Helall canim bakk görcen faydasini gunde 3 bardak fazla icme amaHımmm tmm cnm sagolasınn yesıl cay favorım suan lımonlu lımonlu
Tmm herseyın fazlası zararHelall canim bakk görcen faydasini gunde 3 bardak fazla icme ama
Valla benim sabahim 6 da basladigi için önce ayilmaya calisiyorumMaksat muhabbet olsun
Vayyt o yıycek sen bakcanmı bırı yer bırı bakar kıyamet ondan kopar arkadasım yazık sanaaaaValla benim sabahim 6 da basladigi için önce ayilmaya calisiyorumsu saat oldu bulvardayim püfür püfür eşim piizza yicek hazir olmasini bekliyoruz.Cooookkk zalimsinn bee hayatt
Heee valla tatlimm bakiyorumm sporum olmus bugün 1 saat üzeri onu yakamam valla saglam yiyorr dedimm yaa çok zalim hayattVayyt o yıycek sen bakcanmı bırı yer bırı bakar kıyamet ondan kopar arkadasım yazık sanaaaa
Oyyy oyyy kıyamam sana tamam sen olmussun bukadar dayandıysan helall sana yuru beeeeeeHeee valla tatlimm bakiyorumm sporum olmus bugün 1 saat üzeri onu yakamam valla saglam yiyorr dedimm yaa çok zalim hayatt
Kızlarrr napıyonuz hadı sıze bır konu atayım sabah kalkınca neler yaparsınız gunluk ıslerınız nelerdır ev ıslerınıze ılk nerden baslarsınız
Oyyy oyyy kıyamam sana tamam sen olmussun bukadar dayandıysan helall sana yuru beeeeee
İşe bazen yürüyerek gidip geliyorum.Gün içerisi sirket isleri yürüyerek yanii olabildigince hareket ediyorum.Aksamlari da yapiyordum.Anneme gelen giden şimdilik aksamlari yapamiyorum.DelyDoly dogrusu tebrik ediyorum ben pizzaya direnemiyorum cocuklar yedigi zaman
Bildigim kadariyla sen hafta ici uzun calisiyorsun Sporu sabahtan mi yapiyorsun aksam mi?
Yoksa ise mi yürüyerek gidip geliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?