kızlar moralim çok bozuk 92 omuşum dijitlde daha fazla çıkar tabi.bende aranıza katılsam alır mısınız.düzen nasıl işliyor.
dilenci maşallah güzel vermiş onu 100 lerde başladığı zaman hatırlıyorum.şimdi yüzme kursum var onun için çıkıyorum.alırsanız sevinirim.tek başına olmuyor zayıflamak,yıllardır diyet yapınca da hiç olmuyor
ben de aranıza katılmk istiyorum .)
canım geçen seneden mi hatırlıyorsun:) çok sevindim valla moral oldu. darısı başına. bize takıl yavaş yavaş gidecek kilolarınkızlar moralim çok bozuk 92 omuşum dijitlde daha fazla çıkar tabi.bende aranıza katılsam alır mısınız.düzen nasıl işliyor.
dilenci maşallah güzel vermiş onu 100 lerde başladığı zaman hatırlıyorum.şimdi yüzme kursum var onun için çıkıyorum.alırsanız sevinirim.tek başına olmuyor zayıflamak,yıllardır diyet yapınca da hiç olmuyor
bendee ruhasal olarakk çöküntüdeyim
sankii kendimi sıkıyorum
bıraksamm saatlerce titricemm
cnm iş güç istemiyorr
küllerimden dogmam lazım
ama nasılllllllllllllllllllllllllll
Yurdusum geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin abinize...
canım iyi güzel diyonda olan varr olmaayan var olupta yapamayan var töbe töbe:dilcikar::roflol::roflol::roflol:
ayrıcaa her hafta oldugu gibi
spor dalındaa gene bayragıı kaldıran yenayıı tebrik ediyruzzz
bonuss yazı süper
tuttum valla
yanlız dilenciler bizden zengindir kızz kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim hoşgeldinleriniz için :)
aslında çok başarısız bi hikayem var, iki senedir kilo vermeye calısıyorum ama calıstıkca alıyorum da umarım bu sefer başarılı olurum bakalım:)
haa ambrosia bir de doğru duruyor musun bantta? dik duracaksın, ayaklarını iyice açarak yürüyeceksin, bir de ayağını atarken önce topuğun yere basacak. spor hekimi göstermişti bana. asker gibi gideceksin öyle pıtır pıtır hızla değil:)
bendee ruhasal olarakk çöküntüdeyim
sankii kendimi sıkıyorum
bıraksamm saatlerce titricemm
cnm iş güç istemiyorr
küllerimden dogmam lazım
ama nasılllllllllllllllllllllllllll
Günaydın topiğin güzel bayanları,
Hafta sonu bir yoğunluk, bir yoğunluk anlatamam.
Kayınvalidem 1 haftadır bende idi.Biraz kendini toparladı,Pazar günü akşam evine götürdük.
Abimin guatr sonuçları nerdeyse 4 kat fazla, Perşembe günü ışın verdiler, kızlar benim yanımda kaldılar.
Radyasyon alınca kimseyle görüşmemesi gerekiyormuş.
Yemek, bulaşık, abime yemek yap yolla.Saç boyam gelmişti.Pazar günü kayınvalideme dedim, benim
başka fırsatım yok, bugün bu işleri halletmem lazım dedim.
Kızım sen yolcusun, işlerine bak dedi.Saç,kaş,bıyık,manikür, pedikür derken tambir temizlik yaptım valla.
Benim hafta sonum böyle geçti gittiiiiii.
Hepinize hayırlı haftalar ve bol kilo vermeler, ben veremiyorum ya, siz vermeye devam edin ne olur
:roflol::roflol: Beyzus ablamla sen iyi güldürdünüz ya :roflol: :roflol:
Bende sipor yapmışıdım ama yazmayı unutmuşum :1closedeyes: no problem nasılsa bu hafta yenayı geçicem sengözlerimebaksanab
Hangi yazı nan kim yazmış kim dilenmiş -tatlicadiarzu-
Benden başarısızı olmasın jenjen ben verebildiysem herkeşler verir. Hoşgeldin a.s.
:roflol: Acaba ben nasıl duruyorum keşke bi çıktığımda biri beni çeksede size göndertsem :roflol: ben bi de kitap okuyodum nasıl bi manyaksam :roflol:
Sana burdan bi depik atıcam görecen haaa :mymeka: kart koyun tepmesi nasıl oluyomuş :mymeka: Bu kilolar gitmeden çöktüğümüz yerden kalkamıycaz bu belli dmi şakkıdı
Ha kilodan başka sorun yokmu var tabi doluuu -tatlicadiarzu- ama onlarla başetme gücümüz bile farkediyo şutarafagitti
Ben şahsen 40 mg ilaca muhtaç durumdayım çünkü onlarla ayakta duruyorum. Sorunlar olduğu yerde ve dahada büyümüş olarak duruyo ama benim onlara bakış açım değişti.
O kadar değişti şu halime bile gülüyorum tübe tübe :roflol:
Geçmiş olsun ablam sen o kadar vermişsin az dinlen hele :1hug:
ambrosia2007 ......90.5.........89.400
asirenkler.............77.....aynı
Bonus................ 89.9.......88.150
BEYZUS.............89.5......aynı
capriice..............109.6...pzartesi sabah belli olucak:d ne heyecanlı
citol.................110.1.........izinli
derin.................122.5........neti yokinş. gelcek bir gün
Dilenciii .............87.5..........86.2
Destinamark........................yeni
egedeniz03............93...........yeni
emrahelif.............124..........unuttumu ne _?
ekim2009.............93...........92.6
fisun...................88..........yeni
glikoz..................84.5........elbet gelecek
mmuti................ 87.5...........87
Nevra73..............79.9..........79
Seçil00................82.9..........aynı
tursari.................87.7.....aynı
ozlemyb.................89.3......88.8
YENA..................95........92.5
YURDUSUM...........85..........aynı
Yağmurgözlü.......... 109.9....109
xhüzünx................105.3.......aynı
tombili..................93......yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?