citol ne diyorsun yaaa ben doğum yapınca bana doktorum dedi ki sadece su süt yapar suyu bol iç demişti. kilolu da olduğum için uyarmıştı tatlı matlı şu bu süt yapmaz diye. veeee sıkı dur ben kaç litre su içiyordum : tam 10 litreyi buluyordu. süt olacak diye. ama acayip sütüm vardı. hatta bu yüzden hastalandım ateşlendim bebek o kadar sütü içemeyince biriken sütler ateş falan yaptı tam 42 derece ile hastaneye giderdik geceleri orda sütümü sağarlardı. sonra eve elektrikli pompa aldık da kurtulduk. ama ben ölümden dönmüşüm yaaa. sen kitap okuyormuşsun ben nerdeyse orda emzirecektim kuzumu o derece yani :roflol:
günaydın kızlar ben de geldim. sabah kahvaltım 2 dilim kepekli ekmek k.k. peynir 1 t.k. reçel. 1 t.k. çokella. yarım kaşık şekerli 2 çay ve bir 3ü bir arada nescafe. bu nescafenin kalorisi nedir acaba önemli değildir demi her sabah içiyorum ben kahvaltıdan sonra.
bu sandaloz sakızına ben de başlamak istiyorum arkadaşlar fiyatı nedir biliyor musunuz? pazar günü alıcam mecburen buralarda aktar yok
citol ne diyorsun yaaa ben doğum yapınca bana doktorum dedi ki sadece su süt yapar suyu bol iç demişti. kilolu da olduğum için uyarmıştı tatlı matlı şu bu süt yapmaz diye. veeee sıkı dur ben kaç litre su içiyordum : tam 10 litreyi buluyordu. süt olacak diye. ama acayip sütüm vardı. hatta bu yüzden hastalandım ateşlendim bebek o kadar sütü içemeyince biriken sütler ateş falan yaptı tam 42 derece ile hastaneye giderdik geceleri orda sütümü sağarlardı. sonra eve elektrikli pompa aldık da kurtulduk. ama ben ölümden dönmüşüm yaaa. sen kitap okuyormuşsun ben nerdeyse orda emzirecektim kuzumu o derece yani :roflol:
Merhaba arkadaşlar..
nasılsınız..??
citol anladık pro üyesinde neden gözümüze gözümüze sokuyosun..:roflol:
Yine devamsızlık yapanlar var niyeki bende dahil..
Benim bu kalori merakım yüzünden pc ye virüs dadandı..tüm sistemi alt üst etti..
Burda bir adres önermiştim kilotakibi diye işte ordan bulaştı..Oraya girmeyin sakın..dilenciide üye olmuştu..:))
Umarım onda yoktur öyle bişey..
Eşim günlerce uğraştı temizlemek için..En tehlikeli ve sürekli oluşan cinsmiş..
Benide sıkı sıkı uyardı sakın bak sakın ha diye..:roflol:
Bu arada Barış oğlanı uyuttuğumda gündüz,kızımda okuldayken..
Film izledim bol bol..İzlerkende örgü ördüm..:)))
Hele bir film izledimki,Sapına kadar dramatik ağla ağla geberdim..tüm gün gidip gelip çocuklarıma bakıp şükrettim..
Cameron Diaz'ın filmi,hatunu sevmediğim için ön yargılı izlemeye başladım..Şöyle göz ucuyla bakıp kapatacaktım,nasıl olsa beğenmiycem diye..
Zaten film başlar başlamaz,nefes dahi alamıyosun ama ağlamaktan..:)))
Yada beni çok etkiledi,zevkler göreceli bir kavram ya o bakımdan..:))
Hadi filmin adını söyliyeyim.''Türkçe ismi kızkardeşim için''..
citol'cüm kilomuzu cuma söyleyemeyiz sanırım..Diimi..:))
Yarınmı bildirelim.??
ben de zaten senden duymuştum ya canım onun etkisi ne oluyor senin diyetine? 100 gramı ne kadar gidiyor? sakız diyor ya hani böyle tablet şeklinde mi oluyor?
kızlar sizden ricam var
kilolarınızı bildirirkenn ölcülerinizide alın
bundan sonrada her ayın 1 de ölçülerimi verelim
bakalımm ne olmuşş ne bitmiş
onada bir liste hazırlıcam
bir de grafik gibi bişey yapıcam her ay
cimcime yardıya hani
10 lt mi?akannehirakannehirakannehirkıs nerene içtin o kadar suyu fazla su içmekten zehirlenip ölen bile var ALLAH korumuş:Saruboceq:
Oylamalar bitiyor çabuk çabuk :)
2009 un Enleri - Sayfa 12 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
yağmurgözlü,bebiş nasıl büyüdümü.?
kaç kilo oldu..??
Şimdi başlamıştır gülücükler saçmaya etrafa..:)
üçü bir arada nes'ler sanırım 75 kalori..Bir dilim ekmekten fazla yani..
kızlar sizden ricam var
kilolarınızı bildirirkenn ölcülerinizide alın
bundan sonrada her ayın 1 de ölçülerimi verelim
bakalımm ne olmuşş ne bitmiş
onada bir liste hazırlıcam
bir de grafik gibi bişey yapıcam her ay
cimcime yardıya hani
canımm görsen çooookkkk :ecrin_bebek::ecrin_bebek:tatlıı büyüyor maşallah pazar günü 40 gün oldu normal olaydı bugünlerde doğacaktı ama kırk uçurduk bilem kaydirigubbakcemile3erken doğduğu için rutin kontrolleri devam ediyor göz,kalp sürekli takip ediliyor ama gelişimi çok iyibecerebilirsem :kedi:resmini ekliyim buraya
yağmurgözlü,bebiş nasıl büyüdümü.?
kaç kilo oldu..??
Şimdi başlamıştır gülücükler saçmaya etrafa..:)
güle güle büyüt bebeğini. allah hayırlı uzun ömürler versin
ya kızlar benim bi sorum daha var. ben bu kalori olaylarını pek bilmiyorum da başınızı ağrıtıyorum ben siyah zeytin değil de yeşil zeytin yiyorum ve çok seviyorum salatalara falan da katıyorum. bunun kalori durumları nedir? siyaha göre daha mı fazla?
ya kızlar benim bi sorum daha var. ben bu kalori olaylarını pek bilmiyorum da başınızı ağrıtıyorum ben siyah zeytin değil de yeşil zeytin yiyorum ve çok seviyorum salatalara falan da katıyorum. bunun kalori durumları nedir? siyaha göre daha mı fazla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?