Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yagmurgozlum bir daha ki gelişime inşallah görüşürüz canım hepinizi görmek istiyorum ama,
bu sefer olmadı maalesef.
Biraz havalar ısınsın, gezme fırsatımız çoğalsın, görüşürüz inşallah.
Allahım tek sağlık versin canım.Öptüm seni kocaman

iyiyim ablacığım yazdığım gibi bu hafta motivasyon eksikliği var üstümde ne yediğimi içtiğime pek dikkat edemiyorum ne yapcam bilemiyorum hiç bir iş bile yapmak gelmiyor içimden birde çok asabiyim

hoşbulduk arkadaşlar az önce diyetisyenle görüştüm telde.3 ay sonunda 7-8 kilo kadar zayıflarmışım muayene ücreti 50 tl her hafta gidecekmişim.her muayenenin bir sonraki haftası ücretsiz olmuyomuş nasıl sizce.daha önce hiç diyetisyene gitmedim

bence iyi yani ayda 100 tl veriyosunda sanki kilo verdirmesi az gibi geldi ben 1 ay burdaki devlet hastenesindeki diyetisyene gittim 1 ayda 4 kilo verdim ama özel bir diyetisyen istedim aylık 100 tl dedi ve makinaya falan da giriyosun dedi bence bir ay dene ama dediklerini yapmalısınki kilo verebilirsinnn

ne makinasına giriyosun.birde kan tahlili falan yapar dimi onun için ayrı bir ücret ödermiyim acaba

herkeseee merhabalarrrrrr çıtırlarr

yurdusum ablaaaaaaaaaa küstüm ben sana işteeee guclubacismile

alkan hoşgeldin aramızaaaaaaaa

bu çitol nerelerdeeeeee dünden beri 1 yazısını gördüm yena da yok nie rastlaşamıyoruzzz

tursariii kısssssss kaynana sennn nerdesinnnnnnnnnnn :):):):)

çatladım orta yerimden çaaatttttt diye:roflol::roflol::roflol:şaka bir yana ablam gerçekten çok isterdim ama senin adına sevindim evlatlarınla hasret giderdin bir dahaki sefere inşolumunekankayizsmile

ne makinasına giriyosun.birde kan tahlili falan yapar dimi onun için ayrı bir ücret ödermiyim acaba

onu tam sormadım arkadaşım bende telfonla görüştüm ben askeri hastenede dahiliye drsine gittim zayıflama problemim ver dedim ve bana bütün kan tahlillerimi yaptırdı hiç birşeyde çıkmadı bence makinede vucuttaki yağ su ve kemik oranın ölçüyo ve metabolizma hızını ölçüyo ona göre diyet veriyo tahminimce bende 103 kiloydum şimdi 88.400 kg geliyorum yürüyüş ve diyetle kilo verdim

YURDUŞUM ablam namem hatunla buluşmuşsunuz çok sevindim valla opuyorumnanaktan

Burdan gördüğüm kadarıylada çok şeker çok kibar birisi :hulya:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler hepiciği buyrunnnnnnnnn benimde yarın doktorla randevum var geçen hafta ve sanırım bu haftada kilo veremedim ohaoldumsmile

Yani bir ayda 2 kilo vermiş oluyorum mirmirmirmir

hosbulduk secil

önümüzdeki hafta gideceğim doktora koydum kafama zayıflamayı.giydiğim hiç bişey yakışmıyo yaa.göbeğim almış başını gidiyo.
herkese sağlıklı,geri almadan kilo vermeler diliyorum.

Merhabalar...

Dün yediklerim..

Sabah:bir dilim kepek ekmek,peynir,6 zeytin,bal

Ara:kuru kayısı 3 adet..

Öğle: kıymalı makarna,salata..

Ara:yeşil çay,ıhlamur..

Akşam:200gr.yoğurt,portakal..

Bugün..

Sabah:yumurta,peynir,iki zeytin..

Ara:üç kayısı

Öğleırasa pişiyo..:):)

Son düzenleme:

Çok güzel,yüzme sayesinde,dipdiri vücüüdün olucak..:):)

ığrenç yağlar bir an önce defolurlar eminim..

Çok kararlı gördüm seni..

Hoşgeldin,özledik seni..

ben de katılmak istiyorum aranıza 102 kiloyum bende zayıflamak istiyorum

Hoşgeldin aramıza..

bir an önce hepimiz zayıflarız inşallah..

Son düzenleme:
selam kızlar,
ben buralara pek giremedim misafirdi vs vs ayy bide adet olamadım bi türlü sinir tepemde.umarım yarın tartı beni çıldırtmaz...

selam kızlar,
ben buralara pek giremedim misafirdi vs vs ayy bide adet olamadım bi türlü sinir tepemde.umarım yarın tartı beni çıldırtmaz...

Canım, ne çok yatılı misafirin oluyor seninde..

Çocuğun varmı..?? Çünkü küçük çocukla çok daha zor oluyor misafir ağırlamak..

seçil'cim sen merhem kullanıyodun kolların için..Aktardan almıştın..

Onun ismini rica ediciim,bende denemek istiyorum..

ayy sorma ya bayılacam valla...-tatlicadiarzu-
canım çocuk yok bizde sorun var tedavideyiz ama şu ara maddiyattan bekleme süresindeyiz.hasretle bekliyoruz...inşallah olur.:Saruboceq:

Canım merhaba, nasılsın hele bir anlatıver bakalım.
Ben çok şükür iyi olmaya çalışıyorum.
Bende dün regl oldum.Uçakta az kalsın rezil oluyordum.İki ayın acısını çıkardı sanırım.
Sabahtan beri kaçıncı kez pijama değiştiriyorum.
Olur bir dert, olmaz iki dert,
Ama bayağı rahatlattı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…