Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

10 lt mi?akannehirakannehirakannehirkıs nerene içtin o kadar suyu fazla su içmekten zehirlenip ölen bile var ALLAH korumuş:Saruboceq:

afiyet olsun
sanırsam kahve ve içinde şeker deyilde
süt tozu veya kremasıı
acayip kaloriimiş
hatta dr. öz demişti bir neskafe bir tabak spagetti :bbo:
bu sandaloz sakızına ben de başlamak istiyorum arkadaşlar fiyatı nedir biliyor musunuz? pazar günü alıcam mecburen buralarda aktar yok
ben 10 tl ye kuruyemiş&baharatçı&aktar
karışımı bir yerden aldım kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
aman heleki ben bnaktım şöle bi göz ucu ile ugraşamam demiştim
her işte bir hayr vardır
filmi araştırıcam
bilrsinn araştırmacı bir kimligim vardır
yarın erken olur ama
cumartesi bildirebilirizz
cumda bildirim olacaktı rkesin
cumartesi hepsini birleştiririz
ben de zaten senden duymuştum ya canım onun etkisi ne oluyor senin diyetine? 100 gramı ne kadar gidiyor? sakız diyor ya hani böyle tablet şeklinde mi oluyor?
hayrr macun cnm
kaşıkla yiyosun

yağmurgözlü,bebiş nasıl büyüdümü.?
kaç kilo oldu..??

Şimdi başlamıştır gülücükler saçmaya etrafa..:)

kızlar sizden ricam var
kilolarınızı bildirirkenn ölcülerinizide alın
bundan sonrada her ayın 1 de ölçülerimi verelim
bakalımm ne olmuşş ne bitmiş
onada bir liste hazırlıcam
bir de grafik gibi bişey yapıcam her ay
cimcime yardıya hani

üçü bir arada nes'ler sanırım 75 kalori..Bir dilim ekmekten fazla yani..

Son düzenleme:

Sen leslie sayfasında açmıştın ama..

Burası daha iyi olur..

yağmurgözlü,bebiş nasıl büyüdümü.?
kaç kilo oldu..??

Şimdi başlamıştır gülücükler saçmaya etrafa..:)

canımm görsen çooookkkk :ecrin_bebek::ecrin_bebek:tatlıı büyüyor maşallah pazar günü 40 gün oldu normal olaydı bugünlerde doğacaktı ama kırk uçurduk bilem kaydirigubbakcemile3erken doğduğu için rutin kontrolleri devam ediyor göz,kalp sürekli takip ediliyor ama gelişimi çok iyibecerebilirsem :kedi:resmini ekliyim buraya

bildirelim valla. gaza getirelim birbirimizi. alanı en fazla küçülen anlatsın bakalım neler yaptığını biz de yapalım en güzel kopya olur herhalde

güle güle büyüt bebeğini. allah hayırlı uzun ömürler versin

ya kızlar benim bi sorum daha var. ben bu kalori olaylarını pek bilmiyorum da başınızı ağrıtıyorum ben siyah zeytin değil de yeşil zeytin yiyorum ve çok seviyorum salatalara falan da katıyorum. bunun kalori durumları nedir? siyaha göre daha mı fazla?

en acilinden cvp vereyim
siyah zeytinden bir yiceksen yeşil seytinden 2 yiyebiliyosun
yani kalori olarak daha düşük

hayır canım benim doktorum yeşil zeytin öneriyor önemli olan tuz oranı tuzu az olanını alırsan yağ koymadan yiyebilirsin tabiki günde 5 taneyi aşmamak şartıyla çünki 5 tane zeytinde vucudun 1 günlük yağ ihtiyacını karşılayacak kadar yağ varmış :1shok::1shok::1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…