Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

CİTOL merhaba arkadaşım
benzer sorunları farklı sekıllerde yasayan bır anne olarak sana sunu soylemek ıstıyorum
oğlunun evde ıtemedıgı yada yapılmasından hoslanmadıgı bırşeyler var ve onlara tepkısını bu sekılde verıyor. o yuzden o uzuluyor ve sızı üzmek istiyor.
ben kızımda farklı versıyonunu yaşadım kızım su anda 20 yasında babasıyle sorunlarımız vardı evlılıgın 4 yılında kavgalar anlaşmazlıklar baslamıstı ve kızım o zaman hırcınlaştı kalemle cızmelerın yanı sıra gece altını ıslatmaya başladı ne yapsak olmadı pedagoga göturduk ozaman ben bankada çalışıyorum ve anneanesı bakıyordu pedagog bununla yalnız ve benımle beraber ıkılı olark ayr ayrı konustu ve ona evımınızın resmını cız bana dedı çizdiği ev anneanesının evıydı ve evde anneanne dede kızım ve ben annesı insan fıgurlerıyle resmedılmıs ama baba yoktu dr sordu baban nerde ben dedım brası bızım ev degılkı bızım evımız altkatta degıl en ustteyız dedıkı ben o evı sevmıyorum burayı sevıyorum cunku o evde sen aglıyorsun sureklı bu evde babam yok daha ıyı burayı sevıyorum ben babam olmazsa o evıde cızebılırım dr neden babanı cizmedın dıye üsteledı ve dedıgı o çok kötü ben onu cezalandırdım...şaşımıs kalmıstık çoçuklar öyle güzel gözlemlıyorlarkı herşeyı belkıde bızım anlamıyor dedıgımız en ufak bır seyı bıle kendınce yorumluyor. zaten babasından kızım 8 yasındaykende ayrıldık ve kızım cok düzeldı o hırcın çocuk gıttı sakın ılıman derslerınde basarılı bır kız geldı. şuan benım ıkıncı evlılıgım allaha şükür problemsız gıdıyor .ve oğlumu dünyaya getırdım onunla hayata yenıden başladım.bıraz uzun oldu ama arkadaslar örnek olabılır dıye citol sana belkı bır yol gösterır dıye anlattım.
sevgıler

günaydın arkadaşlar ben akşam konuyu kaçırmışım bende de var küçük bir yaramaz kızım var 2.5 yaşında laftan anlamıyo onun yaşıtındakileri ve küçüklere vuruyo saçını asılıyo oyuncaklarını kıskanıyo hiç durmayan çok hareketli bir bebek ne yapcam bilmiyorum babasıyla biz çok seviyoruz üstüne titriyoruz inanın evden dışarı çıkamıyorum geceleri saat 1 00 de yatıyo banada akıl verin neler yapabilirim.....klava:klava:klava:

Günaydın kızlar,
sohbetleri kaçırmışım ben ....

seçilll hoşgeldin çok uzaklaşma sakın haaaa.......
Allah kolaylık sabır versin sizlere ve hastalara da şifa canım...

saol yenacım ya
inan bu konuda depresyondayım
acevin kursuna yazılcaktımm ama
konu açtım bi bakk neden gidemiyorumm http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/336096-kayinvalide.html
citoll okudum kıs Allah yardımcın olsun bacım ...

merhaba kızlarrr nasılsınız akşam yeğenimin doğumgünü vardı ve benn 1 çatal pasta minik 1 dilim börekle yetinerek akşamı geçirdim kendime şaştım :1shok::1shoklucak galiba gidecek bu kilolar seçilcim çok geçmiş olsun çitolüm okudum canım Allah yardımcın olsun mesafeyi baştan koyacaktın 8 sene sonra ne yapsan olmaz :teselli:

yolla faceden msj olarak hepsini bekliyorum bak
ya biz eşimle çok iyi anlaşırızz
öyle sorunlar yok şükürr
ama baba oglan okadar düşkünlerki birbirlerinee
baba oglan bir araya geldimi herkesi silerlerr kaydirigubbakcemile3
6 yaşındaki sıpa babsına diyoki
kalbimde taşıyorum seni kelebek gibi babacım heryerde
benide kum torbası gibi taşıyomuşş:roflol:
babası gidincede diyoki
onun yanında öle demek zorundayım kıskanıyo anne
aslında senide melek gibi taşıyorumakannehir
daha 2 ymiş kızz her şeyi yeni keşvediyoo
saol bacım

citolcuğum öyle deme çok zor oluyo hareketli bir çocukla uğraşması nere gidersek gidelim durmuyo akşamları babamız yorgun geliyo adamı yere yatırıp sırtında geziniyo yeme problemimiz var birde ne yapcam bu konuda yemek yemiyo pek arsı yok zorla kandırarak yediriyorumiştah şuruplarının bir faydasını görmedik 12 kilo geliyo yaşına göre çok düşük bi anasına bak birde kızınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepinizeeee tşk ederimmm

heyyyyyyyyyy topiccccccc uyuyonuzmu halaaaaaaaaaaaaa kalkın bea öğlen olduuuuuuuu göbek atıppp yağ eriticekkk kahvaltı ara öğün veee öğlee yemeği iştimasııııııııııııııııııııı alooooooooooooooooooooooo valla alıcam sopamı elimeee nirrrrrrrdeeeeeeeeee bu millettttttttttt nirdeeeeeeeee bu topiccccccc beyzaaa ablaaaaaaa huuuuuuuuuuuuu toparlanın bakalımmmmmmmmm

benim kızımda herşeyi yemezz
oda kibar
kilosu normal zayıf deyil ama
kilolu deyil
valla yemesinide istemem yaa
bak ben neler çekiyorum
ne çocuklar gördümm bir deri bir kemikk
dalyan gibi sülün gibi oluyolar büyüyünce
biz yedirerekk hormonları ile oynuyo
sonra versin diye senelerde ugraşcak üzülcek çocuklarr

Selam arkadaşlar,yarım saat evel yaşadığım korkunç olayı hemen size anlatmak istedim..

Balkonda çamaşır asıyorum,bebek ağlaması ve bir kadının bağırmasını duydum..Önde bebek pusetini süren muhtemelen anneanne arkada hoş,zarif bayan kucağında minicik bebek,maksimum 8 aylık falandır..

nasıl bağırıyor biliyomusunuz sus artık,kucağımdasın işte manyak..Bunu o küçücük meleğe söylüyor hemde sokak ortasında bağıra bağıra..

bende bakıyorum hani beni görünce utanır belki bağırmaz..Ayy bi baktım bıraktığı bebeği yere yürü anne yeter artık kucağımda bile durmuyo deyip yürümeye başladı..

yaşlı kadında al kızım yazık bak nasıl anlıyor günah falan dedi..Valla bıktım artık geri zekalı diyip çığırıyo yine..

Dayanamadım artık..siz naaptığınız zannediyosunuz ya yazık değilmi dedim,bu ne öfke böyle..

Döndü bana sanane ya,sen kimsin o benim çocuğum..ıyide dedim,çocuğuna nasıl böyle davranabilirsin,nasıl böyle acımasız olabilirsin dememle..

Çıldırdı iyice, bana baksana sen entel dantel konuşmayı bırak bak işine sen..ağzını burnunu yırtarım dedi bana..

Hemen polisi arıyorum görürsün dedim,içeri girdim..tabii hemen vınladılar..

Şu an feci titriyorum..Biz ne ara böyle manyak bir toplum olduk..

Gözümün önünden gitmiyor yumak kadar bebeğin asfaltın üstünde oturuşu,ağlaması..(

arkadaşlar sizler nerdesiniz nasıl gidiyo diyetler sabırsızlanıyorum tartılmak için sanki verdim gibi
geliyo ya şey dicem aranızda varmı ballı sirkeli su karışımı için ben cuma günü bir hafta olcak başlayalı

ayyy okuyunca ürperdim ya nasıl insanlık bu onun o bebeğe sahip olmaya hakkı yok ya yok onun gibi insanları kınıyorum sanada geçmiş olsun canımmmm:sinifsinif::sinifsinif:

YENA'm biz böyle bir toplum olmuşuz maalesef.
Allah iyiliklerini versin inşallah onların.Bunlar anne işte ne diyeyim.
Bakamıyacağın çocuğu ne doğurursun böyle manyak deseydin.
Ana gibi yar, bağdat gibi diyar olmaz derler ama nafil,
Bu bazı kişiler için geçerli canımopuyorumnanaktan

BEYZUS'çum hemen arayı düzeltmek lazım iradeyle çünkü kendisi çok kinci,kolay kolay affetmiyor..:roflol:

Canım,siteleri paylaşırsan hepimiz için iyi olur..

Yeni hayatında hep mutlu olursun inşallah..

Dediğin çok doğru uzmanlar bizim görmediğimiz endişelerini çok güzel bulup su yüzüne çıkarıyorlar..Benim kızımda,5 yaşında ana sınıfına başladığında,sürekli bizimle yatmak istiyordu,anne benim odam olmasa keşke falan demeye başlamıştı..

Okulun rehberlik bölümüne gittik birlikte,resim yaptırdı kızıma evinizi çiz anlat bakalım dedi..
Bizim ev 2+1 kızım salon,mutfak ve yatak odası çizip gösterdi..Pedagog soruyo senin odan nerde.? Benim odam olmasın dedi..Sonra öyle bi konuştularki..

Odasında benim ilk maaşımla aldığım oyucak panda vardı,mavi renkte..
Ve kızımın gece uyurken onun canlandığını hayal edip korkuyormuş..

O yüzden odasını sevmiyomuşş..:)

alkisalkisalkis

Ben kahvaltımı yedim,ara öğünümü yedim..Birazdan öğle yemeğimi yiycem..:)

ben geldim burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bende burdayım..:))

yena haklısın evet etrafta öyle manyak çok da benim bir şey daha dikkatimi çekti. çoğu insan senin yerinde "cık cık kadına bak" der geçerdi sen bi de azcık da olsa korkutmuşsun kadını, tepki vermişsin takdir ettim

çitol çocuk sahibi değilim bilemiycem ama çok mantıklı yorumlar geliyor dikkate al derdim.bi de bu sitede de psikolog olması lazım görmüştüm bir ara. ona sor mesaj at. bir tara başlıkları.

bende burdayımmmmşakkıdı
çitolüm sana katılıyorum bu konuda benimde yeğenim var 6 yaşında annesi elinde tabak zorla yemek yedirmeye uğraşır zayıfmış yesin diye bırak diyorum uğraşma büyüdüğünde yeme diye bağırıcaksın sağlıklı olsunda zayıf olsun sengözlerimebaksanab

ayyy içim parçalandı kıyamam çok kötü oldum lanet olsun öyle insanlara gerçi insanda denmez ki öylelerine hayvan dicem yazık onlara hakaret etmiş olurum hayvanlar bile yavrularına o şekilde davranmaz deli oldum yaa

bu günki menüm
sabah 2 bardak su bitkisel tablet
(yolda bişey yemedim yanıma kayısı almayı unutmuşum)
kahvaltı
2 galeta
az dil peyniri
şekersiz çay
ara
2 diyet bisküvi
bitki çayı
öğle
1 kase cacık
2 dilim çavdar ekmeği
(etli nohut getirmiştim ama canım istemedi cacıkla doydum)
akşam
kabak yemeği
salata
1 dilim çavdar ekmeği
ara
meyve
günü kapatırım bişey çıkmassa 45 yürürüm

selam ben geldım
oğlumla dısarı cıktık bıraz hava aldık sogukta cok gezemıyoruz bunalıyorlar evde ekşin ekşin istiyor alper artık hareket olacak beyefndıye:)
kızlar ben günüme güzel bır kahvaltıyle başlıyorum...sonra meyve yogurt mavı yesılın mısır patlakları tatlı cok canım cekerse kbarla gecıstırıyorum ekmek hıc yok seker çayda bır adet 9 ayda gıttı 20 kılo umarım dahada verecegım sandoloz sakızı elma sirkesi karısımıiçmeye başladım 3 gun oldu basenlere işe yarıyormus bakalım ne olacak sonuc
yenacım ıyı yapmıssın toplumumuz sapıttı artık elındekı cocugun degerını bılmeyecektı ne dıye dogurmus ona sahıp olmak ıcın dr kapılarında harap nıce ınsanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…