aşk olsun dikkate almıyorsunuz nedemek naniknanik
asirenkler, fisunn, secil00+, tombili, yagmurgozlu
Öpüyorum hepiciğinizi....a.s.
Bugünlük raporumu vereyim :)) citol nan listeyi ben yaparkene daha az heyecanlı oluyomuş :roflol: sana hesap virmek daha güzel kanumca -tatlicadiarzu-
Zabaaahtan doktora gittim...o kadar erken gittik ki kadın bizden sonra geldi burdamı yattınız dedi :roflol:
Yarım simit yedim yolda :ecrin_bebek:
Giderken dosyama baktım 89.7 benim kıyafetsiz kilommuş makine öyle ölçmüş -tatlicadiarzu- normal kilom 90.15 miş....88.15 çıktım
Başlangıç olarak çok güzel dedi :1rolleyes: diyette değişiklik yaptı azcık.
Kilo kaybı çoğalınca tekrar yağ ölçümü yapıcakmış.
Tahlillere baktı şekerin sınırdaymış bu kiloyu kesinlikle vermelisin yoksa ilerde kiloya bağlı şeker hastası olabilirsin dedi. Tiroidlerle ilgili olanlarıda unutmuşum :mymeka: mail atıcam birazdan
İşte eyleee :)) İyiyim çünkü kendime inanıyorum . İnşallah bunun devamı gelir istediğim ve olması gereken halime dönerim.
Pişman ettin lem alıntı yaptığıma :çok üzgünüm: O zaman verbildiğine göre istediğin her zaman verebilrisin demektir.
Hem şu anda senin çok güzel bi durumun var kiloyu dert etme kendine datlum benim..Şeniz
Eğer dikat edersen normal oranda kilo alırsın biliyosun.
Anne olabilmek için 30-40 kg almaya razı olan o kadar insan var ki...Ne mutlu sana bu duyguyu 2. kez yaşıyosun...Sağ salim doğsun inşallah kuzum gerisini sonra düşünürüz...
Ne bileyim işte ..... çok aktif giremimiyorum bebişten arada giriyorum takıp edıyorum sohbete cok katılamıyorum dıye dıkkate alınmıyorumdur dıye düşündüm üzüldüm:1no2:
Bu topiğe uyum süreci yavrucum geçiyo bi müddet sonra merak etme -tatlicadiarzu- Ben dahil herkeşler yaşadı bu durumu alınganlık tavan yapıyo ilk zamanlar sonra geçiyo.
Peki nasıl geçiyo diye sorduğunu duyar gibiyim :roflol: bizim tarafımızdan azcık saç baş yolunuyosun ve adapte oluyosun :jeyyar: artık fisunu tutabilene aşkolsun şakkıdı
hee valla veririm kız burayı sizleri tanıdımya burakırmıyım bak karnı burnunda gene bu topikteyim bi doğurayım seni geçmezsem nannnn ahanda bura yazıyommmm kozmik karııııkaydirigubbakcemile3
ooo bayanlar toplantı var herhalde bende geldim. yurdusum kısır mı yapar batırık mı artık bilemem çaylar benden:))
kilotakibi.com adresini veren arkadaşada teşekkürlerimi borç bilirim . güzel bir site
kızz
önce listeyi pc me kaydettim
sonra kime neyi yakıştırdıysam
örnegin
en yaramaz kk üyesi.........yena
gibi yazdım yakıştırdıklarıma
az araştırdımda tabii
sonra listeyi kopyalayıp
elif adlı konuyu açan kişiye özel msj la yolladım
gönderimler bitince
anketlerle oylamaya açacakalr gösterilen kişileri
günaydın hatunlarrr! kilo verenleri tebrik ederim. ben de 1.3 verdim...
kızlar günaydın, tam tempo çalışmaya devam.
Ben kilo vermedim,:bbo:Çok üzgünüm çoook
günaydınnnnn fıstıklarrrr hemen kilomu bildiriyim
geçen hafta 109,9
bu hafta 109
:lepi:
günaydın arkadaşlar. hepinizi tebrik ediyorum . inşallah devam eder kilo vermeleriniz. ben dün başladığım için bugün tartılmadım.ama haftaya inşallah ben de kilo verdim çok mutluyum diye yazarım buraya. ben akşam yediklerimi sayıyım olmazsa. bi de sabah yediklerimi. akşam malesef ben 8 de evde oluyorum.saat 6da işten çıkıyorum. oy üzden saat 8de 5 y.k. kadar pilav+ 1 kepçe kadar bamya z.yağlı (ben et yiyemiyorum da yemeklerde)+1 kase yoğurt buraya kadar güzel ama oğlumun bisküvilerinden de yatana kadar 4-5 tane bebe bisküvisi. o kötü oldu. bi de sabah5 te oğluşa süt için kalktım baktım gene ortada bisküvi kasesi sütü ısıtırken 1 tane yedim. çok mu ümitsiz durumdayım sizce? sabah yarım şekerli 1 çay. 1 dilim ekmek(normal) . 2 k.k. peynir. yarım k.k. helva. o kadar nasıl ? helvayla bisküviler olmamış demi?
ayyy kızlarrr buna bayıldım
İnat
Bir gün üç arkadaş birbirlerine ne kadar inatçı olduklarını ispatlamaya çalışıyorlar ve herkes en çok inat ettiği anısını anlatıyormuş. Birinci inatçı anlatmaya başlamış:
"Bir gün evi telefonla aradım, hanım alo demedi, ben de cevap vermedim, telefon sabaha kadar açık kaldı"demiş.
İkinci inatçı "O da bir şey mi?" Ben bir gün eve geldim, kapıyı çaldım, hanım kimsin demedi, ben de kim olduğunu söylemedim, sabaha kadar kapının önünde yattım."
Üçüncü inatçı "O da bir şey mi"demiş? Biz evlendiğimizde karım bana dokunmadı diye bende ona dokunmadım ve hala daha da dokunmuyorum" demiş.
iki inatçı birden; "Olur mu yahu?" demiş,
"Sizin iki tane çocuğunuz var?"
İnatçı:
"İnat ettim onları da sormadım.":roflol::roflol::roflol:
Günaydın güzeller.....Şeniz
Hayırlı cumalar.....
Bakıyorum da güzel kilolar verilmiş.Kilo veren herkesi kutluyorum;veremeyenleri yanıma çağırıyorum ki birbirimizi teselli edelim....:teselli::teselli::teselli:senağlamasenağlama
Bende tık yok.Kilom: 89,500klava: klava: klava: klava:
Eski Beyza nereye gitti kızlar ya kendimi toplayamıyorum.Uzun süren diyetin faturasımı bu yoksa.Allahım hepimize güç ver.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben geldim kızlar sabah sabah hastaneyle uğraştım kızım hasta dr ye gittik soğuk algınlığı dedi ilaç verdi kullanın diye bende gitmişken iştahsızlığını söyledim yüzü çok beyaz kan tahlili istedi tam 3 tüp kan aldılar içim gitti ya bitanem nasıl ağladılmaz:
Kızlar merhaba....
yıllardır kilo kontrolünde çok başarılı olan ben, 2. oğluşum doğduktan sonra pek salıverdim kendimi... doğum sonrası aldığım kiloların hemen hepsini vermiştim 1 ayda... hiç çabasız...ama zamanla nasıl oldu bilemedim...tekrar aldım kiloları... şimdi 2 haftadır bir çaba içindeyim. ama diyette tam bir düzen oturtamadım hala... hafif hafif spora da başladım. tek eksiğim motivasyondu. onu da bu başlık altında bulduğumu sanıyorum...umarım yaza kadar hepimiz 60 lı rakamları görürüz...
hepinize tekrar merhaba....
ßir hayli yorulmuşa benziyorsun tatlım..yerimsenibençok sağolun arkadaşlar şimdi mışıl mışıl uyuyo bende işlerimi bitirdim geldim zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?