Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

he şöyleeeeeee oldu yaniiiiiiii topiccc toparlandııı oh beeeee sesss geldiiiiiii hala umutluyuz vericez kilolarııııı ohhhh yansın yağlarımızzzzzzzzzzzz:):))

çıtır ve güzellll hanımlarrrrrrrrr haftanın tam ortasına geldikkk inşallahhh cumaya herkesss en az 2 kilo verir bizde göbek atarız ne gözel olurdu deilmi:):):):)

yenacığım yazını okudum ve sinirden ben çatladım burdaaaaa sen gene sabırlı davranmışsın ben bırak aşağı inmeyi balkondan dalmıştım kadınaaaa bakmayacaksan yapmaa çocukk sorumluluk alamayacaksanda evlenmeeeee sinir oluyorum böyle insanlaraaa neyse uzatmıyım uzatırsam çok sayıcam :):):)

akşama misafirlerim var ne güzel deilmi sabah tost yedim aralarda şekersiz kahve içtim 1 meyve yedim misafirlerle yemek yiyeceğim kesin dieee ama doğrumu hayırrr kesinliklee yanlış güne hafif başlayıp ağır kapatıcammm acaba diorum bundan sonra misafirleri kahvaltıyamı alsam en azından öyle daha ii olucak benim için :):):) tabi bu işin şakasııı :):):)

kıssss bu bonuss nerdeeeeeee özledim lemmm seniii

çitol facede çocuk ruh sağlığı die bişeye hayran oldum benim profilden oraya girr yazıları takip etmeni tavsiye ederim

beyzusss ablammmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnn özledim seniiiiiiiiii bana aldığın hediyeyi taktıkçaaa seni anıyorum valla :):):)

selam hanımlar
bugün yediklerim
kahvaltı niyetine gec saatti cnkü kahvaltı öncesi lahana suyumu ictim önce
1 dilim kepek ekmeği lor peyniri ve sekersiz cay birkac kasıkta makarna canım cekti napim
smdilik hoşcakalın opuyorumnanaktan

iyi akşamlar arkadaşlar bende bugün yediklerimi yazayım
sabah 10 00 da kalktım sirkeli ballı su içtim yarım saat sonra bir kk peynir yumurta beyazı kızım sarısını yiyor 3 adet zeytin 1 dilim ekmek
ara yeşil elma
2 00 de öğle yemeği yarım kase tavuk suyu çorba ve salata yarım dilim ekmek
ara mandalina bir adet
akşam sadece bir kase çorba ve salata
bugün pazar günümdü burda pazara gittim çok yoruldum yürüyüş yapamayacam
ve çok üzgünüm eşim türkiyeye geliyo biz kızımla burda kalcaz bir hafta nasıl geçer bilemiyorum:gitme::sinifsinif:

ambrosia2007 hemen birden gitmiyo malesef
ben neredeyse 5 aydır aynı kiloda takıldım kaldım
keske püf diye gitse 30 kilo ne güzel olur kaydirigubbakcemile3

bravo sana yağmurgözlü olacak olacak...kaydirigubbakcemile5

Yazık ya çocuğa..Ne insanlar var ya ...Allah akıl fikir versin...Seni tebrik ederim canım müdahale etme gücünü kendinde bulabilmişsin.Çoğu kişi kafasını döner geçer...Duyarlılığın için bravo.Tabi sinirlerin bozulmuştur ama tepkisiz olmaktan iyidir..

keşkeeeee opuyorumnanaktan

menü
2 tam buğday ekm,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,domates,1 peynir,çay
tavuk sote,1 ayran,salata
ara:1 mandalina
akşama patlıcan yemeği,yarım kase yoğurt
ara:1 elma

arkadaşım ben haziran ayından beri 13 kilo verdim ama bana az geliyo ben iki günde bir yürüyüşümü yapan yediklerime dikkat eden biriyim yinede çok yavaş gidiyo metabolizmamda da problem var istiyorumki bende ayda 4 veya 5 kilo vereyim ama olmuyo:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

Bugün yediklerim.

Sabah:ıki dilim kepek ekmek,kk.peynir,5 zeytin,bir çay kaşığı reçel..

Ara:3 kuru kayısı..

Öğle:6 kaşık kıymalı karnabahar,salata..

Ara:türk kahvesi+portakal

Akşam:bir su bardağı yoğurt,çeyrek dilim ekmek..

Ara:1 elma..

Bende çok pişmanım dalmadığıma,şöyle bi zıplasaydım üzerinde..:roflol:

Bende çok istiyorum 4-5 kilo vermeyi..:))

herkese teşekkür ediyorum canlrımm hepiniz geçmiş olsun demişsiniz sağolun. hatta yurdusum aplam ve seçilim aradılar beni çok duygulandım çok sağolsunlaropuyorumnanaktan ya daha atlatamadım sinirlerim çok bozulmuş kaç gündür hiçbir işe elim kalkmıyordu hatta birara açtım sizin yazdıklarınızı okudum yazmak bile zor geldi.mafoldumben ya ben önceden olayları çabuk atlatırdım yani ertesi gün normale dönerdim herkes iyiyse ama bu ya çok ağır geldi yada yaşlanıyorum artık sinirlerim o kadar sağlam deği:sinifsinif: neyse bunada şükürler olsun çokçok daha iyiyim Allahıma şükürler olsun. bide şer diye gördüklerimizin bize hayır olarak döndüğünü görmekte beni çok etkiledi. neyse bitti gitti Rabbim kimseciklere göstermesin inşallah.:Saruboceq:

menüü süpermişş harikasın buna 50 dk egzersizle desteklersennnnnnnn varya süper olucakkk tam örnek listeeeeeeeeeeeeee
akşam yanına sebze yemeğide ekleseydin keşkemmmm bizzz :):) süpersinn tbrklerrr gaza gelmek istiyorum :):)

ahaaaaaa kızarım amaaaaaaaaa biz kilo verinceee hemen geri almak istemiyoduk deilmi benmi yanlış hatırlıyom şekerimmmm akşam yoğurt veeee çeyrek dilin ekmek onuda yemeseymişsin :umursamaz: omassssssssss
şu yediklerini toplasak ancak 500 kalori yaparr ki biz sağlıklı olanı istiyozzzzzzz kötükedihüso sen kesin egzersizi yapmışsındırrr burda egzersizi ihmal etmeyenn tek kişisinnnnnnn:lepi:

Son düzenleme:

tatlım valla allah korumuş siziii çok geçmiş olsun çok şükür geçti bitti dielimmm allah bidaha yaşatmasınnnn senin yegane görevin benim aşkımı büyütmekkk kaynanaaaaaaa ii bak aşkımaaaaaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Vicdansız...Allahsız...Kitapsızlar...Yıllar sonrada bana bakmak zorunda evlat yetiştirdim diye yanına yerleşip kızın hayatını zindan eder.Allah müstahakını versin.Şu an çok şeyler söylemek istiyorum ama topik kapanır...

Ben kullandım canım.Çok faydasını gördüm ama sonucunda ülser oldum.Midene dikkat et....

beyzusss ablammmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnn özledim seniiiiiiiiii bana aldığın hediyeyi taktıkçaaa seni anıyorum valla :):):)

Canım bende özledim....İnşallah bir ara görüşürüz....

Güle güle kullan canım...Ben pek severim takıyı....Kokoşluk var biraz serde...Bu yüzden ilk aklıma gelen takı almak olmuştu.
Allah altın,pırlanta,zümrüt olanlarını nasip etsin.YAKIŞIR.

ayy hiç sorma aplamm yaa şok oldummakannehirakannehirakannehirben böyleleri için devlet ellerinden alsın dicem ama çocuğa yazık heriki türlüde. millet çocuğum olsun diye canı çıkıyor milletede Allah aramadan veriyor bunlarda sokağın ortasına bırakıyorlar çocuklarını öff gıcık olmamak elde değil çok sinirlendim şimdi yaaklava:lmaz: bide aklıma şu geldi acaba doğumdan sonra olan bir ne sendromu diyorlar hatırlamıyorum ama hani anne çocuğunu görmek bile istemez emzirmek istemez psikolojisi bozulurya öyle durumlarda kaç ay sürüyor acaba kadının derdini anlayıpta tedavi ettirmedilermiki CADIARZU doğumdan sonra insan kendini çok çaresizhissedebiliyor ama o kadar da olmaz herhalde nebilimm ne dersiniz akıma takıldı şincik CADIARZU

iyi geceler hanımlar
yediklerimi yazayım
saat4 gibi yogurtla kereviz ekmeksiz sade 1 tatlı kaşığı sağ zeytinyağı gezdirdim üzerine
aksam 7 de bi tabak pirinc pilavı ve haslama tavuk oda yine ekmeksiz
saat 9 gibi sinameki cayı ictim arkasındanda yarım fincan normal cay şekersiz tabi
yememem gereken birkac biskrem stick yedim cok kızdım kendime bilmiyorum nolcak bu çikolataya düşkünlüğüm :1no2:

günaydın topikin tatlı,zarif, bir o kadarda tontuş bayanalrı, nasılsınız?
SAğ salim işe geldik,bilgisayarın başına geçtik.
Şu bir haftayı da atlatıesak biraz rahatlayacağız inşallah.
Beyzus,
YENA,
ambrosia2007
nevra73,
secil00[
glikoz,
tursari,
nursena,
yagmurgozlum,
dilencii,
ekim2009
haydi kızlar nerdesiniz?
Hepinizi kucaklıyorum.Sevgilerim, yolluyorum./COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…