yena...............2.500 grm verdi :1shok::hooray:
bonus..............1.750 grm verdi:hooray:Şeniz
dilenci............1.300 grm verdi:hooray:Şeniz
ambrosia2007 ......1.100 grm verdi:hooray:Şeniz
Nevra73..............900 grm verdi:hooray:Şeniz
Yağmurgözlü..........900 grm verdi:hooray:Şeniz
mmuti................500 grm verdi:hooray:Şeniz
ozlemyb..............500 grm verdi:hooray:Şeniz
ekim2009.............400 grm verdi:hooray:Şeniz
ayrıcaa her hafta oldugu gibi
spor dalındaa gene bayragıı kaldıran yenayıı tebrik ediyruzzz
slm kızlarrr
ben daha yenı uye oldum klubee
bana yardımcı olurmusun
ahahaha:))) beyzuş ablam alemsin koptum:))))) elim böğrümde kaldı ne demek öyle ya :)))) ay hala gülüyorum. seçil doğru demiş ya biz ne yapalım ya zayıflıycaz diye yoldan çıkartmayın beni baaakk:))))
yena ve bonus bomba gibi döndüler şükürler olsun ooohhh çok sevindim!! diğer haftalarda devamını diliyorum.
çitol liste için eline sağlık canım.
kıslaaarr süpersiniz:lepi::lepi::lepi::lepi: benide heyecanlandırıorsunuzdelikafadulden ama ne hikmetse bu gaz bana yaramıyor galiba yaaa nedense olduğum yerde gene saymaya başladım yaaa :1no2: neyse inşallah haftaya bende başaranlar klübünde olucam işşşşaaaaallllaaahhhhhhhhh:lepi::lepi::dance::hooray::teytey:
tursari,nasıl oldun.??
daha iyisindir umarım..
Canım olduğun yerde saymanda büyük başarı..
Biliyosun vermek kadar kiloyu korumakda çok çok önemli..
yaa arkadaşlar yaa bana yardım edin bir bildiğiniz varsa gece uykum olsada uyuyamıyorum uyusamda çok sık uyanıyorum sabah namazdan sonra top atsan uynamıyorum 12 gibi kalkıyorum toplasan 7 saat en fazla sekiz saat uyuyorum ama gündüzleri hep sarhoş gibiyim yaa b tembellik bsinir hali içim içime sığmıyor öff napcam yaa bana bir çaree nolduğunuda anlaymıyorumm hiç bişey yapamıyom yahu sankimafoldumbenbazen tv seyrederken bile beynim bulanıyor:bbo: napcağımı şaşırdım :1shok:
slm kızlar :) bir haftadır yogun iş temposu nedeniyle pek giremedim siteye dün de kilomu söylemedim ama pazar günü gidicem doktora onun için tartılmadım ama umudum var bu haftada verdim kilo kesinçünkü listemi eksik yedim ama fazla asla
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dilencii sakın yoldan çıkma..:):)
Önce okulunu bitir sonra yoldan çık..:):)
bonuss yazı süper
tuttum valla
yanlız dilenciler bizden zengindir kızz kaydirigubbakcemile3
ewet
senin kilonu listeye yazıp yarın
cuma günü derecelendiricem
erken vermiş olucaksın kilo bildirimini kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günahımı alma çitol, zengin olsam hepinize benden liposuction demez miyim hiçnaniknanik :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?