Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çalışma saatine bayıldım
bizim 8-5 bir an sen yazınca acaba ben de sabah yapabilir miyim dedim de heralde 4.30 da falan kalkmam lazım

Burada iyi calisma saatleri Güven merkezli ama ne zaman bitecegi belli olmayan fazla mesai riski de var 10' da eve gittigim de olmustur

He he kalk 04:30'da horozlar bilem ötmeden

Bennn daha çok bayıldımm Benim 8-7 saatlerim valla iyimiş ben tam modern köle
Hakkaten o ne öyle Yol da var o da kesin sürüyordur Allah yardimcin olsun

öğle yemeği: yoğurt + yulaf kepeği + chia + goji berry karışımımı

Tipkisinin aynisini yemisiz be hatun
Beni de kendine benzettin

Selamun aleykum canlarim
Kosturmali zor gunler geciriyorum oglumu merak etmissiniz cok sagolun burdaki dr sorun yok gibi gorunuyor ama birde cocuk norolog gorsun dedi biz dr ararken babam rahatsizlandi bobreginde 45 tane tas varmis bobrek gidebilir dedi dr adanada ameliyat oldu sukur basarılı gecti ameliyatı simdi iyi bugun oraya gidicez yani anlayacaginiz cok kosturmali telasli gimlerdeyim rabbim beterinden saklasin
Sizlerde iyisinizdir insallah gecmis yapamadim yakinda donucem insallah opuyorum hepiniz

Aleyküm selam hayriyecim
Babana acil şifalar dilerim
Oğlun için sevindim bişey yoktur ama sen yine de göster bakalım tekrar
Kolay gelsin Allah a emanet ol

Cok cok gecmis olsun hayriyecim allah kolaylik versin.
Merak ettik gelmeyince tekrar goster bakalim tedbir bizden takdir allahtan.

hakikaten valla , bi de kepekten krep ekmek falan yaptın mı tamamdır

çook geçmiş olsun , oğlunun iyi olmasına çok sevindim :))

günaydıııııınnnn

dün akşam gittik hastaneye ayy nasıl tatlıydı bebek .Allah isteyenlere nasip etsin
sonra da bir arkadaşımızın doğum gününü atlamışız affettirmek için pastamızı alıp gittik
haliyle akşam yemek falan da yalan olunca ufak bir dilim pasta yedim

kahvaltı : yulf kepeğinden krep yaptım . içine peynir ve hindi füme koyup sardım . yanında da kahve

Günaydınnn afiyet olsun tatlım maşallah dün bayağı gezmişsin Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin minnakk minnak bebişler kız mı erkek mi minnak kuzucuk

Günaydınnn afiyet olsun tatlım maşallah dün bayağı gezmişsin Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin minnakk minnak bebişler kız mı erkek mi minnak kuzucuk
günaydın canımm
erkekti , fb takımını da giymiş doğuştan fanatik yapmış babası .
nasıl etkilendiysem rüyamda bebeğim olduğunu gördüm , babannem alıp akraba ziyaretine götürmüş bütün evi ayağa kaldırmışım çocuğum olursa kmseye vermem heralde

Hahahhaa Allah seniii kanguru gibi koynunda saklan galiii Rabbim hayırlı zamanda bizlerede nasip etsin canım inşallah valla bende vermemm herhall kucagımdan dahi indirememmm.Vayyy yavruu kanaryaa heyy maşllah Rabbim sağlıklı sıhhatli ömür nasip etsin.

Ya hatunlar kafayi yiyecem diyetin ücüncü haftasindayim gayet dikkat ediyorum spor da yapiyorum tartiya hic yansimiyor bir 102 gösteriyor bi 101.4 öbürgün 103
Nerede hata yapiyorum?
Menulerimi paylasiyorum hatam var mi?
Yoo gayet iyii canım menulerin acaba tahlil felan mı yaptırsan.Amaa sakınn pes etmeee bende de ara araa durma oldu.

Yoo gayet iyii canım menulerin acaba tahlil felan mı yaptırsan.Amaa sakınn pes etmeee bende de ara araa durma oldu.

Normalde ilk haftalarda daha fazla gitmez mi?
Ben de durmuyor bir artiyor bir azaliyor
Tiroid var ama ilacimi aliyorum
Burada kac kez doktora gittim zayiflama konusunu cok ciddiye almiyorlar
Saglikli beslen spor yap verirsin deyip gönderiyorlar
Ama ben bu otuz kiloyu cok yedigim icin degil
kortizon ve antidepresanlar yüzünden aldim
Bilmiyorum metabolizmami bunlar mi yavaslatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…