Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sayayım. sabah 1 simit yedim okulda saat 8de. 1 fincan çay içtim. 9da 1 fincan neskafe
öğlen 3te biraz sucuk, peynir, zeytin, brokoli, ananas yedim. 1 dilim de tam buğday ekmei.
akşama erişte ve tavuk yicem.
ayrıca1 saat stepe gidicem akşam

hoşbulduk. evet yazıcam her cuma kilomu.kaydirigubbakcemile5

canım yüzmeye yazılmakla çok iyi yapmıssın :) bende yazılıcam ama zamanım yok belediyeye ait bi yüzme havuzu var oraya sordum çalısanlar için aksam seansı yapıolarmıs :) ikinci gruba katıla bilirim belki bu aralar 8 de baslıomuş bakalım tam karar verirsem süper olucak aklinialirimsmile aklinialirimsmile :)

aa aklıma gelmişken masallah çok güzel kilo vermişsin okadar kilo verince vucutta deforme oldumu acaba _? benimde nerden baksan toplamda 40 kilo vermem lazımda
insallah azminle tam istedigin kiloya gelirsin :Saruboceq: :1hug:

bu gün gidip kendime mezura aldım. ama üst bacak nereden ölçülür şaşırdım. benim bildiğim dizin yaklaşık 5 cm üstünden ölçmek gerek. ama listelerdeki ölçülere bakınca yanlış mı yapıyorum diye düşündüm. siz nerden ölçüyorsunuz??

ayy içim burkuldu birden allah annesine babasına bolbol sabırlar versin:Saruboceq:ben kardeşimi kaybettim bebekken cerrahpaşada hala içine giremem mafoldumbenhele bide cerrahpaşa türküsü çıktımı neyse :çok üzgünüm:Allah bidaha düşürmesin inşallah :Saruboceq:kimseyi

aplamm geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin ikinizede inşallah :Saruboceq:

Pzara gününden beri çok iyiyim şükür YENA cığım sağolasın. Ben çok çabuk kırılıp aynı çabukta mutlu olan bi insanım. Barıştık artık sanırım Allah bozmasın
Ayy çok şükür ne güzel bir habeerrrr.......:lepi: çok sevindirrikk oldummmmmm onlada olmuyor onsuzda değilmi ama en zoruda yanlızlığa katlanmak hele bide seviyorsan yerimsenibenama inan çok sevindim bir ara bizde takıştık sonra barıştık tabi ama aklıma ilk gelen senle okurcuğum oldu inşallah ondanda iyi haberler alırızz :Saruboceq:

bacağın en kalın yerini ölçeceksin canımcımmm zemuszemus

bu arada yeni gelen arkidişler hoşgelmişlerrr başarılarının herdaim devam etesi dileğiyle hepberaber inşallaholumunekankayizsmile:lepi:delikafadulden

citol ben yaın kilo bildirmesem olurmu benim malum yakın hatta olması lazım 2 kg fazla çıkıyor onun için bu hafta ve diğer hafta beni es geçsen olur mu canım

sende burdaymışsın görmedim günaydın citolcüüüm

Günaydın arkadaşlar,
Güzel, mutlu, sağlıklı, tüm sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz bir yıl diliyorum hepinize
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler aramıza.
bir haftadır giremedim. Kontrollerim vardı 2 gün hastanede geçti 4 günlüğünede ıst. gidip geldim..
aranıza dönmek güzel..

günaydın tombulcuklar,

önce sağlık raporumu vereyim. evet trioid hastasıyım! haşimatoymuşum. hormonlarım saçmalıyormuş. şimdi ilaç kullanmayacağım ama acilen diyete başlanacakmış. hatta başladım bile. metabolizmam 48 yaşındaymış! çalışmıyor neredeyse. mesela olması gereken 100 birimse benim 5 birimde falan! uyanabilirmiş hormonlarım izin verirse. yağlar azalmaya başladıkça uyanması kuvvetli ihtimal.

bugünden başlayarak tam gaz diyet. sabah başladım. kilomu bildirmem. o rakamı telaffuz bile etmek istemiyorum :bbo: ama her hafta kaç kilo veya gram verdiğimi bildireceğim. benim hedefim 28-35 kilo vermek. o zaman hale yola girer vücudum. allah kolaylık versin. desteğinizi bekliyorum çıtır arkadaşlarım!

bunca sıkıcı haberden sonra sizi çatlatayım. kaydirigubbakcemile3 salı günü yurdanur ablamla buluştum :lepi:
sağolsun kadıköy'e yolu düşmüş aradı beni buluştuk. teyzesi de vardı yanında. ikiside o kadar tatlı o kadar hoş sohbet ki zaman nasıl geçti anlamadık. haa yetti mi tabii ki hayır :) tekrarlarız inşallah!

günaydın....
bu güne klasik tostumla başladım...70 gr kadar ekmek, 60 gram peynir, yeşillik ve açık çay..
hastalara geçmiş olsun, hepinize kolay gelsin :)

bilmem çatırtı sesleri oraya kadar geldimi bensiz buluşursunuz haalsanaalsanasmileaklinialirimsmile
hoşgeldin ablacımolumunekankayizsmile
Günaydınnnn aklinialirimsmileaklinialirimsmile
günaydınnnn canımbayanssulusmile

günaydınn kızlar :))) nasılsınız bugun :)
bugun biraz mutlu basladım güne hehe sabah üzerimi giydikden sonra söyle yandan bir baskıs attım aynaya yan durdugumda kocaman öne çıkan göbüşüm artık az çıkıyor yani eskiye göre az insallah eski kotlarımın eteklerimin içine girdigim günleride görürüm :Saruboceq: :Saruboceq:

dünki yediklerimi hemen sayayım :)

sabah kahvaltısı
baslangıç olarak 1 bardak su. ve 3 kuru kayısı
bir bardak süt
bir iki çay kasıgı bal.
peynir
kepek ekmek

ögle
bir kase yogurt
bir tabak tavuk haşlama
bir avuçtan biraz az ceviz.
bu hafta ceviz yiyorum geçen hafta fındık yiyordum değişiklik olsun b iraz

saat 5 de
bir tane meyveli yogurt
1 avuç ceviz.

aksam

bir tabak bezelye.

guclubacismile guclubacismile guclubacismile

Her Şeyi Olan Hiçbir Şeysiz Kadınlar!

Ne kadar sorunlu bir toplum haline geldik, mutsuzluğa bahane bulmak mutluluğa bulmaktan daha kolay oldu. Sizce de garip değil mi?

Kadınların beklentisi çok yüksektir, bu da doğaldır çünkü hayata çok değişik pencerelerden bakabilme yeteneğine sahibiz. Peki, bu yeteneğin farkında mıyız? Kendi hayatına başka açılardan bakamayan biri, yaşamın genelini nasıl farklı değerlendirebilir?

İnsan sahip olduklarının biraz kıymetini bilmeli, elindekilerin gerçekten ayrımına varmalı! Afrika’da açlar var diyerek konuya girebilirim ancak çok klişe olacaktır. Bunun yerine, şu anda, tam da bu yazıyı okurken, sizin sahip olduğunuz şeylerin yarısına bile hasret kalan insanlar olduğunun farkına varmanız gerektiğini hatırlatıyorum.

Herkes kendi avucundakilere bakıp, özenilecek hiçbir şeyi olmadığını düşünebilir. İnsan egosu, hep daha fazlasında gözü vardır ama bu hırs ve körlük, bizi ancak mutsuzluğa taşır. Zaten mutlu olmak isteyen kim, değil mi?

Bir hastalık gibi, etrafımızı saran ve vücudumuza yayılan virüsün adı, mutsuzluk! Nasıl seviyoruz bu durumu? Para yok, aşk yok, sosyal çevre yok, her şey yok diye sayılıyor. Peki, ne var? Var olanın listesini yapın desem, çoğundan iki madde zor çıkıyor.

Bir ilişki içine girdiğimizde mutsuzuz çünkü pek çok sorun var. İyi de kardeşim, ilişkin yokken de mutsuzdun, bunu nasıl çözeceğiz? İstediğin ilişki aslında istediğin ilişki değil. O zaman niye devam ettiriyorsun? Biraz daha mutsuz olmak için!

Para yok! Olduğu zamanlarda neler yaptın? Mutsuzluklarını alış veriş yaparak geçirmeye çalışmadın mı? Aç dolabını bak bakalım, kaç çift gereksiz ayakkabın, giymediğin elbisen, sadece ucuz diye alınmış ama kullanılmayan ıvır zıvırın var? Eline geçen üç kuruş parayı harcadın, yetmedi kredi kartlarını ödenemez hale getirdin, bütün bunları mutlu olmak için yaptın, değil mi? Oldun mu?

Yalnızken mutsuzdun, kendine öyle ya da böyle bir sevgili buldun. Şimdi o ilişki içinde daha çok sıkıntı yaşıyorsun. Yalnızdın, bunu gidermek için birkaç arkadaş edindin, şimdi onların saçma sorunları içinde boğuluyorsun. Sen kendine ne yapıyorsun?

Bazı insanların her şeyi vardır, yeterince, çok değil ama vardır. Bazılarının çok az şeyi vardır, bazılarının ise, çok fazla, yine de herkes bir şekilde mutsuzdur. Elbette yaşam dediğimiz her gün kendini geliştirmek ve ilerlemek üzerine kuruludur ancak sahip olduklarının farkına varmazsan, ilerde sahip oldukların da aynı şimdikiler gibi değersizleşecektir.

Bazı kadınların her şeyi vardır ama farkında olamadıkları için, hiçbir şeysizdirler. Siz onlardan olmayın! Dönüp hayatınıza bakın, neler için şükretmeniz gerektiğini düşünün ve bulun! Kendi boşluğunuzu yaratıp, içinde kaybolmayın. Zenginlik, elindekilere sahip çıkabilmektir ve buna aşk dahildir

günaydın güzel bayanlar nasıl geçiyor diyetler yarın kilo bildirim günü ama benim pek umudum yok bu hafta pek dikkat edemedim misafir ağırladım bu hafta tabi o arada bende götürdüm yaptıklarımdan şu aralar nedense motivasyonum kayboldu benim ayın 24 kadar 85 olmam lazım yani 3.400 gr vermem lazım ben daha neler yapabilirim birde 2 hafta boyunca ballı sirkeli su içtim o hafta düzenli olarak 2.100 kg verdim abu hafta sabah aç karnına ilaç içtiğim için içemedim sizce gerçekten bana faydası oldumubilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

günaydın topiğin zarif bayanları,
Ben dün İstanbul'dan döndüm sağ salim.
Çocuklarım gidince çok sevindiler, gelirken de bir o kadar üzüldüler.
Alıştık temiz bir eve, yemeği yapılmış, çamaşırlar yıkanmış, ütülenmiş ne kadar mutlu oldular anlatamam.
Bende Salı günü Namem ile buluştum,Çok tatlı bir kişi, kızı şeker mi şeker, ellerini öptüm sevdim.
Valla bizimkiler kazık kadar oldular maşallah, taze bebeği özlemişiz.(Allahım ailesine bağışlasın).
bu hafta izinliyim, Pazartesi iş başı yapacağım inşallah.
BEYZUS'umgeçmiş olsun sana canım, merak etme arayamadım diye.İyi olsaydın mutlaka hatırımı soracağından eminim.

Hepinizi çok çok öpüyorum, inşallah sağlıklı, mutlu, huzurlu, bir o kadar da narin, zayıf hanımlar olmamız dileği ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…