Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ama şu var vücut herzaman hep aynı şekilde çalışmak zorunda değil strese sıkıntıya zevke üzüntüye herşey bağlı yani sositososito:ecrin_bebek:

asirenkler, fisunn, secil00+, tombili, yagmurgozlu

Öpüyorum hepiciğinizi....a.s.

Bugünlük raporumu vereyim :)) citol nan listeyi ben yaparkene daha az heyecanlı oluyomuş :roflol: sana hesap virmek daha güzel kanumca -tatlicadiarzu-

Zabaaahtan doktora gittim...o kadar erken gittik ki kadın bizden sonra geldi burdamı yattınız dedi :roflol:

Yarım simit yedim yolda :ecrin_bebek:

Giderken dosyama baktım 89.7 benim kıyafetsiz kilommuş makine öyle ölçmüş -tatlicadiarzu- normal kilom 90.15 miş....88.15 çıktım

Başlangıç olarak çok güzel dedi :1rolleyes: diyette değişiklik yaptı azcık.

Kilo kaybı çoğalınca tekrar yağ ölçümü yapıcakmış.

Tahlillere baktı şekerin sınırdaymış bu kiloyu kesinlikle vermelisin yoksa ilerde kiloya bağlı şeker hastası olabilirsin dedi. Tiroidlerle ilgili olanlarıda unutmuşum :mymeka: mail atıcam birazdan

İşte eyleee :)) İyiyim çünkü kendime inanıyorum . İnşallah bunun devamı gelir istediğim ve olması gereken halime dönerim.

tebrik ederim bonus ne güzel 2 kilo vermişsin.ayyyy ne güzel ben de yazacam her hafta bu kadar verdim verdim verdim......

bende kocamannn öpüyom seni :):):)

hee valla veririm kız burayı sizleri tanıdımya burakırmıyım bak karnı burnunda gene bu topikteyim bi doğurayım seni geçmezsem nannnn ahanda bura yazıyommmm kozmik karııııkaydirigubbakcemile3

Ne bileyim işte ..... çok aktif giremimiyorum bebişten arada giriyorum takıp edıyorum sohbete cok katılamıyorum dıye dıkkate alınmıyorumdur dıye düşündüm üzüldüm:1no2:

Bu topiğe uyum süreci yavrucum geçiyo bi müddet sonra merak etme -tatlicadiarzu- Ben dahil herkeşler yaşadı bu durumu alınganlık tavan yapıyo ilk zamanlar sonra geçiyo.

Peki nasıl geçiyo diye sorduğunu duyar gibiyim :roflol: bizim tarafımızdan azcık saç baş yolunuyosun ve adapte oluyosun :jeyyar: artık fisunu tutabilene aşkolsun şakkıdı

:)))
kaydirigubbakcemile3

hee valla veririm kız burayı sizleri tanıdımya burakırmıyım bak karnı burnunda gene bu topikteyim bi doğurayım seni geçmezsem nannnn ahanda bura yazıyommmm kozmik karııııkaydirigubbakcemile3

:roflol: KIz benim paçalı donumu sana veririim o zaman artık bana olmaz demiii :roflol: :roflol: ayy gebereceğum gülmekten :roflol:

Artık bi çizelge yapam kendime eski çizelgelerim ne güzeldi yaa uyuz oluyorum factoriye muhtaç kaldım :1closedeyes:

HEY Gençlik şu ablanızıklava: ile bir dövün.
Bu aralar nasıl bir iştahtır bu anlamıyorum.
Deli olacam yahu.
Kafayı yedirtecek bana.

Selam şişkolar...:)))) Kilom 92.5

ooo bayanlar toplantı var herhalde bende geldim. yurdusum kısır mı yapar batırık mı artık bilemem çaylar benden:))

kilotakibi.com adresini veren arkadaşada teşekkürlerimi borç bilirim . güzel bir site

O arkadaş benim..:)) rica ederim..:)

Hımmm uzun işmiş be...
Ama du bakalım..

günaydın hatunlarrr! kilo verenleri tebrik ederim. ben de 1.3 verdim...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar günaydın, tam tempo çalışmaya devam.
Ben kilo vermedim,:bbo:Çok üzgünüm çoook

Çok çalışmaktan olabilirmiki canım..
Birde yoğun stress yaşadın bu günlerde..

günaydınnnnn fıstıklarrrr hemen kilomu bildiriyim
geçen hafta 109,9
bu hafta 109
:lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Benimde vazgeçmediklerim var..Çayı şekersiz içtiğim için,kahvaltıda muhakak reçel veya bal yerim..ama bir çay kaşığı kadar..

Hey Allahım ya.
:roflol::roflol:

BEYZUS'çum haklısın uzun süren diyetin faturası..

Bu hafta vericeğine inanıyorum..No stress..:))

Geçmiş olsun kuzucuğa..

Kızlar merhaba....
yıllardır kilo kontrolünde çok başarılı olan ben, 2. oğluşum doğduktan sonra pek salıverdim kendimi... doğum sonrası aldığım kiloların hemen hepsini vermiştim 1 ayda... hiç çabasız...ama zamanla nasıl oldu bilemedim...tekrar aldım kiloları... şimdi 2 haftadır bir çaba içindeyim. ama diyette tam bir düzen oturtamadım hala... hafif hafif spora da başladım. tek eksiğim motivasyondu. onu da bu başlık altında bulduğumu sanıyorum...umarım yaza kadar hepimiz 60 lı rakamları görürüz...
hepinize tekrar merhaba....

Hoşgeldin aramıza..
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…