caprice .........1.7grm :sm_cool::hooray:
guide............ 1.0 grm :lepi:Şeniz:içelim:
tombili............1.0 grm:teytey::sm_cool:
nevra73..........700 grm Şeniz:lepi:hihoyyyt
ekim1009...... 500 grm :teytey::içelim:
dilenci ...........300grm kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
tursari.............200grm gamyoncuiremsulülülülülülü
citol................100 grm :dilcikar::mymeka:
teşekkür ederim canım benimde derdim basen :gitme:senin bel çalışman lazım çok faydası oluyor ben denedim canım hergün yap ayaklar yerde sabit eller belde 50 sağ 50 sol tarafa dairelerkaydirigubbakcemile2 çiz farkı göreceksin
Senin ölçülerin gayet iyi..
İnce bellisin baksana..Benim bel ölçüm yaklaşık 113 civarı..
Halim harap yani..:)
Bu arada kızlar dün gece ölüyorum sandım..akşam yemegi öncesi sag mide bölgemde bır agrı başladı ve 10 dk içinde sırtımda bir agrı başladı inanaılmaz bır agrıydı aglamaya başladım nefes alamıyordum...Eşim kalp krizi geciriyorum sanmıs hastaneye kaldırmıs geceyı hastanede gecırdık acılde...Ekg temizcıktı kalp degıl kan testlerıde normal ama nedenı anlasılamadı Dr en son dedıkı tam batın ultrasonu yaptırın belkı safra kesesı mıde olabaılır dedı sırta vururmus agrısı , strese bagladı yaşananları anlamadım ne oldu ...ama aklıma ılk gelen oğlum oldu ona ne olur nasıl kım büyütür...psikolojık olarak çöktüm bir an o agrı ınanılmazdı ...sabahı sabahı ettım....
Umrım 2010 böyle basladı böyle gıtmez
çok geçmiş olsun arkadaşım zemuszemuszemuszemus
Bu arada kızlar dün gece ölüyorum sandım..akşam yemegi öncesi sag mide bölgemde bır agrı başladı ve 10 dk içinde sırtımda bir agrı başladı inanaılmaz bır agrıydı aglamaya başladım nefes alamıyordum...Eşim kalp krizi geciriyorum sanmıs hastaneye kaldırmıs geceyı hastanede gecırdık acılde...Ekg temizcıktı kalp degıl kan testlerıde normal ama nedenı anlasılamadı Dr en son dedıkı tam batın ultrasonu yaptırın belkı safra kesesı mıde olabaılır dedı sırta vururmus agrısı , strese bagladı yaşananları anlamadım ne oldu ...ama aklıma ılk gelen oğlum oldu ona ne olur nasıl kım büyütür...psikolojık olarak çöktüm bir an o agrı ınanılmazdı ...sabahı sabahı ettım....
çok geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın bi daha öyle ağrıyı.Bu arada kızlar dün gece ölüyorum sandım..akşam yemegi öncesi sag mide bölgemde bır agrı başladı ve 10 dk içinde sırtımda bir agrı başladı inanaılmaz bır agrıydı aglamaya başladım nefes alamıyordum...Eşim kalp krizi geciriyorum sanmıs hastaneye kaldırmıs geceyı hastanede gecırdık acılde...Ekg temizcıktı kalp degıl kan testlerıde normal ama nedenı anlasılamadı Dr en son dedıkı tam batın ultrasonu yaptırın belkı safra kesesı mıde olabaılır dedı sırta vururmus agrısı , strese bagladı yaşananları anlamadım ne oldu ...ama aklıma ılk gelen oğlum oldu ona ne olur nasıl kım büyütür...psikolojık olarak çöktüm bir an o agrı ınanılmazdı ...sabahı sabahı ettım....
tam kilonu yazarsan
eklicem lsiteye
daha liste yapmadımki kız
o incelme listesi
geçmiş olsun ahh canım bilirim o ağrıyı çok fena bende öyle acil gittiğimde ameliyat oldum çıktım hastaneden safra kesem taş dolmuş ve iltihap yapmış dr ağrı yapmasaydı hiç anlayamadan sarılıktan giderdin dedi ihmal etme ultrasonda hemen belli oluyor ameliyatıda kapalı ameliyat yapıyolar şimdi çok çabuk toparlanıyorsun 1 haafta sonra işime döndüm ben
ben söylemiştim ayvayı valla dene çok parlaklaştırıyor nemlendiriyor harika hissediyor insan cildin gerçekten sanki nefes alıyor delikafadulden bide ben doğal olan her ürün beni mutlu ediyor sanki tatil yapmışım gibi anlatıyorum yaakaydirigubbakcemile3 ama gerçekten çok güzel oluyor yüzün parlıyor. ben nişana gitmiştim herkes farketmişti naptın diye sordular sırnaşık şey anlatıncada şaşırdılar. ama ben yarın çay bardağı ile bir ayvanın çekirdeklerini kaynattın bir iki taşım benim aldığım tarifte hangisi daha iyi olur dene karar veryerimseniben ben bu ara yine yapıyorum iki günde yine cildim parlaklaştı solukluğu gitti.kaydirigubbakcemile5gülsuyuda çok iyiymiş bende duymuştumşutarafagittiÇok saol canım..Eşimde ayva reçeli isteyip duruyordu..
Alayımda ona reçel kendimede krem yapayım barii..
Baksanıza herşeye zam geldi ekonomi yapalım biraz..:):)
Gül suyu ayrıca tonik görevinide görüyormuş..
bu arada yenoşum yaff bende sizleri özledimopuyorumnanaktan ama günler kısa işler uzun ben işimi bitirdimmi sizler gitmiş oluyorsunuz zateen bu aralar pek bişeyde yaptığım söylenemez yaa bilg açmaya bile üşeniyorumm :kedi: ruhsal olarak iyiyim ama Allahıma bin şükürrrr :Saruboceq: ama tembellik çok bugün ender saraç dediki vücutta nikotin eksik olunca tembellik ve vücutta uyuşukluk halsizlik yaparmış hergün sabah kalktıktan sonra biraz vücudu ısıtıp kahve için dedi. benim aklıma yattı çünkü benim ne kolayla ne sigarayla nede kahveyle hiç aram yok bi misafirliklten misafirliğe yani ayda bir belllkkkiii oda :lepi: Allaha şükürki yok bide olsaydı nolcaktı halimm bilmemkafamçokkarıştı
Ben hergün muhakak kahve içerim..Zaten içtiğim çayın haddi hesabı yok..:))
Allahtan şekersiz içiyorum..:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?