Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bızde gıdıcez mahallecek ısten cıkınca bıkac gune denıze pıknıkte yapcaz ohh mısssd

Valla ben cok heyecanliyim pazartesi is basi yapicam diye Alti hafta da böyle diken üstünde olucam onaylanana kadar Uyuyamiyorum iki gecedir

Aslinda baya kendimi tutuyorum yoksa bu stresle basa cikmak icin kendimi tatliya vurasim geliyor
Ama kacamak yapmadim cok sükür hala

Diyet ıle ılgılı seyler arastırıyorum netten dogru yanlıs ne varsa aklımda bakıyorum

Öyle oluyor zaten Bir kararlilik bir azimle her seyi okuyor insan Acaba bende yapabilir miyim diye kendine soruyor Ama bende zamanla ilk motivasyon düsüyor okuduklarimin yarisini bile hayatima geciremiyorum

Hadii bakalimm tatlimm hayırlı olsun yeni işin Allah utandirmasin inşallah temelli kalirsin.Dualarim seninlee olacakk inşallah deneme suresinden sonra temelli kalirsin.

Rabbim gönlüne göre versin cnm inşallah işin rastgider

Öyle oluyor zaten Bir kararlilik bir azimle her seyi okuyor insan Acaba bende yapabilir miyim diye kendine soruyor Ama bende zamanla ilk motivasyon düsüyor okuduklarimin yarisini bile hayatima geciremiyorum
Evet böyle bakınca neler neler dıyorum yaparım başarırım baslıyorum ama bıgun sıkılıp pes edıyorum

Kızlar ben ayda 2 kilo vermek istıyorum bana uygun bı lıste solermısınız ya ev hanımıyım mesela ev ıslerımız hareketımız bellı benım aklım cok karısık mesela aabah kahvaltı tamam ama oglen ve aksamları sasırıyorum

Kizz yemekleri azar azar kessen ekmegi tam bugdaya ve sabahlara cevirsen hayluu haylii verirsin kizz 2 kg neykiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…