Hergun bu soruyu dusunmek ınsanı yoruyorakşam ne yemek yapıcaksınız hatunlar fikir verin hele :) dıyetınden olsun kg yapmasın ama full doyursun modunda
Hergun bu soruyu dusunmek ınsanı yoruyor
Onu yapanı allah affetmesin inşallah küçücük bebeğe bunu yapanı rabbım affetmesın9 aylık bebeğe istismar ı mi diyorsun
Bızım evde bırtek koca bebeğim secıypr esım yanı oglum kayınvalıdem ne koyarsam yerlerYoruyor ne demek bazan cileden cikartiyor hele ki evde yemek secen cocuklar varsa
Evet kılo kılo bu kılolar bızı mahvedıyovalla şaka maka vermem lazım anne olmak ıstıyorum ben bu pıs kg lar etkılıoo gebe kalmayı bırde 100 kg la hamıle kalırsam vay halıme 130 la dogururum herhalde
Bızde gıdıcez mahallecek ısten cıkınca bıkac gune denıze pıknıkte yapcaz ohh mısssdTatlım ben annemin litrelik ölçü kapı var ondan yapıyorum küçük olursa tasar çırpıcıyla çırpıp içiyorumm .
Aynenn şimdii bir es ess marşııCanımmm benideee götürr denizeeeeee kızz bir deniz fotosuu at barii yaaaa
Iyız cnm sen nasılsın
Diyet ıle ılgılı seyler arastırıyorum netten dogru yanlıs ne varsa aklımda bakıyorum
Misafilrkteyim tatlim sadece çay keyfiiIyız cnm sen nasılsın
Hadii bakalimm tatlimm hayırlı olsun yeni işin Allah utandirmasin inşallah temelli kalirsin.Dualarim seninlee olacakk inşallah deneme suresinden sonra temelli kalirsin.Valla ben cok heyecanliyim pazartesi is basi yapicam diye Alti hafta da böyle diken üstünde olucam onaylanana kadar Uyuyamiyorum iki gecedir
Aslinda baya kendimi tutuyorum yoksa bu stresle basa cikmak icin kendimi tatliya vurasim geliyor
Ama kacamak yapmadim cok sükür hala
Afiyet olsun cnmMisafilrkteyim tatlim sadece çay keyfii
Rabbim gönlüne göre versin cnm inşallah işin rastgiderValla ben cok heyecanliyim pazartesi is basi yapicam diye Alti hafta da böyle diken üstünde olucam onaylanana kadar Uyuyamiyorum iki gecedir
Aslinda baya kendimi tutuyorum yoksa bu stresle basa cikmak icin kendimi tatliya vurasim geliyor
Ama kacamak yapmadim cok sükür hala
Evet böyle bakınca neler neler dıyorum yaparım başarırım baslıyorum ama bıgun sıkılıp pes edıyorumÖyle oluyor zaten Bir kararlilik bir azimle her seyi okuyor insan Acaba bende yapabilir miyim diye kendine soruyor Ama bende zamanla ilk motivasyon düsüyor okuduklarimin yarisini bile hayatima geciremiyorum
Kizz yemekleri azar azar kessen ekmegi tam bugdaya ve sabahlara cevirsen hayluu haylii verirsin kizz 2 kg neykiii..Kızlar ben ayda 2 kilo vermek istıyorum bana uygun bı lıste solermısınız ya ev hanımıyım mesela ev ıslerımız hareketımız bellı benım aklım cok karısık mesela aabah kahvaltı tamam ama oglen ve aksamları sasırıyorum
Aksam yemeklerınde hıc ekmek yemıyım dımı cnm ekmeksız yıyım bıde az tmm bakalımKizz yemekleri azar azar kessen ekmegi tam bugdaya ve sabahlara cevirsen hayluu haylii verirsin kizz 2 kg neykiii..
Kizz ekmegi sadece kahvaltı da yee ve öğün menulerini tabaklarini küçült bol suu ve yesilcayyAksam yemeklerınde hıc ekmek yemıyım dımı cnm ekmeksız yıyım bıde az tmm bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?