bravo sana yağmurgözlü olacak olacak...kaydirigubbakcemile5merhaba kızlarrr nasılsınız akşam yeğenimin doğumgünü vardı ve benn 1 çatal pasta minik 1 dilim börekle yetinerek akşamı geçirdim kendime şaştım :1shok::1shoklucak galiba gidecek bu kilolar seçilcim çok geçmiş olsun çitolüm okudum canım Allah yardımcın olsun mesafeyi baştan koyacaktın 8 sene sonra ne yapsan olmaz :teselli:
Yazık ya çocuğa..Ne insanlar var ya ...Allah akıl fikir versin...Seni tebrik ederim canım müdahale etme gücünü kendinde bulabilmişsin.Çoğu kişi kafasını döner geçer...Duyarlılığın için bravo.Tabi sinirlerin bozulmuştur ama tepkisiz olmaktan iyidir..Selam arkadaşlar,yarım saat evel yaşadığım korkunç olayı hemen size anlatmak istedim..
Balkonda çamaşır asıyorum,bebek ağlaması ve bir kadının bağırmasını duydum..Önde bebek pusetini süren muhtemelen anneanne arkada hoş,zarif bayan kucağında minicik bebek,maksimum 8 aylık falandır..
nasıl bağırıyor biliyomusunuz sus artık,kucağımdasın işte manyak..Bunu o küçücük meleğe söylüyor hemde sokak ortasında bağıra bağıra..
bende bakıyorum hani beni görünce utanır belki bağırmaz..Ayy bi baktım bıraktığı bebeği yere yürü anne yeter artık kucağımda bile durmuyo deyip yürümeye başladı..
yaşlı kadında al kızım yazık bak nasıl anlıyor günah falan dedi..Valla bıktım artık geri zekalı diyip çığırıyo yine..
Dayanamadım artık..siz naaptığınız zannediyosunuz ya yazık değilmi dedim,bu ne öfke böyle..
Döndü bana sanane ya,sen kimsin o benim çocuğum..İyide dedim,çocuğuna nasıl böyle davranabilirsin,nasıl böyle acımasız olabilirsin dememle..
Çıldırdı iyice, bana baksana sen entel dantel konuşmayı bırak bak işine sen..ağzını burnunu yırtarım dedi bana..
Hemen polisi arıyorum görürsün dedim,içeri girdim..tabii hemen vınladılar..
Şu an feci titriyorum..Biz ne ara böyle manyak bir toplum olduk..
Gözümün önünden gitmiyor yumak kadar bebeğin asfaltın üstünde oturuşu,ağlaması..(
keşkeeeee opuyorumnanaktanambrosia2007 hemen birden gitmiyo malesef
ben neredeyse 5 aydır aynı kiloda takıldım kaldım
keske püf diye gitse 30 kilo ne güzel olur kaydirigubbakcemile3
ambrosia2007 hemen birden gitmiyo malesef
ben neredeyse 5 aydır aynı kiloda takıldım kaldım
keske püf diye gitse 30 kilo ne güzel olur kaydirigubbakcemile3
yena haklısın evet etrafta öyle manyak çok da benim bir şey daha dikkatimi çekti. çoğu insan senin yerinde "cık cık kadına bak" der geçerdi sen bi de azcık da olsa korkutmuşsun kadını, tepki vermişsin takdir ettim
Canım,sorma bana bi bakışı vardıki,ateş saçıyodu resmen..
kadın nasıl zayıf,nasıl çirkin bişey..:roflol:
çitol çocuk sahibi değilim bilemiycem ama çok mantıklı yorumlar geliyor dikkate al derdim.bi de bu sitede de psikolog olması lazım görmüştüm bir ara. ona sor mesaj at. bir tara başlıkları.
he şöyleeeeeee oldu yaniiiiiiii topiccc toparlandııı oh beeeee sesss geldiiiiiii hala umutluyuz vericez kilolarııııı ohhhh yansın yağlarımızzzzzzzzzzzz:):))
çıtır ve güzellll hanımlarrrrrrrrr haftanın tam ortasına geldikkk inşallahhh cumaya herkesss en az 2 kilo verir bizde göbek atarız ne gözel olurdu deilmi:):):):)
yenacığım yazını okudum ve sinirden ben çatladım burdaaaaa sen gene sabırlı davranmışsın ben bırak aşağı inmeyi balkondan dalmıştım kadınaaaa bakmayacaksan yapmaa çocukk sorumluluk alamayacaksanda evlenmeeeee sinir oluyorum böyle insanlaraaa neyse uzatmıyım uzatırsam çok sayıcam :):):)
akşama misafirlerim var ne güzel deilmi sabah tost yedim aralarda şekersiz kahve içtim 1 meyve yedim misafirlerle yemek yiyeceğim kesin dieee ama doğrumu hayırrr kesinliklee yanlış güne hafif başlayıp ağır kapatıcammm acaba diorum bundan sonra misafirleri kahvaltıyamı alsam en azından öyle daha ii olucak benim için :):):) tabi bu işin şakasııı :):):)
kıssss bu bonuss nerdeeeeeee özledim lemmm seniii
arkadaşım ben haziran ayından beri 13 kilo verdim ama bana az geliyo ben iki günde bir yürüyüşümü yapan yediklerime dikkat eden biriyim yinede çok yavaş gidiyo metabolizmamda da problem var istiyorumki bende ayda 4 veya 5 kilo vereyim ama olmuyo:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
menüü süpermişş harikasın buna 50 dk egzersizle desteklersennnnnnnn varya süper olucakkk tam örnek listeeeeeeeeeeeeeebravo sana yağmurgözlü olacak olacak...kaydirigubbakcemile5
menü
2 tam buğday ekm,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,domates,1 peynir,çay
tavuk sote,1 ayran,salata
ara:1 mandalina
akşama patlıcan yemeği,yarım kase yoğurt
ara:1 elma
akşam yanına sebze yemeğide ekleseydin keşkemmmm bizzz :):) süpersinn tbrklerrr gaza gelmek istiyorum :):)iyi akşamlar arkadaşlar bende bugün yediklerimi yazayım
sabah 10 00 da kalktım sirkeli ballı su içtim yarım saat sonra bir kk peynir yumurta beyazı kızım sarısını yiyor 3 adet zeytin 1 dilim ekmek
ara yeşil elma
2 00 de öğle yemeği yarım kase tavuk suyu çorba ve salata yarım dilim ekmek
ara mandalina bir adet
akşam sadece bir kase çorba ve salata
bugün pazar günümdü burda pazara gittim çok yoruldum yürüyüş yapamayacam
ve çok üzgünüm eşim türkiyeye geliyo biz kızımla burda kalcaz bir hafta nasıl geçer bilemiyorum:gitme::sinifsinif:
Bugün yediklerim.
Sabah:ıki dilim kepek ekmek,kk.peynir,5 zeytin,bir çay kaşığı reçel..
Ara:3 kuru kayısı..
Öğle:6 kaşık kıymalı karnabahar,salata..
Ara:türk kahvesi+portakal
Akşam:bir su bardağı yoğurt,çeyrek dilim ekmek..
Ara:1 elma..
herkese teşekkür ediyorum canlrımm hepiniz geçmiş olsun demişsiniz sağolun. hatta yurdusum aplam ve seçilim aradılar beni çok duygulandım çok sağolsunlaropuyorumnanaktan ya daha atlatamadım sinirlerim çok bozulmuş kaç gündür hiçbir işe elim kalkmıyordu hatta birara açtım sizin yazdıklarınızı okudum yazmak bile zor geldi.mafoldumben ya ben önceden olayları çabuk atlatırdım yani ertesi gün normale dönerdim herkes iyiyse ama bu ya çok ağır geldi yada yaşlanıyorum artık sinirlerim o kadar sağlam deği:sinifsinif: neyse bunada şükürler olsun çokçok daha iyiyim Allahıma şükürler olsun. bide şer diye gördüklerimizin bize hayır olarak döndüğünü görmekte beni çok etkiledi. neyse bitti gitti Rabbim kimseciklere göstermesin inşallah.:Saruboceq:
Selam arkadaşlar,yarım saat evel yaşadığım korkunç olayı hemen size anlatmak istedim..
Balkonda çamaşır asıyorum,bebek ağlaması ve bir kadının bağırmasını duydum..Önde bebek pusetini süren muhtemelen anneanne arkada hoş,zarif bayan kucağında minicik bebek,maksimum 8 aylık falandır..
nasıl bağırıyor biliyomusunuz sus artık,kucağımdasın işte manyak..Bunu o küçücük meleğe söylüyor hemde sokak ortasında bağıra bağıra..
bende bakıyorum hani beni görünce utanır belki bağırmaz..Ayy bi baktım bıraktığı bebeği yere yürü anne yeter artık kucağımda bile durmuyo deyip yürümeye başladı..
yaşlı kadında al kızım yazık bak nasıl anlıyor günah falan dedi..Valla bıktım artık geri zekalı diyip çığırıyo yine..
Dayanamadım artık..siz naaptığınız zannediyosunuz ya yazık değilmi dedim,bu ne öfke böyle..
Döndü bana sanane ya,sen kimsin o benim çocuğum..İyide dedim,çocuğuna nasıl böyle davranabilirsin,nasıl böyle acımasız olabilirsin dememle..
Çıldırdı iyice, bana baksana sen entel dantel konuşmayı bırak bak işine sen..ağzını burnunu yırtarım dedi bana..
Hemen polisi arıyorum görürsün dedim,içeri girdim..tabii hemen vınladılar..
Şu an feci titriyorum..Biz ne ara böyle manyak bir toplum olduk..
Gözümün önünden gitmiyor yumak kadar bebeğin asfaltın üstünde oturuşu,ağlaması..(
arkadaşlar sizler nerdesiniz nasıl gidiyo diyetler sabırsızlanıyorum tartılmak için sanki verdim gibi
geliyo ya şey dicem aranızda varmı ballı sirkeli su karışımı için ben cuma günü bir hafta olcak başlayalı
beyzusss ablammmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnn özledim seniiiiiiiiii bana aldığın hediyeyi taktıkçaaa seni anıyorum valla :):):)
Vicdansız...Allahsız...Kitapsızlar...Yıllar sonrada bana bakmak zorunda evlat yetiştirdim diye yanına yerleşip kızın hayatını zindan eder.Allah müstahakını versin.Şu an çok şeyler söylemek istiyorum ama topik kapanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?