ben de katılmak istiyorum aranıza 102 kiloyumbende zayıflamak istiyorum
hoşbulduk arkadaşlar az önce diyetisyenle görüştüm telde.3 ay sonunda 7-8 kilo kadar zayıflarmışım muayene ücreti 50 tl her hafta gidecekmişim.her muayenenin bir sonraki haftası ücretsiz olmuyomuş nasıl sizce.daha önce hiç diyetisyene gitmedim
bence iyi yani ayda 100 tl veriyosunda sanki kilo verdirmesi az gibi geldi ben 1 ay burdaki devlet hastenesindeki diyetisyene gittim 1 ayda 4 kilo verdim ama özel bir diyetisyen istedim aylık 100 tl dedi ve makinaya falan da giriyosun dedi bence bir ay dene ama dediklerini yapmalısınki kilo verebilirsinnn
yagmurgozlum bir daha ki gelişime inşallah görüşürüz canım hepinizi görmek istiyorum ama,
bu sefer olmadı maalesef.
Biraz havalar ısınsın, gezme fırsatımız çoğalsın, görüşürüz inşallah.
Allahım tek sağlık versin canım.Öptüm seni kocaman
ne makinasına giriyosun.birde kan tahlili falan yapar dimi onun için ayrı bir ücret ödermiyim acaba
onu tam sormadım arkadaşım bende telfonla görüştüm ben askeri hastenede dahiliye drsine gittim zayıflama problemim ver dedim ve bana bütün kan tahlillerimi yaptırdı hiç birşeyde çıkmadı bence makinede vucuttaki yağ su ve kemik oranın ölçüyo ve metabolizma hızını ölçüyo ona göre diyet veriyo tahminimce bende 103 kiloydum şimdi 88.400 kg geliyorum yürüyüş ve diyetle kilo verdim
hepiciğinizee merhabalarrrrrrr çıtırlarr:):)
çok yoruldummmmmmm baya yol yürüdüm bahane ile yürüyüş yaptım gittim yüzmeyeee yazıldım sonundaa şimdilik haftanın 2 günüüü kendimi suya bırakma korkum bitinceeee 4 güne çıkarmayı düşünüyorum oraya gitmem için 30 dk yürüyüş 30 dk dönüş etti 1 saat bakalım diğer taraftaa fitnesa yazıldım orasıda açılırsaa haftanın 2 günüde oraya gidicem evde popomu kaldırmıyommm bu sayedee değişiklik olsun daha doğrusuuu evde herkes bana güveniyor misafir gelse seçil yemek yok seçil temizlik yapılıcak seçilll eee fırsatım kalmıyor ve sıkılıyorum kaçtım gittim yazıldım ohhh beeeeeeeeeeeee
sabah peynirli tost yedim kahve içtimmm biraz öncee pırasa yedimmm ara öğün olarak sahlep içmeyi planlıyorumm akşama gene pırasa yicem çünkü akşama balık var ve ben sevmiyorumm pırasaya talimim :):) şimdilik benden bu kadar artık yerimdee sayarsamda yuh bana dicem :):):)
günaydın tombulcuklar,
önce sağlık raporumu vereyim. evet trioid hastasıyım! haşimatoymuşum. hormonlarım saçmalıyormuş. şimdi ilaç kullanmayacağım ama acilen diyete başlanacakmış. hatta başladım bile. metabolizmam 48 yaşındaymış! çalışmıyor neredeyse. mesela olması gereken 100 birimse benim 5 birimde falan! uyanabilirmiş hormonlarım izin verirse. yağlar azalmaya başladıkça uyanması kuvvetli ihtimal.
bugünden başlayarak tam gaz diyet. sabah başladım. kilomu bildirmem. o rakamı telaffuz bile etmek istemiyorum :bbo: ama her hafta kaç kilo veya gram verdiğimi bildireceğim. benim hedefim 28-35 kilo vermek. o zaman hale yola girer vücudum. allah kolaylık versin. desteğinizi bekliyorum çıtır arkadaşlarım!
bunca sıkıcı haberden sonra sizi çatlatayım. kaydirigubbakcemile3 salı günü yurdanur ablamla buluştum :lepi:
sağolsun kadıköy'e yolu düşmüş aradı beni buluştuk. teyzesi de vardı yanında. ikiside o kadar tatlı o kadar hoş sohbet ki zaman nasıl geçti anlamadık. haa yetti mi tabii ki hayır :) tekrarlarız inşallah!
günaydın topiğin zarif bayanları,
Ben dün ıstanbul'dan döndüm sağ salim.
Çocuklarım gidince çok sevindiler, gelirken de bir o kadar üzüldüler.
Alıştık temiz bir eve, yemeği yapılmış, çamaşırlar yıkanmış, ütülenmiş ne kadar mutlu oldular anlatamam.
Bende Salı günü Namem ile buluştum,Çok tatlı bir kişi, kızı şeker mi şeker, ellerini öptüm sevdim.
Valla bizimkiler kazık kadar oldular maşallah, taze bebeği özlemişiz.(Allahım ailesine bağışlasın).
bu hafta izinliyim, Pazartesi iş başı yapacağım inşallah.
BEYZUS'umgeçmiş olsun sana canım, merak etme arayamadım diye.ıyi olsaydın mutlaka hatırımı soracağından eminim.
Hepinizi çok çok öpüyorum, inşallah sağlıklı, mutlu, huzurlu, bir o kadar da narin, zayıf hanımlar olmamız dileği ile.
selam kızlar,
ben buralara pek giremedim misafirdi vs vs ayy bide adet olamadım bi türlü sinir tepemde.umarım yarın tartı beni çıldırtmaz...
ayy sorma ya bayılacam valla...-tatlicadiarzu-Canım, ne çok yatılı misafirin oluyor seninde..
Çocuğun varmı..?? Çünkü küçük çocukla çok daha zor oluyor misafir ağırlamak..
Canım, ne çok yatılı misafirin oluyor seninde..
Çocuğun varmı..?? Çünkü küçük çocukla çok daha zor oluyor misafir ağırlamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?