Gecmıs olsun cnm hayırdır nesı var annenınCanim ilac kullaniyor musun yada kas agrilarina iyi gelen dogal otlardan kiyamamm zordur.RABBIM şifa versin birtanemm seviliyosun valla ozleniyorsunAnnem şükür gitti herhangi bir aksilik yokk ameliyata gerek yok demis 2 hafta sonra gene kontrole gidecek.
Meyva basımızın tacı yaz kış olmazsa olmazımız bızımdeAnladım meyvasız beslenmeyi bende yapamam dukkan ve karatay banada zor geliyor
En onemlı ogunde kaybedıyoruz kendımızı bende oleyımben her sabah 2 dılım tam bugday ekmegı 6 zeytın peynır domates salatalık bıber yıyorum... oglen meyve yıyom ama aksam allah ne verdıyse :) sıkıntı aksam ... aksama anternatıf bulamıyorum gömuluyrum gıtsın
Akşam aslındada çok yememen gerekli canım onlar direkt kiloya dönüşüyor.ben her sabah 2 dılım tam bugday ekmegı 6 zeytın peynır domates salatalık bıber yıyorum... oglen meyve yıyom ama aksam allah ne verdıyse :) sıkıntı aksam ... aksama anternatıf bulamıyorum gömuluyrum gıtsın
Sağol ahretlik bende öpüyorum :)Fridacim erzurum yolculugu ne zaman.?
Kardeşinin eli iyileştimi.?
Sen nasilsin ve cok tebrik ediyorum yaklas opujemmm..
Akşam aslındada çok yememen gerekli canım onlar direkt kiloya dönüşüyor.
Hersey gıder gobüşler gitmezKaç takıyon kii yok ay 90 dan küçükte olmasın o ne öyleee :))))
Sen yarın çalışmıyormusun ?
Göbek gitse yaa onun yerine yok o durur tüm haşmetiyleee SSS:
En onemlı ogunde kaybedıyoruz kendımızı bende oleyım
omzunu ve kolunu kırdı canımm şimdi sarılı bekliyorr sagolasınnn canımmmGecmıs olsun cnm hayırdır nesı var annenın
Tabbii kii canım sabah kahvalatım 2 yumurta omlet 1 kk peynir 5/7 zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği öğlen sütlü yulfa kepeği yada ezmesi yada yogurtlu müsli yada yogurtlu yulaf ezmesi akşam yemeğim çorba 1 kepçe 2 yk yemek sıfır ekmek gibi gibi günlük fix45 yürüyüş yapıyorumç
Normal yemeğini yersin lakin azaltmalısın canım 2 yemek kaşığı yani porsiyonunu düşürmelisin.Hayatından tuz ,şeker ve unu bunları çıkarmalısın.haklısın bana aksam ne yesem ıyı olur nı kac secenek lazım canım
Cok gecmıs olsun allah sıfa versın canımomzunu ve kolunu kırdı canımm şimdi sarılı bekliyorr sagolasınnn canımmm
Benim gitti kızz şükürlerrr olsunnnHersey gıder gobüşler gitmez
Normal yemeğini yersin lakin azaltmalısın canım 2 yemek kaşığı yani porsiyonunu düşürmelisin.Hayatından tuz ,şeker ve unu bunları çıkarmalısın.
Bende bir 30 kg yakın vermem gerekli gell yarışalımne yapcaz boyle bılmem 30 kg gıdermı
Evet gırtlaga cok duskunuNormal yemeğini yersin lakin azaltmalısın canım 2 yemek kaşığı yani porsiyonunu düşürmelisin.Hayatından tuz ,şeker ve unu bunları çıkarmalısın.
Aslında gıder iş bizde bitıyor ama bız yemege verıyoz kendımızı kendımı 9 aylık hamıle gıbı hıssedıyomne yapcaz boyle bılmem 30 kg gıdermı
Araa öğün yapmıyorum canımm çok çokk kötü olursam böylee baş dönemlii felan ondan da eti form limonlu kepekli yiyorum.Ara ögün yapmiyor musun canim
Bir de doyabiliyor musun bu kadar az yiyerek ekmeksiz hem de
Öglenleri falan yetiyor mu yulaf ya da müsli
Hadı yaaa bende yapım cnm onu maden suyunu yogurttan sonramı tuketıyonBenim gitti kızz şükürlerrr olsunnnValla gece yatmadan 2 yk yoğurt yarım limon ve 1 maden suyu içiyorum faydasıı olduu valla göbek möbek kalmadı çokk azcıkk var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?