- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
çalışma saatine bayıldım
bizim 8-5bir an sen yazınca acaba ben de sabah yapabilir miyim dedim de heralde 4.30 da falan kalkmam lazım
Hakkaten o ne öyle Yol da var o da kesin sürüyordur Allah yardimcin olsunBennn daha çok bayıldımmBenim 8-7 saatlerim valla iyimiş ben tam modern köle
öğle yemeği: yoğurt + yulaf kepeği + chia + goji berry karışımımı
Alirim bi helvaniAllah cezamı verecek..bütün gün canım çok çekti am bi türlü oğlumdan fırsat bulup yapamadığım un helvasını bu saatte yapmış ve yemiş bulunmaktayım..
Alirim bi helvaniafiyet olsun.
Aleyküm selam hayriyecimSelamun aleykum canlarim
Kosturmali zor gunler geciriyorum oglumu merak etmissiniz cok sagolun burdaki dr sorun yok gibi gorunuyor ama birde cocuk norolog gorsun dedi biz dr ararken babam rahatsizlandi bobreginde 45 tane tas varmis bobrek gidebilir dedi dr adanada ameliyat oldu sukur basarılı gecti ameliyatı simdi iyi bugun oraya gidicez yani anlayacaginiz cok kosturmali telasli gimlerdeyim rabbim beterinden saklasin
Sizlerde iyisinizdir insallah gecmis yapamadim yakinda donucem insallah opuyorum hepiniz
Selamun aleykum canlarim
Kosturmali zor gunler geciriyorum oglumu merak etmissiniz cok sagolun burdaki dr sorun yok gibi gorunuyor ama birde cocuk norolog gorsun dedi biz dr ararken babam rahatsizlandi bobreginde 45 tane tas varmis bobrek gidebilir dedi dr adanada ameliyat oldu sukur basarılı gecti ameliyatı simdi iyi bugun oraya gidicez yani anlayacaginiz cok kosturmali telasli gimlerdeyim rabbim beterinden saklasin
Sizlerde iyisinizdir insallah gecmis yapamadim yakinda donucem insallah opuyorum hepiniz
Burada iyi calisma saatleri Güven merkezli ama ne zaman bitecegi belli olmayan fazla mesai riski de var 10' da eve gittigim de olmustur
He he kalk 04:30'da horozlar bilem ötmeden
Hakkaten o ne öyle Yol da var o da kesin sürüyordur Allah yardimcin olsun
Tipkisinin aynisini yemisiz be hatun
Beni de kendine benzettin
çook geçmiş olsun , oğlunun iyi olmasına çok sevindim :))Selamun aleykum canlarim
Günaydınnn afiyet olsun tatlım maşallah dün bayağı gezmişsingünaydıııııınnnn
dün akşam gittik hastaneye ayy nasıl tatlıydı bebek .Allah isteyenlere nasip etsin
sonra da bir arkadaşımızın doğum gününü atlamışız affettirmek için pastamızı alıp gittik
haliyle akşam yemek falan da yalan olunca ufak bir dilim pasta yedim
kahvaltı : yulf kepeğinden krep yaptım . içine peynir ve hindi füme koyup sardım . yanında da kahve
günaydın canımmGünaydınnn afiyet olsun tatlım maşallah dün bayağı gezmişsinRabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin minnakk minnak bebişler kız mı erkek mi minnak kuzucuk
Hahahhaa Allah seniii kanguru gibi koynunda saklan galiiigünaydın canımm
erkekti , fb takımını da giymişdoğuştan fanatik yapmış babası .
nasıl etkilendiysem rüyamda bebeğim olduğunu gördüm , babannem alıp akraba ziyaretine götürmüş bütün evi ayağa kaldırmışımçocuğum olursa kmseye vermem heralde
Yoo gayet iyii canım menulerin acaba tahlil felan mı yaptırsan.Amaa sakınn pes etmeee bende de ara araa durma oldu.Ya hatunlar kafayi yiyecem diyetin ücüncü haftasindayim gayet dikkat ediyorum spor da yapiyorum tartiya hic yansimiyor bir 102 gösteriyor bi 101.4 öbürgün 103
Nerede hata yapiyorum?
Menulerimi paylasiyorum hatam var mi?
Yoo gayet iyii canım menulerin acaba tahlil felan mı yaptırsan.Amaa sakınn pes etmeee bende de ara araa durma oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?