biberleri közledikten sonra
hemen tüketceksen
içine az sıvı yag
sarımsak
tuz
bunları atıyoruz
damak zevkine göre
ama kış için saklıcaklarımızın içine azda sirke ilave ediyoruz
ama bu sene ben sevmedim sirkeyi
atmasam daha iyi olacaktı sanki bi
kşimlik vermiş
uzülme ama bende 23 yasındayım banada hep 30 gibi duruyosun diolar yada kimligimi görünce aaaa :1shok: :1shok: sen 86 lı mısın diolar klava: belkide bizi kıskanıolardır kim bilir ki ondan moralımız bozulsun die böyle diolardır
kaydirigubbakcemile3 tamam canim bundan sonra burdayim bendeeeeeeee
hadi ben evliyim çocuğumda var benim olgunluğumla seninki bir olurmu canım onlarda abartmışlar benimkilerden beter bee kötükedihüsonesee bunlar son olacak merak etme hepberaberaşacaz bunları:hulya::lepi:
ewed mahsus yapıyolar zaten ki okadarda büyük görünmüyorm benama işte hep insanın moralını bozuyolar diyetteyim deyince bile millet bi gülüo hemen ama bu sefer kimseyi güldürmücem kendime kaqrarlıyım hıh
kimseye diyetteyim şöyle böyle demek zorunda değilsinki canım yaa bunu anlıyorum hep başarısız olacağız zannediyorlar ve gerçektende hep başarısız olduk geçmişte kimseye bişey söyleme canım bu seninle ilgili çünkü kimse bilmek zorunda değil. nazar değiyor sonra kaydirigubbakcemile3takma kimseleri sakın yerimseniben
hani kim koca kıçını kaldırıpta spor yapıyokioff esıme bı haller oluyor ben dıyetteyken kıslarrr yaaa(( adam ac kalıyom dıye delı oluyor hastamıdır pastamıdır yaa bu adam
bu kez soylemedım dıyetteyım dıye ama az yedıgımı fark etmıs balık almıs barbuna da hıc dayanamam(
aksam 10 tane goturdum offf yaaa ama ekmek hic yemedım bol salata yedım haa bı de gunduz hıc bısy yememıstım kahvaltıyla duruyordum cok işim vardı kostur kostur yemek yemeyı unutmustum artık onunla tesellı edıyom kendımı gunduz nasıl olsa bısey yememıstım dıye(
bı de bısey sorucam ben spor yapamıyorum oglum var daha cok mınık bırakıp yuruse gıdemem
evde de uyanıkken bırakmıyor paçama yapısıyor uyuyokende evın işi bitmiyor
varmı hıc spor neyin yapmayan
balık kilo yapmaz ki ama o beyaz et zaten az yemişsin ben diyetisyene giderken balık yiye biliyordum günde 2 defa fln hatta öglenlerde ton balıklı göbek marul salata yapıp bi dilim kepek ekmekle yiyordum :)
hani kim koca kıçını kaldırıpta spor yapıyoki
bir kaç arkadaş
bir ara yapılıyodu ama
bu havalarda pek gitmiyo
ama sporsuzda çok kilo veren tanıdık burda
ama sıkılık için lart biliyosun
saglıklı yaşam içinde birde
leslie abla ile yürü incel prograları var
çok zevkli
dene istersen
ya arkadaşlar bazen hergün bazen de 2 günde bir yürüyorum 45 dk enaz yinede kilo vermem zor oluyo ben daha neler yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?