Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben kalkarım cayı koyarım cay olurken yatakları toplarım sonra oglusla kahvaltı yaparız sonra evı toplarım camasırları makıneye atarım bulasıkları yıkarım supururum 3 gunde bır sılerım toz alırım tuvalet lavabo yıkarım hafta bır banyoyu ovarım ayda 1 koltukların altını sılerım haftada 1 mutfak dolap kapakları sılerım haftada bır merdıven arasını yıkarım

Valla benim sabahim 6 da basladigi için önce ayilmaya calisiyorum su saat oldu bulvardayim püfür püfür eşim piizza yicek hazir olmasini bekliyoruz.Cooookkk zalimsinn bee hayatt
Vayyt o yıycek sen bakcanmı bırı yer bırı bakar kıyamet ondan kopar arkadasım yazık sanaaaa

Kızlarrr napıyonuz hadı sıze bır konu atayım sabah kalkınca neler yaparsınız gunluk ıslerınız nelerdır ev ıslerınıze ılk nerden baslarsınız

Günlük isim bilgisayar bilgisayar bilgisayar Bazan gina gelsede artik ekranla yapisik bir hayat sürdügüm kacinilmaz Calisiyorda olsam evde de olsam bu durum degismiyor Günün 10-12 saati ekran basinda geciyor ya da okuyarak Bu yüzden cok hareketsiz bir hayatim var ve bu beni zaman zaman sinir ediyor Ev islerinden yana sansliyim Kizim yetisiyor sagolsun Yemek ve camasir bende temizlik ve mutfagi toplamak falan onda Oradan kurtariyorum biraz

Oyyy oyyy kıyamam sana tamam sen olmussun bukadar dayandıysan helall sana yuru beeeeee

Valla pizza ya da direndiysen helal sana bacim Hakkatten olmussun sen

Günaydınlar canlarim nasilsiniz Sabah menüm cirtme ( haslanmis yumurta sogan )2 kk peynir 4 dlm sck 4 dilim ekmek 3 bardak çay valla pazar kaçamağım oldu .Ailemle olunca yapmam dedim.Lakin gitti bugun kacamagim oslun Ayluh88 valla gece bayagi zorlandim.Ama ucundann dahii yemedim.75 dakika yürüyüşüm dün yaptigim.

DelyDoly dogrusu tebrik ediyorum ben pizzaya direnemiyorum cocuklar yedigi zaman

Bildigim kadariyla sen hafta ici uzun calisiyorsun Sporu sabahtan mi yapiyorsun aksam mi?

Yoksa ise mi yürüyerek gidip geliyorsun?
İşe bazen yürüyerek gidip geliyorum.Gün içerisi sirket isleri yürüyerek yanii olabildigince hareket ediyorum.Aksamlari da yapiyordum.Anneme gelen giden şimdilik aksamlari yapamiyorum.

Ben de bir düzene oturtayim yarindan itibaren diye düsünüyorum ama nasil yapsam bilemedim Ise yürüyerek gidemem mesafe baya var cok vakit alir bir de terlerim gün boyu huzursuz olurum

Aksamlari yedide gelince yemek yap ye et derken gec olacak yemekten hemen sonra da spor yapilmaz en az bir saat beklemek lazim saat 9'dan sonra benden bir hayir gelmez
Sabah 6'da kalkip mi yapsam diye düsünüyorum ama o saatte ayilip spor yapacak motivasyonu bulmak da zor yau

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…