Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

citol nasıl yaptığını anlatda belki bende vakit bulursam,yazarım bişeyler..

Liste bayağı uzun..:))

kızz
önce listeyi pc me kaydettim
sonra kime neyi yakıştırdıysam
örnegin
en yaramaz kk üyesi.........yena
gibi yazdım yakıştırdıklarıma
az araştırdımda tabii
sonra listeyi kopyalayıp
elif adlı konuyu açan kişiye özel msj la yolladım
gönderimler bitince
anketlerle oylamaya açacakalr gösterilen kişileri

kızlar
öglenden sonra gezmeye gidiyorum
hem sözümde var bonus gelemden listeyi yapmıcaktım
öpüyorum şimdiden kilo veren herkesiii
mucksssssss

gunaydınnnnnnnnnnnnn
benden yarım kılo gıtmıs dıyetım ıyı gıdıyorda reglı olmadıgımdan galıba veremıyorum
88.8 oldum kızlarrrr :)))

arada olur seyler hıc canını sıkıp da içindeki kılo almanı ısteyen sesı sevındırme
arada boyle olur de ama gayret edıcem bırakmıcam de
15 kılo vermısın oyle her yıgıdın harcı degıl bunlar

ya bız neden olculerımızı yazmıyoruzz

hatta bı tablo olussa ordan her cuma eklesek ya bıraz daha cesaret vermezmı bızee

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh herkes kilo vermiştir ben tartılmadım bugün beni aynı geçermisin çitolüm :):):)

topicinnn güzellll şirinnnn ve de çıtır bayanlarıııııı nasılsınızzzzzzzz

kızlar günaydın, tam tempo çalışmaya devam.
Ben kilo vermedim,:bbo:Çok üzgünüm çoook
ablacım üzülme o kadar kilo vermişin azmı 15 kg yine verirsin ama buradan kopma haftaya inş işlerin normale döner gelirsin aramıza özlüyoruz seni Şeniz
Günaydın arkadaşlar,
dilerim tartı sonucu bu gün hepiniz mutludur.
ben 87 olmuşum ( 500 gr lık mutluyum)
tebrikler ablacım bizim için mutluluklar gramla ama olsun bunada şüküralkisalkisalkis
günaydın hanımlar 98.400 gr geldim 1 kilo 100 gr gitmiş çok sevindim ya
hoşçakalın gününüz güzel geçmesi dileğiyle
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Günaydın kızlar,
hemen bildirim yapıp çıkacağım işim çok bugün.

79 kiloyum.900 gr daha gitmiş..:lepi:

inşallah herkes kilo vermiş olsun...sonra yine gireceğim..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisaz kaldı hedefine kutlarım canm

günaydın arkadaşlar. hepinizi tebrik ediyorum . inşallah devam eder kilo vermeleriniz. ben dün başladığım için bugün tartılmadım.ama haftaya inşallah ben de kilo verdim çok mutluyum diye yazarım buraya. ben akşam yediklerimi sayıyım olmazsa. bi de sabah yediklerimi. akşam malesef ben 8 de evde oluyorum.saat 6da işten çıkıyorum. oy üzden saat 8de 5 y.k. kadar pilav+ 1 kepçe kadar bamya z.yağlı (ben et yiyemiyorum da yemeklerde)+1 kase yoğurt buraya kadar güzel ama oğlumun bisküvilerinden de yatana kadar 4-5 tane bebe bisküvisi. o kötü oldu. bi de sabah5 te oğluşa süt için kalktım baktım gene ortada bisküvi kasesi sütü ısıtırken 1 tane yedim. çok mu ümitsiz durumdayım sizce? sabah yarım şekerli 1 çay. 1 dilim ekmek(normal) . 2 k.k. peynir. yarım k.k. helva. o kadar nasıl ? helvayla bisküviler olmamış demi?

ayyy kızlarrr buna bayıldım

İnat

Bir gün üç arkadaş birbirlerine ne kadar inatçı olduklarını ispatlamaya çalışıyorlar ve herkes en çok inat ettiği anısını anlatıyormuş. Birinci inatçı anlatmaya başlamış:

"Bir gün evi telefonla aradım, hanım alo demedi, ben de cevap vermedim, telefon sabaha kadar açık kaldı"demiş.

İkinci inatçı "O da bir şey mi?" Ben bir gün eve geldim, kapıyı çaldım, hanım kimsin demedi, ben de kim olduğunu söylemedim, sabaha kadar kapının önünde yattım."

Üçüncü inatçı "O da bir şey mi"demiş? Biz evlendiğimizde karım bana dokunmadı diye bende ona dokunmadım ve hala daha da dokunmuyorum" demiş.

iki inatçı birden; "Olur mu yahu?" demiş,

"Sizin iki tane çocuğunuz var?"

İnatçı:

"İnat ettim onları da sormadım.":roflol::roflol::roflol:

ya bız neden olculerımızı yazmıyoruzz

hatta bı tablo olussa ordan her cuma eklesek ya bıraz daha cesaret vermezmı bızee
güzel fikir
ama haftalık deyilde
aylık yapabiliriz
her ayın 1 de
ölçülerimizi bildirebilirizz
Şeniz

bir anda tüm yeme düzenimizi degiştiremeyizki
yavaş yavaşş
önceden olsa sabah kalktıgında 1 mi yerdin bebe büskivisinden fazlamı
böyle düşün
eskiden ne yiyosan daha azını yemek bile kar yerimseniben

yagmurgozlum ömrün uzun olsun ne güldüm, ne güldüm valla.

a.s.canım hoşgeldin, umarım bizlerle hayırlı kilolar verirsin, ben bu aralar cozuttum da
sonum nasıl olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…