuz bir birinize tarifleri çeşitlendirirsen sıkılmasın dukkandan aslında çok tarif var ...

Hoşgeldin proteğin kilo vermede çok yardımcı burda dukkan uygulayan arkadaş var düzenli paylaşımla destek olursunuz bir birinize tarifleri çeşitlendirirsen sıkılmasın dukkandan aslında çok tarif var ...

işte sorun yapmak ıstememem... dukan maddı manevı yorucu bır dıyet... ben daha blındık kolay bır dıyet arıyorum.. ayrıca dukanda meyva yok..benım meyve yemem lazım... vıtamın eksıklıgım var... degerlerımı bozdu dukan

Sabah: 2 yumurta 2 ince dilim siyah ekmek 1 tatli kasigi bal

Öglen: kavun

Aksam: 2 tabak kiymali makarna

Öyle aciktim ki bugün Öglen yemek hazirlamaya firsatim da olmadi kavunla gecistirdim ama makarna sayesinde et yemis oldum
Bende bazen ana yemek yerine kavun , dondurma , karpuz, şeftali .... Vs. Gibi canımın istediği meyvaları sütlü tatlıları yiyorum yaz meyvalarınıda severim :)

merhaba... ben dukan dıyetı ıle 10 kg verdım 111 den 101 dustum... suan 101.7 kgyum dukana devam edemıyorum bıktım etten balıktan tavuktan... bana yardım edın lutfen hamıle kalmak ıstıyorum... kg da etken cunku
cydnz_1 canımm dukandan en iyii sen anlıyorsun tatlımm bir arkadaşa yardım elii

Anladım meyvasız beslenmeyi bende yapamam dukkan ve karatay banada zor geliyor

Günaydın canım iş yerine gideyimde seyredeyim benim kuzenler eşleriyle bu oyunu güzel oynarlar
Yaaaaa ciddenn bayılıyorummm yaa müthiişş bir reyhani oyunuu birde zeybek benn hiçç bilmiyorum.Canım birde reyhaninin ritm süper ezgilerii felann

Valla tatlım ben kendi diyetimi uyguladım 3 ay yakın zamanda ve burdaki canlarım sayesinde tam motivasyon 10 kg 200 gram verdim.Kendi diyetim ve spor sayesinde hee birde bol su ve yeşil çay

Valla tatlım ben kendi diyetimi uyguladım 3 ay yakın zamanda ve burdaki canlarım sayesinde tam motivasyon 10 kg 200 gram verdim.Kendi diyetim ve spor sayesinde hee birde bol su ve yeşil çay

bana örnek bir gün verirmisin tebrık ederım bu arada :) bende gram oynamıuoo... bebek ıstedıgım ıcın yesıl çayda yasak

bana örnek bir gün verirmisin tebrık ederım bu arada :) bende gram oynamıuoo... bebek ıstedıgım ıcın yesıl çayda yasak
Tabbii kii canım sabah kahvalatım 2 yumurta omlet 1 kk peynir 5/7 zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği öğlen sütlü yulfa kepeği yada ezmesi yada yogurtlu müsli yada yogurtlu yulaf ezmesi akşam yemeğim çorba 1 kepçe 2 yk yemek sıfır ekmek gibi gibi günlük fix45 yürüyüş yapıyorumç

ben her sabah 2 dılım tam bugday ekmegı 6 zeytın peynır domates salatalık bıber yıyorum... oglen meyve yıyom ama aksam allah ne verdıyse :) sıkıntı aksam ... aksama anternatıf bulamıyorum gömuluyrum gıtsın

Yeşimcim iyi olmaya calışıyorum . Halsizligim ve kas ağrilarim devam ediyor şükür diyorum..

annen nasil oldu kontrole gittimi .?
Canim ilac kullaniyor musun yada kas agrilarina iyi gelen dogal otlardan kiyamamm zordur.RABBIM şifa versin birtanemm seviliyosun valla ozleniyorsun Annem şükür gitti herhangi bir aksilik yokk ameliyata gerek yok demis 2 hafta sonra gene kontrole gidecek.

Canlarım gunsydın bu sıra sızı bosladım bılıyorum ama keyfım yok hıc gercekten yoksa burdakı arkadaslıgı sevıyorum hasta gıbıyım ya 10 gundur falan halsızım daralıyıyorum cok sankı bırı bogazımı sıkmıs hep ole duruyor delı olcam ıkı kere okuttum kendımı busabah kalktım konusmaya halım yok konusunca nefesım bıtıyo sankı aldım bır sıse su okudum ufledım 3 ıhlas 1 elham 3 nas 3 felak 7 ayetel kursı kuran alfabesı 21 besmele okudum ufledım ıctım yudum yudum sankı bıraz rahatladım dunya dua uzerıne duruyor gercekten nazarmı var bılmıyorum catlıycam sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…