Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çitolüm senin verdiğin tarifle yaptım biberleri çok güzel oldu cokacimcoookher yiyen tarifini istiyor çok tşk ederim canımcımŞenizŞeniz

hadi ben evliyim çocuğumda var benim olgunluğumla seninki bir olurmu canım onlarda abartmışlar benimkilerden beter bee kötükedihüsonesee bunlar son olacak merak etme hepberaberaşacaz bunları:hulya::lepi:

merhaba kizlar nasilsiniz ben iyim diyetimde iyi gidiyo cok sükür. sadece aksam biraz kacirdim oda misafirlikteyim diye ayip olmasin diye seyettirdim deeeermisiiimkaydirigubbakcemile3

askito seni tebrik etmekten daha öte bisey varsya ondan ediyorum bacilik Şeniz

banada bi el ativer nolur bende 1 haftada versem ya 3 kilo abooooooakannehir

hadi ben evliyim çocuğumda var benim olgunluğumla seninki bir olurmu canım onlarda abartmışlar benimkilerden beter bee kötükedihüsonesee bunlar son olacak merak etme hepberaberaşacaz bunları:hulya::lepi:

ewed mahsus yapıyolar zaten ki okadarda büyük görünmüyorm ben ama işte hep insanın moralını bozuyolar diyetteyim deyince bile millet bi gülüo hemen ama bu sefer kimseyi güldürmücem kendime kaqrarlıyım hıh

kimseye diyetteyim şöyle böyle demek zorunda değilsinki canım yaa bunu anlıyorum hep başarısız olacağız zannediyorlar ve gerçektende hep başarısız olduk geçmişte kimseye bişey söyleme canım bu seninle ilgili çünkü kimse bilmek zorunda değil. nazar değiyor sonra kaydirigubbakcemile3takma kimseleri sakın yerimseniben

aynen canım valla 2 defa 20 kiloya yakın verdim ama bak noldu 40 kilo aldım hep nazar ediolar şimartıyolar sora bende yiyorum ama bu sefer incelicem hıh yaza kadar fit bi kız olcam

off esıme bı haller oluyor ben dıyetteyken kıslarrr yaaa (( adam ac kalıyom dıye delı oluyor hastamıdır pastamıdır yaa bu adam
bu kez soylemedım dıyetteyım dıye ama az yedıgımı fark etmıs balık almıs barbuna da hıc dayanamam (
aksam 10 tane goturdum offf yaaa ama ekmek hic yemedım bol salata yedım haa bı de gunduz hıc bısy yememıstım kahvaltıyla duruyordum cok işim vardı kostur kostur yemek yemeyı unutmustum artık onunla tesellı edıyom kendımı gunduz nasıl olsa bısey yememıstım dıye (

bı de bısey sorucam ben spor yapamıyorum oglum var daha cok mınık bırakıp yuruse gıdemem
evde de uyanıkken bırakmıyor paçama yapısıyor uyuyokende evın işi bitmiyor
varmı hıc spor neyin yapmayan

balık kilo yapmaz ki ama o beyaz et zaten az yemişsin ben diyetisyene giderken balık yiye biliyordum günde 2 defa fln hatta öglenlerde ton balıklı göbek marul salata yapıp bi dilim kepek ekmekle yiyordum :)

hani kim koca kıçını kaldırıpta spor yapıyoki
bir kaç arkadaş
bir ara yapılıyodu ama
bu havalarda pek gitmiyo
ama sporsuzda çok kilo veren tanıdık burda
ama sıkılık için lart biliyosun
saglıklı yaşam içinde birde

leslie abla ile yürü incel prograları var
çok zevkli
dene istersen

slm kızlar ben bugün açabildim neti misafirlerim vardı koşuşturmacayla geçtigünüm ben kilo verememişim 90 5 kiloyum almamışımda sevindim düzenimçok bozuk eşim izinli yemek saatlerim çok düzensiz o nedenle kilo veremedim drnin diyetinide uygulayamıyorum zaten neyse çarşambadan itibaren yine düzenimi kuracağım...kafamçokkarıştılülülülülülü

Son düzenleme:
balık kilo yapmaz ki ama o beyaz et zaten az yemişsin ben diyetisyene giderken balık yiye biliyordum günde 2 defa fln hatta öglenlerde ton balıklı göbek marul salata yapıp bi dilim kepek ekmekle yiyordum :)

hosgeldın canımm dıyetın hayırlı agzın bantlı olsun rabbım iştahını kessın mıdende mını mınnacık kalsın cıtır bı hanım ol inşallahhhhhhhhhhhhh
canımcım balık kızartma oldugu ıcın korktum ama ben super gıdıyorum allahıma bun sukur

kıslarrrr kahvaltımı yaptım bı dılım ekmek yedım sonraaaa bıtkı cayımı da içtimm
hepınıze tavsıye ederım doğa phyto slim sadece mgrs da bulunuyormus bunun bırde formu var bı bakın ıstersenız içeriginde
maydonoz yaprağı,mısır püskülü,biberiye,rezene,gül çiçeği,kiraz sapı var

amanınnn dogumdan sonra şekılden cıktım göbüş bıngıl bıngıl bıde baska yerlerım sarkarsa şekılden çıkarım ıyıce amanınn bovvvv

ya arkadaşlar bazen hergün bazen de 2 günde bir yürüyorum 45 dk enaz yinede kilo vermem zor oluyo ben daha neler yapabilirim

kafandan cıkar canım sen kılo veremıyom dedıkce sanki bırı tutuyor o kıloları
başarılar dılıyorum

hepınızı opuyorum veee guzel bı pazar dılıyorumm

sositososito kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt delikafadulden alkisalkisalkis :sm_cool: :tomato: :teytey:
hehehehehe spor yapıyommm bı durunnn

selam bayanlar :))) bugun doktorda randevum vardı persembeden beri 200 gr cık vermişim ama doktorun söyledigine göre yag oranımda azalma varmıs :) persembe günü bir randevum daha var insallah persmbeye kadar daha çok incelme olur :)))

günaydınnn bonus ben yazana kadar kaçtın sen nasılsın diektimmm
tontişlerimmmmm hepinize günaydınnnnnnn bol kalorisiz günlerrrrrr diliyorummmm ayyy 3 ay bitti 1 buçuk kilo aldım allaha şükür inşallah daha fazla almadan yapcam ben bu işiii

günaydın topikin çıtır ve zarif bayanları,
iyi bir hafta geçirmemiz dileğiyle,
Sabah 1 simit ve bitki çayı içerek güne başladım.
Bol kalorisiz günler geçirmemiz dileğiyle,
ekim2009[/ekranda şu an seni görüyorum.günaydın canım.COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…