aslında eskilerdenim ama uzun bir aradan sonra geldim :))) aslına bakarsan benim sana hoşgeldin demem lazm :)))
ara verince yeni sayıldım hoşuma gitti.. hoşgeldinleri bekliyorum arkadaşlarım :))))
bir hoşgeldinde benden olsun a.s.:roflol::roflol::roflol:
3000 kiloyum demeyi tercih ediyorum kilomu duymaya bile tahammülüm yok zaten kilo bildirimine başladığım zaman verdiğim kiloyu söylemeyi düşünüyorum. ilerde birgün bu soruna cevap vereceğim ama şimdi 3000 kiloyum :)))o zaman bi hoşgeldin de benden hoşgeldin arkadaşım. inşallah istediğin kilona ulaşırsın kaç kilosun şimdi ve kaç kilo olmayı düşünüyorsun
hoşbuldukk hoşbuldukkk :)))
sevmeye başladım bu işi ara ara ara vereyim ben :)))
3000 kiloyum demeyi tercih ediyorum kilomu duymaya bile tahammülüm yok zaten kilo bildirimine başladığım zaman verdiğim kiloyu söylemeyi düşünüyorum. ilerde birgün bu soruna cevap vereceğim ama şimdi 3000 kiloyum :)))
üç haneli bir rakamda seyrediyorum ama 75-83 aralığına inmek hedefim. bu kadar bilgi yeter mi acaba :kedi:
bu ayın başında ölçülerimi almıştım ama şimdi bulamıyorumm yaaa mezuramıı evde iki yaşında ayaklı bir yokedici olunca koyduğunuz şeyi yerinde bulamıyoruzklava:
günaydın kızlar
tombili doğum günü kutlu olsun oğlunun canım inşallah bizde o günleri görürüz belkide büyüdükçe zor oluyıordur ama allah isteyene versin demişsin amin canım ben çünki 12 sene boyunca o acıyı çok çektim bilirim acısını 12. senede kollarıma aldım yavrumu
namem inşallah canım üç hanelerden kurtulursun benimde tek amacım o şimdiye kadar bir kez 103 kiloya düşmüştüm sonra yine aldım canım çok merak ettim bendende mi kilolusun şu anda 123 kiloyum 129 dan düştüm topikte birde emre halif arkadaşım var bu kiloda 99 olduğum gün davul tutup göbek atacağım inanki o kadar istiyorumki 12 senedir bıktım bu yükü taşımaktan evlendiğimde 85 kilo idim 100 bile olsam razıyım boyum çok uzun olduğu için kaldırıyor
valla zor olmasına zor oluyor ama onun hergün geliştiğini bişeyler öğrendiğini görmek de çok güzel.bebekken sadece almasını biliyordu. şimdi sana da bişeyler veriyor geliyor öpüyor sarılıyor tepki veriyor yani. bebekken ınga karnım acıktı ınga altım kirlendi ınga gazım var başka bi numara yoktu. allah bizlere onların acısını göstermesin.
herkese günaydın;
harika geçecek bir yıl, incecik bir görünüm ve iyi haftalar diliyorum herkese :)))
nasılsınız hanımlar? merak edenler için yazıyorum doktora gittim trioid hormonum çok az çalışıyormuş ama ilaç kullanmama gerek yokmuş. bir başka hormonum da iyice düşmüş alt sınıra yaklaşmış tekrar tahlil yapacağız. bu ay diyetisyene de başlayacağım. bakalım en yakın randevu ne zamana alabileceğim! onun da haberini veririm... 3 haneli rakamlardan inmeme çokk az kaldı! kaydirigubbakcemile3
hayatımda ilk ve son defa bu rakamları görmüş olacağım! :)
dün benim oğlumun doğum günüydü. 2 yaşını bitirdi kuzum nasıl da çabuk geçiyor günler... allah isteyipde sahip olamayanlara da versin inşallah. ama tabi azıcık pasta vs kaçırdım ben de ama yerken kendime söz verdim bu hafta daha çok egzersiz ve yürüyüşle onu da halledicem.
1.64 diye biliyodum emmee 1.63 çıktım nan çekmişim accuk
hepinizeeeeee güzel bir hafta geçirmeniiizzzz dileğiyle başlıyyaım :):) bu hafta kilo alan tek kişi olaraktan kendimiii çok çok çok tbrk ediyorrrrrrr ve kınıyorum::):):) inş. bu haftaaaa olucakkk en azından öyle umut ediyor etmek istiyorummmmmm :kedi:
kıss kaynanaaa sen benim aşkımaaa yok edici diyemezsinnnnnklava:
aslında eskilerdenim ama uzun bir aradan sonra geldim :))) aslına bakarsan benim sana hoşgeldin demem lazm :)))
ara verince yeni sayıldım hoşuma gitti.. hoşgeldinleri bekliyorum arkadaşlarım :))))
Ben bu arada BEYZUS ve YURDUSUM'u çok özledim..dilenciide,tursariyide..
Acaba beyzus ve yurdusum buluştularmı..?
citol senmi anlatmıştın hatırlamıyorum,bir meyvenin çekirdeğini suda bekletip jöle kıvamına gelince..Krem gibi yüze sürülüyormuş çokda işe yarıyomuş..
İşte o meyve hangi meyvedir?? acep..tekrar tarifini vermen mümkünmü..:)))
ayva çekirdegiydi cnm
aynen çay bardagının dibine su koy içinede at
beklet 1-2 günde oluyodu
ayrıca yazın ben gülleirn yappraklarını aldım ve suda betlettim
siliyodum yüzümü
kokusuda nasıl güzeldi
vayy bee miss world kızlarının ölçüleri topiğe düşmüş yalnız bir farkla onlar boyuna biz enine:roflol::roflol::roflol:durun ben ölçülerimi vermemişim
boy..170
göğüs...100
bel..95
basen..125:kedi::kedi:
Senin ölçülerin gayet iyi..
İnce bellisin baksana..Benim bel ölçüm yaklaşık 113 civarı..
Halim harap yani..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?