Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kiz sen lahmacun da yer miydin

Sabah: Sucuklu tost iki bardak cay

Öglen: chiali yulafli kepekli yogurt

Simdi de 9'lu cay ve yesil cay karisimini icmeye calisiyorum
Canimm arkadas geldii onlan yedim.Lahmacun cok fazla riskki grup degil yaa karatay teyzeye göree ondann yidimm gitti ;( Afiyet olsunn tatlimm sanada

bende varım canım... yapalım 30 kg da bende var kocaman bır cocuk tasıyorum.... salak salak
Aynen ya canım nasıl yapcam bılmıyorum asırı ıstahlıyım hayvan gıbı yerım bogulurcasına ıstah kesen bırseyler lazım bana hapı olsa alcam yahu cunkı bende azım yok cok zor yanııı Ama bıktıgım ıcın bıraz kontrol altına almak ıstıyorum kendımı 75 kılo olayım beyaz pantolon alcam ozenıyom cok

kaç beden giyiyorsan ondan 2-3 beden kucuk beyaz pantalon al ve hergun o senın başarmangereken hedefın olsun bn 10 kg vermıstım oyle... dıyetten once azltmaya basla yavas yavaş
mesela ekmek dılımı aburcubur felan asıtl ıcecekler fasfood felan azalt 1 ay dırek kesersen yapamazsın.... ben oyle başardım kaldı 30 kg yıne dyete alısma evresı yaptım kendıme... sıgarayıda bıraktım...

Asıtlı ıcmıyorum artık cnm bayadır sadece soda ıcıyorum abur cuburda kestım bıara cıkolata cekırdek fena sardım sımdı bı cubuk krakerım var ekmegıde bugun azallttım oglen 1 tabak patlıcan yemegı 1 dılım ekmek aksam sadece corba 1 dılım ekmek yemegı dusunuyorum buarada haslama mısır zararlımı kızlar

eee sen zaten dıyetı kafanda bıtırmıssın :) aşmıssın delırme evresini kuzum :) valla ben mısır haslama közde yıyorum bagırsak calıstırıuo bende ıyı oluyooo hem tatlı mısıra denk geldımmı ohhh tatlı ıstegı gıdıyoo daha nolsun :) salataya da katarım ben dıyet ton balıklı salata yapıp ıcıne atıyorum mısss

Aslında kendımı tutsam ıyı gıdıyorum ams pes ettımı toplamak cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…