hoşgeldiniiiz :)Merhaba .bende katilmak istiyorum araniza
Yaklasik 90 kiloyum yarin kesin tartilacagim belki olacak .onceden yaris vardi sanki gurupta okudugum kadariyla simdi yok degilmi ? Yanlissam duzeltin.birde guruba katilmak icin yapmam gereken birsey varmi ?
Merhaba teşekkür ederim kendi başıma yapamıyorum belki birbirimizin desteğiyle başarılı olurum (inşallah)
Merhaba , valla abur cubur da yiyorum tatlıyı çok seviyorum hep böyle zararlı şeyler daha çok ilgi alanım spor yapmaya üşeniyorum yürümeye bile üşeniyorum yani hiç bir şeye dikkat etmiyorum malesef . Yarın tam tartılcam ben diyet yapamam biliyorum ama en azından dikkat edip burda birbirimiz takip ederek vermek istiyorum
4 kasımda kına düğün 5 kasımda nikah olucak inşallah
yavrucum diyet şeytanlarıı neee beaaa
biri beni dışarı çağırsında yemişim diyetiniii
bilemedim kii herkes bildirim yapmadı sanki ama sen bilinİnşallahh geziyorlardırTatlım yaa listeyi yapsam mı beklesem mii acabaa
bence de yapmaPazar kaçamakları biterr bendeee dee
keşke benimkiler küçülse. biraz küçüldü ama , inş verdikçe küçülür.kızlar benim göğüslerim küçülmüş en son 105 beden sütyen alırken geçen gün 90 beden sütyen aldım yani daha fazla küçülmesinler aaayyy
Ayy bekliyimm barii o zamann az dahaa kiz instgram hangi hesap atsana banadabilemedim kii herkes bildirim yapmadı sanki ama sen bilin
cydnz_1 kızz kimseciklerr yokkk senle ben kalmışız Sence kaçamak mı var gezmek mii hee nerdekii bu ahalii ben ısten geldım cnm ordan dugun yemegınwçe gıttım sımdı geldım eve
Kaç takıyon kii yok ay 90 dan küçükte olmasın o ne öyleee :))))keşke benimkiler küçülse. biraz küçüldü ama , inş verdikçe küçülür.
babanneme çekmişim bu konuda :))
O cümleye bende ifrit oluyorum yemiycem kardeşşşşşim helede proteğin günündeyken dayamazlar mı insana neyseki bende bazen bir inat oluşuyor hayret
evet şeytan hoş olmamış ama geçen cümleler aynı.
hele şu "bi tane ye bişey olmaz" lafı beni benden alıyor
95 şu an :))Kaç takıyon kii yok ay 90 dan küçükte olmasın o ne öyleee :))))
Sen yarın çalışmıyormusun ?
Göbek gitse yaa onun yerine yok o durur tüm haşmetiyleee SSS:
Aynen bende de inat ettiysem asla yemiyorumO cümleye bende ifrit oluyorum yemiycem kardeşşşşşim helede proteğin günündeyken dayamazlar mı insana neyseki bende bazen bir inat oluşuyor hayret
Burdan yazmayım canim reklam yapar gibi :))Ayy bekliyimm barii o zamann az dahaa kiz instgram hangi hesap atsana banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?