Bugün saat dört gibi oğlanı pusete koyup dışarı çıktım..
Evin bir kaç eksiği vardı süt vs.Hemde yürümüş olurum dedim..
Yaklaşık birbuçuk saat yürümüşüm..Tabi oğlumun yaptığı huysuzluğu anlatmıyorum..
Daha sonra kızımın çıkışına gittik.hep beraber eve döndük..
Bu akşamda tam iki-üç saat uğraştıktan sonra uyudu..Bir ara artık ağlıyacaktım..
neyse şimdi uyuyo mışıl mışıl,canım benim..:)
Bu arada bu gece burası feci soğuk.Son 70 yılın en soğuk geceymiş diyorlar..
halaa zorlamı uyuyor kuzu ben ilk aylarda yatağına alışsın diye çok uğraştım hiç sallamadım bişey yapmadım ama bir senedir rahatım yatırıyorum saatinde yatağına kendi kendine uyuyor valla çok rahatım şimdi ama ilkte çokkk sıkıntı çektim.hele ilk 6 ay sabah 7 8 bazen 9 gibi uyuyordu hergün yarım saat geri alarak uyumaya gittik en son 11 e kadar düşürdüm uyuma saatini ama hiç kaçırmadan düzenini hiç bozmadan hatta nereye gittiysem yatağını bile götürdüm çünkü başka yerde uyumuyordu öff ne uğraştım yaa şimdi korkuyorm o yüzden bitane daha çocuğa:bbo:
Bu arada kızlar dün gece ölüyorum sandım..akşam yemegi öncesi sag mide bölgemde bır agrı başladı ve 10 dk içinde sırtımda bir agrı başladı inanaılmaz bır agrıydı aglamaya başladım nefes alamıyordum...Eşim kalp krizi geciriyorum sanmıs hastaneye kaldırmıs geceyı hastanede gecırdık acılde...Ekg temizcıktı kalp degıl kan testlerıde normal ama nedenı anlasılamadı Dr en son dedıkı tam batın ultrasonu yaptırın belkı safra kesesı mıde olabaılır dedı sırta vururmus agrısı , strese bagladı yaşananları anlamadım ne oldu ...ama aklıma ılk gelen oğlum oldu ona ne olur nasıl kım büyütür...psikolojık olarak çöktüm bir an o agrı ınanılmazdı ...sabahı sabahı ettım....
Umrım 2010 böyle basladı böyle gıtmez
Kart koyundan hepinizee günaydınlar efenim a.s. a.s. a.s.
Haftasonu bir iştah patlaması yaşadım 2 hafta çok iyi uygulamıştım diyetimi ama haftasonu sinirimi bozan şeylerle beraber iştahımda arttı yedim biraz...Şimdi kontrol altına aldım merak etmeyin salmam bi daha :roflol:
Bi tane lavaş ekmeğine peynir koydum, biraz domates salatalık çay...buyrunnnnnnnnn
gitmez gitmezzzzzzzzzzzzzzz inşallah gitmez canım çok çok geçmiş olsunnnnn acil şifalarrBu arada kızlar dün gece ölüyorum sandım..akşam yemegi öncesi sag mide bölgemde bır agrı başladı ve 10 dk içinde sırtımda bir agrı başladı inanaılmaz bır agrıydı aglamaya başladım nefes alamıyordum...Eşim kalp krizi geciriyorum sanmıs hastaneye kaldırmıs geceyı hastanede gecırdık acılde...Ekg temizcıktı kalp degıl kan testlerıde normal ama nedenı anlasılamadı Dr en son dedıkı tam batın ultrasonu yaptırın belkı safra kesesı mıde olabaılır dedı sırta vururmus agrısı , strese bagladı yaşananları anlamadım ne oldu ...ama aklıma ılk gelen oğlum oldu ona ne olur nasıl kım büyütür...psikolojık olarak çöktüm bir an o agrı ınanılmazdı ...sabahı sabahı ettım....
Umrım 2010 böyle basladı böyle gıtmez
kıs bonusummmm tatlımmm dikkat ediyomdaaaaa mayonez yemiyon eferim kıssssssalkisalkisalkisKart koyundan hepinizee günaydınlar efenim a.s. a.s. a.s.
Haftasonu bir iştah patlaması yaşadım 2 hafta çok iyi uygulamıştım diyetimi ama haftasonu sinirimi bozan şeylerle beraber iştahımda arttı yedim biraz...Şimdi kontrol altına aldım merak etmeyin salmam bi daha :roflol:
Bi tane lavaş ekmeğine peynir koydum, biraz domates salatalık çay...buyrunnnnnnnnn
selam kızlar. foruma üye olsam da sizler gibi eli öpülesi nitelikte aktif bi kullanıcı değilim. ama bu kilo verme seferberliğinize hayran kalıp beni de gaza getirebildiğiniz için sizleri çook tebrik ediyorum. ve evet benim için çok büyük ama forum için eh nitelikteki adımı atıyor kararımı açıklıyorum: KİLO VE-Rİ-CEEEM:dance:. cumartesi gnü doktora gdiyorum. bu sefer hiç şaşmıcam ve buraya da sürekli raporlama yapıcam ki (kapanmak bilmeyem iştahıma caydırıcı bi tedbir aliim). ama sistemin nası işlediğini pek anlayamadım.:1no2: ne yapmak gerekiyor??? fisfisfis sadece buraya kilomu mu bildiricem??? biraz anlatsanız da ben de aranıza katılıversem :1rolleyes:
Günaydın topiğimin güzel hanımları...
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben bu aralar sizleri ihmal ettim ama eşimle uğraşıyoruz.Böbrek taşı düşürüyor.Ne kadar eziyetli olduğunu bilirsiniz.Ağrıdan kıvranıyor.Ağrı kesici ve kanalları genişletici iğnesini yapıyorum;malum o da şiddetli bulantı ve istifra yapıyor.Adamcağızım eziyette bu aralar
.Ayrıca mesanede 2 cm lik bir taş oluşmuş.Çok büyük olduğu için kendiliğinden düşmüyor.Kırdıracağız.Bu gün taş kırma merkezine gidecek.Bakalım ne zamana randevu verecekler.Umarım çok bekletmezler.
İşte bu yüzden hem sizleri hem kendimi ihmal ettim.Lütfen beni bir süre kilo bildirimi konusunda izinli sayarmısınız.Paylaşım için tabii ki topikteyim fırsat buldukça;ama sağlıklı diyet yapamıyorum bu aralar ve hiç istikrarlı bir gidişatım yok.Sizinde motivasyonlarınızı düşürmek istemiyorum.
Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.Hepinizi öpüyorum.
YURDUŞCUĞUM; İstanbuldasın ve ben seni arayamıyorum.Ne olur kusuruma bakma.Hastalıkla uğraşıyorum.Gecem gündüzüm karıştı.Allah beterinden esirgesin.:Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞenizŞenizŞeniz
aaaa beyzus ablam gelmişşşşşşşşşşşşşş bende diyorum nerdeeeee ::):):)):)
Günaydın topiğimin güzel hanımları...
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben bu aralar sizleri ihmal ettim ama eşimle uğraşıyoruz.Böbrek taşı düşürüyor.Ne kadar eziyetli olduğunu bilirsiniz.Ağrıdan kıvranıyor.Ağrı kesici ve kanalları genişletici iğnesini yapıyorum;malum o da şiddetli bulantı ve istifra yapıyor.Adamcağızım eziyette bu aralar
.Ayrıca mesanede 2 cm lik bir taş oluşmuş.Çok büyük olduğu için kendiliğinden düşmüyor.Kırdıracağız.Bu gün taş kırma merkezine gidecek.Bakalım ne zamana randevu verecekler.Umarım çok bekletmezler.
İşte bu yüzden hem sizleri hem kendimi ihmal ettim.Lütfen beni bir süre kilo bildirimi konusunda izinli sayarmısınız.Paylaşım için tabii ki topikteyim fırsat buldukça;ama sağlıklı diyet yapamıyorum bu aralar ve hiç istikrarlı bir gidişatım yok.Sizinde motivasyonlarınızı düşürmek istemiyorum.
Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.Hepinizi öpüyorum.
YURDUŞCUĞUM; İstanbuldasın ve ben seni arayamıyorum.Ne olur kusuruma bakma.Hastalıkla uğraşıyorum.Gecem gündüzüm karıştı.Allah beterinden esirgesin.:Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞenizŞenizŞeniz
Bu arada ben 10 buçuk 11 arası 2 bardak su içtim sonrada
10 tane kuru siyah üzüm
1 tane kayısı
1 bardak süt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?