Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızoar fikirlerinize ihtiyacım var
okuyun yazdıklarımı bekliyorum ne diceksiniz

ya kızlarr canım çok sıkkın
bana bi şey iyim
akıl verin kafayı yicemmm
şimdi bir kızım var gören maşallah prenses bunu nasıl yetiştirdiniz
ne kadar efendi sayglı der
dogdu dogalı öyle nazik
kibar
efendi
özür diler teşekkür ederr

birde oglum var tam aksii
kabaa yaramazz dogru öküzz
şi,mdi bu oglum beni dellendiriyo
evin duvarını yazmış
oturdum konuştum yapma oglum
kagıt yazılır bilmem ne anlattım
gitmiş bahçe duvarını yazmış
yapma dedim
yeri yazmış
yapma dedim
halıyı yazmış
kalemi bırakmış bgugunde ruj la yazmış...
sobalı bizim ew
soba yanarken üstüne kalem atmış
yapma dedim
prtakal suyu dökmüş
olmadı yanan sobanın üstüne işemiş

ya ablasından çok ilgi sevgi görür öyleki dışardan gören bir insan
ya bu çocuklar arası babası ayrım yapıyo diyecek kadar
ne istese olur
babası aşırı düşkün
hiç dövemeidm dövme taraftarı deyilim
ama yandan yandan geliyorrr banaa
şimdi konuşuyorum oda üzülüyorr korkuyorr aglıyorr
ama gene yapıyorrrrrrr
şimdi gece uyudu bende bez baglıcam
iç çamaşırının içinden kuru kalem boyalarından varya ondan çıkıyo
bu 2 oldu geçen bidaha olmuşuu
valla çok moralim buzkkk
sıpa anasınıfına gidiyo

acaba diyorum böyle tuhaf şeyler yapmaya ilerleyen yıllardada devamederse ne olurya
ya sorunlu bi genç olursa
off sıkılıyorum daralıyorum valla
önlemi varmı çaresi varmı acaba
bi kursa gitcektim açevin açtıgı
anadaa sorunlar yaşadım
iyicee dellenmek üzereyim
çok moralim sıfır oldu bi anda

Canım Allah yardımcınız olsun;hastalarınıza şifalar versin inşallah....Beyin ameliyatı deyince içim cız etti..Anacığımda beyin kanamasından ameliyat olmuştu 20 yıl önce ,Çok zor günlerdi;bilirim;ama geçiyor Rabbim güzel yazılar yazmış olsun inşallah....
Sen nasıl istersen öyle olsun hayatım.Bence istediğin zaman tartıl.stres çok negatif etkiliyor insanı;ama lütfen kilo almamaya çalışBu kadar emeğini zayii etme sakın.Çok üzülürüz.Kendine dikkat et,iyi bak ve topiği ihmal etme arada gel olurmu.BENDE SENİ SEVİYORUM CANIM..ŞenizŞenizŞeniz

citol'cüm tam çıkıyodum mesajını görünce cevap yazmak istedim..

Kızlar ve erkekler çok farklı benimde büyüğüm kız biliyosun..yapıcak bişey yok..:))

Bez bağlıyorum diyosun,altınımı ıslatıyor..?? Eğer her gece ıslatıyorsa Onun için doktora götürmelisin bence..

Boya kalemlerini kiloduna saklaması için hemen endişelenme,etrafı boyadığı için senden saklamıştır belki..

Ayrıca duvar dahil olur olmadık yerleri boyamak,çizmek çocukların en sevdiği muzurlukların başında gelir..

Açevin kursuna vaktin varsa git derim,çok faydası olucaktır..

Birde naçizane önerim çocuk konusunda eşinle özellikle çocukların yanında hemfikir olmanız..

Moralini bozma sana kolay gelsin ve iyi geceler..:))

ay bugun napacagımı bilemedim
artık en son dedimkii
hiç bişey içinde kalmasınn dök kırr sı...ç ewe dedim
o sıraa o kadar mahsun bir tavırda gögsüme yattaa özür iliyo bidaha yapmıcam falan
bende böyle diyince gülüyorumda artık sinirler yıprandı yaa
kafayı kaldırdı bana baktı ve hareket şuu nerden başlayım sı...çmayaa bak yaparımm dedii

Hayatım bu kadar darlanma.Çocuk işte adı üzerinde.Ben çocukluğunda bir canavar milletin yaka silktiği nice çocuklar bilirim şimdi parmakla gösterilen insanlar oldular.

Amcamın oğlu çocukken aman dikkat et oğlum prizleri elleme dedikçe saç tokası bulup sokardı.En uslu durduğu günlerde bizim balkon demirlerinin üzerinden toplardık.Bu yaramaz şimdi koca adam tabii.İst.Teknik Üniversitesini bitirdi.Avusturyada master ve doktora yaptı ve şimdi Viyana da önemli bir bankanın bilgisayar sisteminin yöneticilerinden.

Bende pek sağlam bir çocuk değildim laf aramızda.Herkes birşeylerle uğraşırken banyoya girer yüzümü babamın traş sabunuyla köpükleyip traş olmaya kalkardım.Annem yakaladı da bu gün bıyıklı sakallı olmaktan kurtuldum.
Mahallenin erkek çocuklarıyla inşaatlara çıkıp bakalım 2 ci kattan atlayabilecekmiyiz diye denerken annemi ciyak ciyak bağırtırdım.

Şimdi düşünüyorumda çalışan ve çok sert bir anne,çok yumuşak ve bana kraliçeymişim gibi davranan bir büyükanneyle büyüdüm.Bu yaramazlıklarla bir şeyler anlatmaya çalışıyordum galiba....

Senin oğlanda kızının zerafetinin ve terbiyesinin övülmesinden ve kendisininde takdir edilmek isteğinden kendini böyle ifade etmeye çalışıyor olabilirmi acaba...
Çocuk sahibi arkadaşlar seni daha iyi aydınlatır ama asla moralini bozma yaramaz çocuk ilerde uyumsuz ve dengesiz olacak diye bir kural yok hatta insanı şaşırtacak derecede beyefendi olabiliyorlar.
Öptüm canım...a.s.a.s.

:roflol::roflol::roflol:

ayy su serptin içime
sizlerin sölice herşey benim için önemlii
yena bende çok gülüyorumya:roflol:
ama gülerken aglamakta gelmiyo deyil arada akannehir

YENACIĞIM;
İyiyim tatlım.Sen de iyisin umarım.
Diyetin iyi gidiyor.İzliyorum seni canım belki feyz alırda kendime gelirim diye,ama gayretteyim.Şeniz

Canım,iltifat ediyosun asla senin kadar iradeli değilim..

Sen yavaş çalışan metabolizmanla bile süpersin..

Artık ben dahil hepimiz gayret edelim..Çok açık verdik..:)

Öpüyorum hepinizi..
opuyorumnanaktan

Canım,iltifat ediyosun asla senin kadar iradeli değilim..

Sen yavaş çalışan metabolizmanla bile süpersin..

Artık ben dahil hepimiz gayret edelim..Çok açık verdik..:)

Öpüyorum hepinizi..
opuyorumnanaktan

İrade mi????? Bu ara görüşmüyoruz kendisiyle canım;ama ilişkiyi tam koparmadık...
Yinede çok teşekkürler bana moral verdin sağol.İnşallah sabah 1-1,5 kilo eksik çıkarsın.AMİİİİİN.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gelmem mi ablaaa geldim bileeee sadece bu hafta kendime izin veriyom ve beynimi şartlandırıyom pazartesiden itibaren toparlan yoksa ben toparlıcam seni die klava:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kısss çitolllllll paniklemeeeee yaramaz olmayan çocuğa çocukmu derim bennnnnnn senin çocuk tam fırlama demekkk hanımını çok sevicek galiba küçükken yaramaz çocuklar büyüdüklerinde çok uysal olurmuş :):):) bi bak bakalım eğer sorunu çözemezsen benim hocalar var facedeee bi kaç site öneririm sanaa ordanda okursunnnn :):):)

Son düzenleme:

ablammmm irade dedin dimiii yaaa benimkide bu aralar pek uğramıyoooo olmadı bana yolla bi güzel yolayım ben onu stress atmaya ihtiyacım var zaten kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

ablammmm irade dedin dimiii yaaa benimkide bu aralar pek uğramıyoooo olmadı bana yolla bi güzel yolayım ben onu stress atmaya ihtiyacım var zaten kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

Vallahi çok iyi olur.Uzun zamandır yolunmadı zaten bu aralar kaşınıyor Seçil beni bir yolsa diye.

ben de bunu bir yerde gördüm diyordum delikafadulden

herkes kızını övüyormuş, maşallah ...buda oğlunun ilgi çekme yöntemi düzeltebilirsin ama zaman ve sabır lazım, bir daha duvarı boyadığında iki bez al birini onun eline ver beraber silin, bir daha yaptığında hiç kızma ama sen silme sadece o silsin, sen sinirlendikçe o ilgilenme olarak alıyor, zaten çok ilgilisiniz tamam ama o daha göze batmak istiyor dövseniz bile o daha çok yapar tek çare sabır ve tepki vermemek, istersen bir de psikiyatra sor, ne yapman gerektiğini onlar daha iyi bilir.. valla benim oğluş 2 yaşındayken omo kadınlar külubüne üye olmuştum onların çocuk psik. arayıp sorardım etraftan verilen öneriler her zaman doğru olmaz işin uzmanına danışmak her zaman daha sağlıklı olur..allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…