Afiyet olsun canimm evett senden saglamm sporlar bekliyorumm artikkGunaydınlar kahvaltım 2 dılım ekmek 1 yumurtadan omlet 3 cay kasıgı recel bır kupa sekersız cay recelı mecbur yedım cok halsızım nazarmı var hastamıyım bılmıyorum bu aksam sıkı bı spor yapcam vucudum dınclessın
Hayirdir canim gecmis olsun dikkat et kendimne neyin varTünaydın kızlar dün bildirim yapamadım rahatsızım bugünde daha bişi yiyemedim birazdan kendime tam buğday ekmeğine tost yapıcam yanında domates salatalık falan yicem:)
Aynen cnm vucut salıyo kendını nefesım daralıyor cok zor nefes alıyorum nazardanmı kılodanmı bılmıyorum ama artık spor sart hergun yarım saatAfiyet olsun canimm evett senden saglamm sporlar bekliyorumm artikk
Aynen cnm vucut salıyo kendını nefesım daralıyor cok zor nefes alıyorum nazardanmı kılodanmı bılmıyorum ama artık spor sart hergun yarım saat
Hayirdir canim gecmis olsun dikkat et kendimne neyin var
Günaydın canımm yoo gayette iyi bir menun olmuş afiyett olsunnKahvalti: 2 yumurta mozerella 6 zeytin 2 dilim pastirma 1 cay kasigi bal 3 dilim ekmek
Bugün ne zaman öglen yiyecegim belli degil diye kahvaltiya yüklendim biraz
Günaydınn afiyet olsunn canımmmGünaydın bayanlar :) herkese iyi haftalar diliyorum:)
Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri
Domates- salatalık
Zeytin
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 bardak yeşil çay
günaydın canım :)Kahvalti: 2 yumurta mozerella 6 zeytin 2 dilim pastirma 1 cay kasigi bal 3 dilim ekmek
Bugün ne zaman öglen yiyecegim belli degil diye kahvaltiya yüklendim biraz
günaydın canım :)
bugün işe başlıyordun sanırım kolay gelsin şimdiden :)
her gün kahvaltın böyle olursa şahane olur cidden
ben de hiç yiyemezdim sabahları ama alıştım şu an , alışırsın belki :)Evet yoldayim baya heyecanliyim Elemanlarin cogu benden genc Hatta yakusuklu patronlarim bile benden genc
Hayata ne kadar gec kalmisim yau Hep kocam olacak o hayirsiz yüzünden
Acikcasi ben sabah bu saatlerde fazla yiyemiyorum yani bana cok geldi ama öglenleri hafif gecistirecegim icin ancak dayanirim aksama kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?